Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İyi akşamlar arkadaşlar
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n40 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peyni̇r161 kcal
1.00 x 1 Adet Armut70 kcal
0.50 x 100gr Hünnap40 kcal
3.00 x 1 Porsi̇yon Beyaz Lahana Bi̇fteği̇300 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon Dana Kavurma308 kcal
1.00 x 1 Adet Grande Starbucks Fi̇ltre Kahve5 kcal

Toplam1038 kcal

0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)100 kcal

Toplam100 kcal

Herkese merhaba
08.00 de 1 çay bardağı sütlü kahve
12.30 zeytin, peynir, salatalık, domates,1 mandalina
14.30 Şekersiz Türk kahvesi
16.00 2 hurma
19.00 1 tabak bezelye yemeği, 1 kase salata
Az önce de 1 tatlı kaşığı reçel yedim. Canım çok tatlı çekiyor, reglim yakın. Biraz halsizim, yürüyüş yapamadım.

Arkadaşlar çok sevinçliyim
uzun zamandır hiç görmediğim rakamı gördüm

o yüzden dayanamadım bugünden paylaşıyorum
61li rakamlara ramak kaldı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-10-26 at 08.32.52.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 31
Anaaaaaa senin bi hamile kalasin vardi ama yaahayirli olsun canimmmm.saglikla gelsin insallah.
Diyetisyenle gorusunce buraya gel aktif ol işe yarayacaktir. Ben de hamile menusu gormus olurum
Seninki ipin ucunu kacirmak degil canim ya.zaten o kiloya indiginde mecbur diyet mantigindan bir tik uzaklasacaktin,adim sayesinde de almiyorsun iste.
Ben karbonhidrat agirlikli yasadigim icin gobegim ve popom,ust bacaklarim su an patlayacak nerdeyse uzuluyorum ya o kdar kiyafet aliyorum ama sadece siyah pantolonu giyebiliyorum hala da bir duzene girmiyorum.eve alisveris bile yapmiyorum uzun zamandir.
Selam canim.
En guzeli aksam her seyi paylasmak dedigin gibi. Hele atistirdigin,bir lokma aldigin seyleri falan da eklersen daha net goruyorsun.
Tabi ben yorum yapiyorum da hala cok sagliksiz besleniyorum.
Ne gazla,ne guzel baslamistik ya, tabloyu keyifle yapiyordum falan

Merhaba asena
Aslında sen de gelsen daha güzel toparlanacağımıza inanıyorum. Grubun başı olmayınca düzen de olmuyor. Yediklerin sağlıksız da olsa, yazmaya başlarsan kendini toplaman da kolay olur bence.
Hadi yine ayni keyifle başlayalım tekrardan. Listemizi güncelleyelim. Bazı kurallar, cezalar, ödüller koyalım, birbirimize tarifler verelim. Biraz sıkalım kendimizi. Ne dersin?

Dün akşamdan beri canım tatlı istiyordu. Bugün regl olunca kendime biraz izin verdim. Tartı öncesi iyi mi yaptım o tartışılır tabi.
07.30 1 çay bardağı sütlü kahve
10.30 1 adet kakaolu cupcake
12.30 1 kase mercimek çorbası, halka tatlı
19.30 1 tabaktan daha az bezelye yemeği, yoğurt, 4 yk sade makarna
Şimdide biraz kavun yedim.

Aynı fikirdeyim sıkı tutmayınca giresim gelmiyo iki üç kişi yazmayla da olmuyo

o zaman haydi önümüzdeki hafta 61li rakamları görelim ikimizde
Yarın göremeyiz sanırım ama haftaya görelim artık. Senin son hedefin kaç?
Aynı fikirdeyim sıkı tutmayınca giresim gelmiyo iki üç kişi yazmayla da olmuyo
Önce kendimizi sıkı tutup, yazmaya çalışalım. Yola çıkalım da, eksiklerimizi yolda düzeltelim. Öncelikle her akşam topluca ne yediysek yazalım. Ilerleyen günlerde spor, yürüyüş ekleyelim. Görevler verelim. Yavaş da olsak devamlı olalım. Bırakmayalım.

Spor olarak Leslie yapabilir miyim ki ameliyatlıyım ya o da çok zor değil regl 4.gün yarın - beklemiyorum zaten ama düzene girelim yaza formda girelim

Selamlar bende katılmak istedim buraya. Yeni bir şirkete başvurdum, mülakatlara gitmeden 3 kilo fazlamı vermem gerekiyor. Boyum 161cm. Kilom 60. Evde tartım yok her hafta tartılamayabilirim sadece.
Bugün aralıklı oruçta ilk günüm. Yediklerim şu şekilde;

Sabah
-Lifalif kakaolu müsli
-Yoğurt
-Muz

Öğle
-1 fincan yarım küp şekerli türk kahvesi
-30 kcal diyet dışı

Akşam
-Tarhana çorbası
-Nohutlu semizotu salatası

Oruç Vakti
-1 bardak kayısılı form çay

Su: 1 lt
Spor: 8 min full body cardio (Lucy Wyndham Read)
Adım: 9.095

Spor olarak Leslie yapabilir miyim ki ameliyatlıyım ya o da çok zor değil regl 4.gün yarın - beklemiyorum zaten ama düzene girelim yaza formda girelim
Geçmiş olsun. Kaçırmışım ben, özel değilse ne ameliyatı oldun? Çok zorlama kendini. Kilo öyle böyle verilir, sağlığın daha önemli. Doktora danışma durumun varsa hangi sporu yapabileceğini sor istersen.
Ben artık bu duruma bir bütün olarak bakmaya çalışıyorum. Hayatım kilo alıp vererek geçti. Sağlıklı ve düzenli beslenmeyi hayatımıza yaymak lazım.

Aralıklı oruç mu yapıyorsun?

Sağolasın göbek fıtığından oldum bir ay olmadı daha sormayı unuttum spor işini tekrar da gitmeyecem 3 ay korse tak dedi Leslie yapabilirim sanki biraz daha geçsin de

Hoşgeldiniz hayırlı olsun

Ben de 200 gr vermişim sadece. Reglimin ikinci günü bugün. O yüzden mi bu kadar az, yoksa yavaş mı veriyorum anlamadım. Gelecek hafta 61.9 bile olsa 61 i görmek istiyorum

Eklentiler

• 20231027_063303.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…