Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İyi akşamlar arkadaşlar
Hafta sonu için şehir dışındaki kızım geliyor. Yazlıkları getirip kışlıklarını alacak. Onları hallediyorum bir yandan. Bir yandan da yanında götürmek için yiyecek sipariş etti,her yerde satılan şeyler ama ille annesi yapacak. Yani bugun baklava yaptım, haşhaşlı mercimekli bükme açtım,yarın da zeytinli poğaça ve elmalı tarçınlı kek yapılacak.Tam imtihan bana.
Yarını atlatirsam kurşun falan geçirmem herhalde.

Herkese selam.
Dokulmus gruo hep.maalesef ben de saglam cikmadim,yazin diyeti bozunca.
Su an 64 kiloyum ve onumde 1 ay var 3,4 kilo vermek icin.
Ama şoyle bir sey var.3 aydir asiri sagliksiz beslendigim icin kilo alimi fazla olmasa da tum vucudum yaglandi,hicbir kiyafet asla olmuyor.
Yani bu bir ayda spora agirlik vermeliyim.
Eskisi gibi buraya yazabilir miyim bilemiyorum,bir turlu o enerji gelmiyor.
S Spizella BurcuYengec kizlar yaaa bir yol bulun bana.cidden kilo vermeliyim.
Bir de 2 kilo aldik guya yuzum ay gibi yuvarlak oldu yani şükür tabi ama 2 yuz hacim var sanki su an yuzumde

Herkese iyi akşamlar diliyorum
Dün kızımı gönderdim Vedalar hep zor geliyor bana.
Kızım psikoloji okuyor. Bu gelişinde beni çok duygulandırdı. Ben okuyup öğrendikçe senin ne kadar hassas annelik yaptığını farkediyorum,hep biliyordum ama şimdi bir başka takdir ediyorum dedi.Bunu duymak,takdir edilmek annelerin de ihtiyacıymış. Özellikle ben hiç beklemedigim için çok etkilendim çocuğumun sözlerinden. Evlatlarımıza uzantimiz değil emanet gözüyle bakmamız gerekiyor. Doğumundan itibaren de birey olduğunu hissettirmek lazım.Saygi çift yönlü işliyor bunu unutmamak lazım.

Hafta sonu fırında sütlaç yaptım Mısır nişastası ile. Ve bir güzel yedim,çok da iyi geldi ne yalan söyleyeyim Pişmanlık desen hiç yok
Şekere iyi cevap vermiyor vücudum o yüzden hiç tartilmadim bile. Bugün az ve sağlıklı yiyip yürüyüş yaptım 1 saat.
Menümü atarım birazdan.
Haydi sizi de bekliyorum.

1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)23 kcal
1.00 x 1 Adet (10gr) Eti̇ Çi̇kolata Sti̇cks Sütlü54 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n40 kcal
0.75 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peyni̇r121 kcal
0.50 x 1 Adet Elma30 kcal
0.50 x 100gr Hünnap40 kcal
5.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu5 kcal
1.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Merci̇mek Çorbası240 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Yoğurtlu Kabaklı Salata173 kcal

Toplam826 kcal

1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)200 kcal

Toplam200 kcal

Bir anne için ne kadar onur verici bir durum bu Allah kavuştursun... Rabbim korusun evlatlarımızı. Beni de duygulanırdınız

Herkese merhaba.
Cuma akşamından beri aşırı sağlıksız beslendim. Bugün ipin ucunu tekrar tuttum. Haftasonları kaçamaklarimi azaltmam gerekiyor.

08.45 1 küçük muz
12.30-13.20 arası pilates
13.30 tahinli (unsuz) ekmek sandviç (tahin, yumurta, baharatlar ve kabartma tozu ile yapılıyor.) Sandviçimin içinde peynir ve kıvırcık vardı.
15.30 Duble Türk kahvesi (şekersiz) 10 adet çiğ badem
18.45 7 kaşık ıspanak yemeği, salata, yoğurt
21.00 Kavun

Ohhh Afiyet olsun

Detaylı tarif rica ediyorum

Detaylı tarif rica ediyorum
Tabi ki
Malzemeler: 2 yumurta, 2 yk tahin, 1 çk kabartma tozu, kırmızı toz biber, kara biber, kekik, kimyon, tuz. üzeri için çörekotu susam.
Hepsini karıştırıp, yağlanmış fırın kasesine koyuyoruz. Fırında 180 derecede 45 dk. Airfryer da 170 de 20 dk da pisiriyorum. Kalıp itibariyle hamburger ekmegi gibi görünüyor. Çok doyurucu ve besleyici.

Dün benimde berbat geçti
arkadaşlar çağırdı piknik gibi
ye Allah ye
ama bugün dikkatli davrandım
bikere 12 ye kadar ağzıma lokma koymadım sonra
2 yumurta peynir zeytin az ekmek ceviz baya iyi oldu inş akşama da
az yiyererek telafi ederim inş

İyi akşamlar öğlen azcık çekirdek çayla parktaydık komşularla akşam yemeğinde hamsi ve salata yedim azcık da ekmek yedim

Allah kavuştursun
benim kızım (5 yaşında) az önce bana keşke çalışmasaydın benim kimsem yok dedi.
bu aralar işim gereği geceleri de ders çalışıyorum evde (o uyuduktan sonra ama arada uyanıp çalıştığımı görünce kızıyor)
ona çok taktı kafayı
ilerde umarım ben de bir takdir görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…