Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Menüm

1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n25 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
1.00 x 1 Adet Şeftali̇60 kcal
2.00 x 100gr Yeşi̇l Üzüm114 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Patates Salatası320 kcal
5.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu5 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)46 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)68 kcal

Toplam 929 kcal

Haydi arkadaşlar menüler gelsin yavaştan.
Ben yemeden hesaplayıp atıyorum ki sonradan bir şey yemeyeyim. Sözümün dışına çıkamayacağım için boğazımı da tutuyorum😂😂

Hepsine en kısa zamanda girmeni dilerim💝 İsteyince olur,neden olmasın.
Umarım en kısa zamanda 🧡
Arkadaşlar buraya yazıp ayrılan dostların (benim gördüğüm,kısa süre katılanlar)ortak özelliği çok kısa sürede çok büyük kilolar verme amaçlarıydı. Sanki 3 ayda almış gibi 3 ayda 10 kilo vermek tabii ki istenir ama ne ölçüde başarılı olunur,sonuç ortada. Kısa vadeli hedefleri basardikca azim geliyor insana. Yapması mümkün olanı başaralım,arkası gelir zaten. Yoksa gözümüzde dağ gibi büyür ve pes ederiz.
Benim hep böyle oluyor. 1 yılda aldığım kiloyu kısa zamanda vermeye çalışıyorum, olmayınca da moralim bozuluyor tümden bırakıyorum. Hızlı verince, hızlı da geri alıyorum. Son zamanlarda 1 verip 2 alıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan.
Haydi arkadaşlar menüler gelsin yavaştan.
Ben yemeden hesaplayıp atıyorum ki sonradan bir şey yemeyeyim. Sözümün dışına çıkamayacağım için boğazımı da tutuyorum😂😂
Ben sabah ilk öğünümü 1 çb süt ile şekersiz sütlü kahve içerek yaptım.
Kahvaltı: 1 kare kaşar peynirli tost ve birkaç zeytin.
Ikindi: Sekersiz Türk kahvesi, çiğ badem ve kiraz saplı çay+maden suyu karışımı
Birazdan tavuk sote, salata ve yoğurt yiyeceğim

30 yaşındayım, iki sezaryen geçirdim, boyum 1.60 güncel kilom 80.6 yaklaşık 2 ay önce 72 ye kadar düşmüştüm ve 2 ay içinde 80 e çıktım 🤦🏻‍♀️ duygusal açlık yeme atakları vs vs derken bu kiloya geldim tekrar
Hoş geldiniz 🌸 Duygusal açlık benim de sorunum. 1 yıldır çekiyorum. Doğum kilolarımı çok kolay vermiştim halbuki. Sonra sıkıntıdan yemeye verdim kendimi. Inşallah atlatırız bu durumu.

selamlar, kendimi tanıtayım 29,5 yaşındayım 2 hafta önce hipotiroid teşhisi konuldu. Son 3 ayda 14 kilo alarak 50 kilodan 62 ye çıktım. boyum 165 ,tiroidin en temel düşmanı kötü beslenme, bu sebeple geçiş dönemindeyim bugünde Saxenda iğne aldım. 0,6 ile başlayacağım aynı zamanda tiroid hormonu alıyorum. tedavi olaacğıma ve bir iki ay içinde eskisinden güçlü kalkacağımı biliyorum. Beni zorlayacak şey beslenme düzenini tamamen değiştirmek olacaktır. Kilo veririm bu kolay ama o kötü alışkanlığıma dönmemek benim için önemli olan, hepimizin de hedef kilosuna ulaşacağına inanıyorum

selamlar, kendimi tanıtayım 29,5 yaşındayım 2 hafta önce hipotiroid teşhisi konuldu. Son 3 ayda 14 kilo alarak 50 kilodan 62 ye çıktım. boyum 165 ,tiroidin en temel düşmanı kötü beslenme, bu sebeple geçiş dönemindeyim bugünde Saxenda iğne aldım. 0,6 ile başlayacağım aynı zamanda tiroid hormonu alıyorum. tedavi olaacğıma ve bir iki ay içinde eskisinden güçlü kalkacağımı biliyorum. Beni zorlayacak şey beslenme düzenini tamamen değiştirmek olacaktır. Kilo veririm bu kolay ama o kötü alışkanlığıma dönmemek benim için önemli olan, hepimizin de hedef kilosuna ulaşacağına inanıyorum
Rabbim şifa versin. İlaç ve doğru beslenme ile hiç birseyiniz kalmaz. Kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.💐

