Seninle çok yakın ilerliyoruz. Sabah 62,4 çıktım ben deArkadaşlar çok sevinçliyim
uzun zamandır hiç görmediğim rakamı gördüm
o yüzden dayanamadım bugünden paylaşıyorum
61li rakamlara ramak kaldı
o zaman haydi önümüzdeki hafta 61li rakamları görelim ikimizdeSeninle çok yakın ilerliyoruz. Sabah 62,4 çıktım ben de
AnaaaaaaAhhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..
Ne yazıkki bende de durumlar fena 78 de kaldım ne ileri ne geri gidemedim 1 haftadır da tartılmadım zaten yediklerime de pek dikkat etmedim açıkçası
Bide şuan hamileyim bende yeni öğrendim büyük bi şok geçirdikten sonra durumu kabullendim bugünlerde biraz daha iyiyim
Yakın zamanda diyetisyene gidicem malesef çok kilom var ve ben hamileliklerimde 30 kiloya kadar alabilen bi insanım o yüzden bu süreci diyetisyen yardımıyla fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum inşallah başarabilirim..
Diyetisyene başladığımda menülerimle buraya dönüş yapıcam birlikte yeniden başlayabiliriz canım..
Seninki ipin ucunu kacirmak degil canim ya.zaten o kiloya indiginde mecbur diyet mantigindan bir tik uzaklasacaktin,adim sayesinde de almiyorsun iste.asena hepimiz ipin ucunu kaçırdık
benim günlük minimum 10 bin adımım var o yüzden kilo almıyorum ama beslenme şeklim çok kötü ve spor da yapmadığım için vücudum 48 kiloda kalsa da yine göbeğim, şişkinliğim falan var. nasıl yapsak acaba?
Selam canim.Arkadaşlar menülerimizi gün içinde paylaşsak dahi her akşam topluca paylaşmaya ne dersiniz? Son öğünümüzden sonra liste halinde, saat belirterek yediğimiz her lokmayı yazarsak tüm gün neler yediğimizle yüzleşmiş oluruz.
Şu işi el birliğiyle bir düzene koyalım hadi.Paylaşımlar düzenli olursa yorumlamak, birbirimize destek olmak da peşinden gelecektir.
Merhaba asenaSelam canim.
En guzeli aksam her seyi paylasmak dedigin gibi. Hele atistirdigin,bir lokma aldigin seyleri falan da eklersen daha net goruyorsun.
Tabi ben yorum yapiyorum da hala cok sagliksiz besleniyorum.
Ne gazla,ne guzel baslamistik ya, tabloyu keyifle yapiyordum falan
Aynı fikirdeyim sıkı tutmayınca giresim gelmiyo iki üç kişi yazmayla da olmuyoMerhaba asena
Aslında sen de gelsen daha güzel toparlanacağımıza inanıyorum.Grubun başı olmayınca düzen de olmuyor. Yediklerin sağlıksız da olsa, yazmaya başlarsan kendini toplaman da kolay olur bence.
Hadi yine ayni keyifle başlayalım tekrardan. Listemizi güncelleyelim. Bazı kurallar, cezalar, ödüller koyalım, birbirimize tarifler verelim. Biraz sıkalım kendimizi. Ne dersin?
Yarın göremeyiz sanırım ama haftaya görelim artık. Senin son hedefin kaç?o zaman haydi önümüzdeki hafta 61li rakamları görelim ikimizde
Önce kendimizi sıkı tutup, yazmaya çalışalım. Yola çıkalım da, eksiklerimizi yolda düzeltelim.Aynı fikirdeyim sıkı tutmayınca giresim gelmiyo iki üç kişi yazmayla da olmuyo
Spor olarak Leslie yapabilir miyim ki ameliyatlıyım ya o da çok zor değil regl 4.gün yarın - beklemiyorum zaten ama düzene girelim yaza formda girelimYarın göremeyiz sanırım ama haftaya görelim artık. Senin son hedefin kaç?
Önce kendimizi sıkı tutup, yazmaya çalışalım. Yola çıkalım da, eksiklerimizi yolda düzeltelim.Öncelikle her akşam topluca ne yediysek yazalım. Ilerleyen günlerde spor, yürüyüş ekleyelim. Görevler verelim. Yavaş da olsak devamlı olalım. Bırakmayalım.
Geçmiş olsun.Spor olarak Leslie yapabilir miyim ki ameliyatlıyım ya o da çok zor değil regl 4.gün yarın - beklemiyorum zaten ama düzene girelim yaza formda girelim
Aralıklı oruç mu yapıyorsun?Selamlar bende katılmak istedim buraya. Yeni bir şirkete başvurdum, mülakatlara gitmeden 3 kilo fazlamı vermem gerekiyor. Boyum 161cm. Kilom 60. Evde tartım yok her hafta tartılamayabilirim sadece.
Bugün aralıklı oruçta ilk günüm. Yediklerim şu şekilde;
Sabah
-Lifalif kakaolu müsli
-Yoğurt
-Muz
Öğle
-1 fincan yarım küp şekerli türk kahvesi
-30 kcal diyet dışı
Akşam
-Tarhana çorbası
-Nohutlu semizotu salatası
Oruç Vakti
-1 bardak kayısılı form çay
Su: 1 lt
Spor: 8 min full body cardio (Lucy Wyndham Read)
Adım: 9.095
Sağolasın göbek fıtığından oldum bir ay olmadı daha sormayı unuttum spor işini tekrar da gitmeyecem 3 ay korse tak dedi Leslie yapabilirim sanki biraz daha geçsin deGeçmiş olsun.Kaçırmışım ben, özel değilse ne ameliyatı oldun? Çok zorlama kendini. Kilo öyle böyle verilir, sağlığın daha önemli. Doktora danışma durumun varsa hangi sporu yapabileceğini sor istersen.
Ben artık bu duruma bir bütün olarak bakmaya çalışıyorum. Hayatım kilo alıp vererek geçti. Sağlıklı ve düzenli beslenmeyi hayatımıza yaymak lazım.
Hoşgeldiniz hayırlı olsunSelamlar bende katılmak istedim buraya. Yeni bir şirkete başvurdum, mülakatlara gitmeden 3 kilo fazlamı vermem gerekiyor. Boyum 161cm. Kilom 60. Evde tartım yok her hafta tartılamayabilirim sadece.
Bugün aralıklı oruçta ilk günüm. Yediklerim şu şekilde;
Sabah
-Lifalif kakaolu müsli
-Yoğurt
-Muz
Öğle
-1 fincan yarım küp şekerli türk kahvesi
-30 kcal diyet dışı
Akşam
-Tarhana çorbası
-Nohutlu semizotu salatası
Oruç Vakti
-1 bardak kayısılı form çay
Su: 1 lt
Spor: 8 min full body cardio (Lucy Wyndham Read)
Adım: 9.095