SelâmSelamlar döneyim buralara yoksa hiç veremiyorum güncel kilom ektedir
168Selâm
21.5 vki mi,öyleyse boyunuz uzun maşallah.
Aynı kilodayızİlk Bildirim Benden Gelsin Oleyyyy
geçen Hafta 63.3
Bu hafta 62.6
Fark=-700
Bence önce gruba menü paylaşımı yorumu yapalım da yarış sırada beklesin.Yarış filan mı yapsak
Bir anne için ne kadar onur verici bir durum buHerkese iyi akşamlar diliyorum
Dün kızımı gönderdimVedalar hep zor geliyor bana.
Kızım psikoloji okuyor. Bu gelişinde beni çok duygulandırdı. Ben okuyup öğrendikçe senin ne kadar hassas annelik yaptığını farkediyorum,hep biliyordum ama şimdi bir başka takdir ediyorum dedi.Bunu duymak,takdir edilmek annelerin de ihtiyacıymış. Özellikle ben hiç beklemedigim için çok etkilendim çocuğumun sözlerinden. Evlatlarımıza uzantimiz değil emanet gözüyle bakmamız gerekiyor. Doğumundan itibaren de birey olduğunu hissettirmek lazım.Saygi çift yönlü işliyor bunu unutmamak lazım.
Ohhh Afiyet olsunHafta sonu fırında sütlaç yaptım Mısır nişastası ile. Ve bir güzel yedim,çok da iyi geldi ne yalan söyleyeyimPişmanlık desen hiç yok
Şekere iyi cevap vermiyor vücudum o yüzden hiç tartilmadim bile. Bugün az ve sağlıklı yiyip yürüyüş yaptım 1 saat.
Menümü atarım birazdan.
Haydi sizi de bekliyorum.
Detaylı tarif rica ediyorumHerkese merhaba.
Cuma akşamından beri aşırı sağlıksız beslendim. Bugün ipin ucunu tekrar tuttum. Haftasonları kaçamaklarimi azaltmam gerekiyor.
08.45 1 küçük muz
12.30-13.20 arası pilates
13.30 tahinli (unsuz) ekmek sandviç (tahin, yumurta, baharatlar ve kabartma tozu ile yapılıyor.) Sandviçimin içinde peynir ve kıvırcık vardı.
15.30 Duble Türk kahvesi (şekersiz) 10 adet çiğ badem
18.45 7 kaşık ıspanak yemeği, salata, yoğurt
21.00 Kavun
Tabi kiDetaylı tarif rica ediyorum
Herkese iyi akşamlar diliyorum
Dün kızımı gönderdimVedalar hep zor geliyor bana.
Kızım psikoloji okuyor. Bu gelişinde beni çok duygulandırdı. Ben okuyup öğrendikçe senin ne kadar hassas annelik yaptığını farkediyorum,hep biliyordum ama şimdi bir başka takdir ediyorum dedi.Bunu duymak,takdir edilmek annelerin de ihtiyacıymış. Özellikle ben hiç beklemedigim için çok etkilendim çocuğumun sözlerinden. Evlatlarımıza uzantimiz değil emanet gözüyle bakmamız gerekiyor. Doğumundan itibaren de birey olduğunu hissettirmek lazım.Saygi çift yönlü işliyor bunu unutmamak lazım.