Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Allah kavuştursun
benim kızım (5 yaşında) az önce bana keşke çalışmasaydın benim kimsem yok dedi.
bu aralar işim gereği geceleri de ders çalışıyorum evde (o uyuduktan sonra ama arada uyanıp çalıştığımı görünce kızıyor)
ona çok taktı kafayı
ilerde umarım ben de bir takdir görürüm
Teşekkür ederim 🌹
Biraz daha büyüdüğünde bu söylemler bitiyor. Şu an anne kuzusu o daha. Bütün ilginin neden kendi üstünde olmadığını kavrayamıyor.
İnşallah bütün anneler takdir edilir. Zaten başka beklentimiz yok evlatlarımızdan.

Herkese selam.
Dokulmus gruo hep.maalesef ben de saglam cikmadim,yazin diyeti bozunca.
Su an 64 kiloyum ve onumde 1 ay var 3,4 kilo vermek icin.
Ama şoyle bir sey var.3 aydir asiri sagliksiz beslendigim icin kilo alimi fazla olmasa da tum vucudum yaglandi,hicbir kiyafet asla olmuyor.
Yani bu bir ayda spora agirlik vermeliyim.
Eskisi gibi buraya yazabilir miyim bilemiyorum,bir turlu o enerji gelmiyor.
S Spizella BurcuYengec BurcuYengec kizlar yaaa bir yol bulun bana.cidden kilo vermeliyim.
Bir de 2 kilo aldik guya yuzum ay gibi yuvarlak oldu😀 yani şükür tabi ama 2 yuz hacim var sanki su an yuzumde
Ahhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..🥺
Ne yazıkki bende de durumlar fena 78 de kaldım ne ileri ne geri gidemedim 1 haftadır da tartılmadım zaten yediklerime de pek dikkat etmedim açıkçası😓
Bide şuan hamileyim bende yeni öğrendim büyük bi şok geçirdikten sonra durumu kabullendim bugünlerde biraz daha iyiyim🤦‍♀️
Yakın zamanda diyetisyene gidicem malesef çok kilom var ve ben hamileliklerimde 30 kiloya kadar alabilen bi insanım o yüzden bu süreci diyetisyen yardımıyla fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum inşallah başarabilirim..
Diyetisyene başladığımda menülerimle buraya dönüş yapıcam birlikte yeniden başlayabiliriz canım..

Günaydın limonlu suyumu içtim şimdi de kahvaltı🥰
ayy kahvaltına bayıldımm tam benlik ama işyerimdeyim
küçük bir tost yaptım getirdim
saat 10 gibi onu yerim inş
akşam 6 dada evde evdeki yemeklerden başkada akşam yemeğine kadar birşey yemeyecem inş
ama yarın bende senin gibi getiririm kahvaltımı inş

Ahhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..🥺
Ne yazıkki bende de durumlar fena 78 de kaldım ne ileri ne geri gidemedim 1 haftadır da tartılmadım zaten yediklerime de pek dikkat etmedim açıkçası😓
Bide şuan hamileyim bende yeni öğrendim büyük bi şok geçirdikten sonra durumu kabullendim bugünlerde biraz daha iyiyim🤦‍♀️
Yakın zamanda diyetisyene gidicem malesef çok kilom var ve ben hamileliklerimde 30 kiloya kadar alabilen bi insanım o yüzden bu süreci diyetisyen yardımıyla fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum inşallah başarabilirim..
Diyetisyene başladığımda menülerimle buraya dönüş yapıcam birlikte yeniden başlayabiliriz canım..
canım istenmeyen bir gebelik miydi??
hayırlı uğurlu olsun

Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah 🥰

kaç haftalık oldu ? :)

Herkese selam.
Dokulmus gruo hep.maalesef ben de saglam cikmadim,yazin diyeti bozunca.
Su an 64 kiloyum ve onumde 1 ay var 3,4 kilo vermek icin.
Ama şoyle bir sey var.3 aydir asiri sagliksiz beslendigim icin kilo alimi fazla olmasa da tum vucudum yaglandi,hicbir kiyafet asla olmuyor.
Yani bu bir ayda spora agirlik vermeliyim.
Eskisi gibi buraya yazabilir miyim bilemiyorum,bir turlu o enerji gelmiyor.
S Spizella BurcuYengec BurcuYengec kizlar yaaa bir yol bulun bana.cidden kilo vermeliyim.
Bir de 2 kilo aldik guya yuzum ay gibi yuvarlak oldu😀 yani şükür tabi ama 2 yuz hacim var sanki su an yuzumde

asena hepimiz ipin ucunu kaçırdık
benim günlük minimum 10 bin adımım var o yüzden kilo almıyorum ama beslenme şeklim çok kötü ve spor da yapmadığım için vücudum 48 kiloda kalsa da yine göbeğim, şişkinliğim falan var. nasıl yapsak acaba?

canım istenmeyen bir gebelik miydi??
hayırlı uğurlu olsun

Tebrikler sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Teşekkürler kızlaryani şöyle bebeğimi emzirdiğim için düşük dozlu DKH kullanıyordum sigara falanda koruyuculuğunu etkiliyomuş malesef sadece 1 gün unuttum o günde yumurtlama günümmüş sonradan farkettim olan oldu artık şuan istemiyordum ne yalan söyleyeyim ama Rabbim nasip etti bi kaç gündür alışmaya çalışıyorum işte herşeyin hayırlısı olsun 🤲

Günaydınlar limonlu su ve peşine ekmeksiz menemen 😔

Eklentiler

• IMG_20231025_095532.jpg
    IMG_20231025_095532.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 40
Teşekkürler kızlaryani şöyle bebeğimi emzirdiğim için düşük dozlu DKH kullanıyordum sigara falanda koruyuculuğunu etkiliyomuş malesef sadece 1 gün unuttum o günde yumurtlama günümmüş sonradan farkettim olan oldu artık şuan istemiyordum ne yalan söyleyeyim ama Rabbim nasip etti bi kaç gündür alışmaya çalışıyorum işte herşeyin hayırlısı olsun 🤲
olsun olsun çok güzel olmuş Rabbimden gelmiş :halay:

Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.🙏

Arkadaşlar menülerimizi gün içinde paylaşsak dahi her akşam topluca paylaşmaya ne dersiniz? Son öğünümüzden sonra liste halinde, saat belirterek yediğimiz her lokmayı yazarsak tüm gün neler yediğimizle yüzleşmiş oluruz.
Şu işi el birliğiyle bir düzene koyalım hadi.🙏 Paylaşımlar düzenli olursa yorumlamak, birbirimize destek olmak da peşinden gelecektir. 🌸

Arkadaşlar menülerimizi gün içinde paylaşsak dahi her akşam topluca paylaşmaya ne dersiniz? Son öğünümüzden sonra liste halinde, saat belirterek yediğimiz her lokmayı yazarsak tüm gün neler yediğimizle yüzleşmiş oluruz.
Şu işi el birliğiyle bir düzene koyalım hadi.🙏 Paylaşımlar düzenli olursa yorumlamak, birbirimize destek olmak da peşinden gelecektir. 🌸
Birşeyler yapsak da düzene girsek başka gruba girdim yok ya olmadı geri çıktım kilo bildirimi de yapılmadı tekrar cuma geliyo😔

X