Hanımlar hayırlı akşamlar, kaç yaşındasınız evli misiniz bekar mısınız ne zaman başladını kilo vermeye nasıl gidiyor
47 yaşla en büyüğünüz benim büyük ihtimalle. Biri üni biri orta son iki kızım var.
Ben kilomu korumaya çalışıyorum. 59 kilo ile evlendim. Şu an 57 civarıyım. Arada 3-4 kilo alıp onu vermeye çalışıyorum.
Gruplar insanı motive ediyor.Tek başına zor oluyor.
18-6 aralıklı oruç yapıyorum,aynı anda kalori sayıyorum. Bende işe yarıyor.

yapamıyorum ya aynı tadı etkiyi vermiyor, ben bugün saxenda iğne de aldım bakalım
Benim şu hayatta yemeyi en sevdiğim ve yapmaktan zevk aldığım şey hamur işleriydi. Gluten hassasiyeti çıkınca bıçak gibi kestim. Evdekiler ve çevrem için hâlâ bolca yapıyorum ama hiç yemiyorum. Çok zor oldu tabii,nefsi terbiye etmek öyle kolay değil. Hele fırından çıkıp mis gibi kokunca🤦🏻‍♀️Arada muadil tarifler yapıyorum farklı unlardan. İnsan her şeye alışıyor.

Menüm

1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n25 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
1.00 x 1 Adet Şeftali̇60 kcal
2.00 x 100gr Yeşi̇l Üzüm114 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Patates Salatası320 kcal
5.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu5 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)46 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)68 kcal

Toplam 929 kcal
Bu arada eklediğim yoğurdu yemedim.
Eksi 68 kalori🙄

Hanımlar hayırlı akşamlar, kaç yaşındasınız evli misiniz bekar mısınız ne zaman başladını kilo vermeye nasıl gidiyor
36 yaşındayım. Evliyim, 2 yaşında bir kızım var. Doğumdan 7 ay sonra kilo vermek için diyetisyen yardımı aldım ve 3 ayda çok güzel kilo verdim ama geçen kış eve tıkılıp kalınca her ay bir kilo alarak şu an ki kiloma çıktım. 64,5... Şimdi yine diyetisyen yardımı alıyorum ama motivasyonum düşük. Bire bir uygulayamıyorum. Aldığım oksijen bile kilo yapıyor gibi. O kadar meyilliyim ki kilo almaya. Kan tahlillerim de normal ama yeme isteğimin önüne geçemiyorum. Sıkıntı daha çok psikolojik.

Benim şu hayatta yemeyi en sevdiğim ve yapmaktan zevk aldığım şey hamur işleriydi. Gluten hassasiyeti çıkınca bıçak gibi kestim. Evdekiler ve çevrem için hâlâ bolca yapıyorum ama hiç yemiyorum. Çok zor oldu tabii,nefsi terbiye etmek öyle kolay değil. Hele fırından çıkıp mis gibi kokunca🤦🏻‍♀️Arada muadil tarifler yapıyorum farklı unlardan. İnsan her şeye alışıyor.
Tebrik ediyorum sizi. Nefse hakim olmak kolay bir şey değil. Sağlam bir irade ister...

bende 43 boyum 1.57 kilomda malesef 63 lerde şimdi 62.8 im ama reglim az boşladım hiç görmediğim kilolardayım ondan çok rahatsızım inş bir an önce gider bende evliyim bir oğlum bir kızım var çok şükür işte böyleyim bende

36 yaşındayım. Evliyim, 2 yaşında bir kızım var. Doğumdan 7 ay sonra kilo vermek için diyetisyen yardımı aldım ve 3 ayda çok güzel kilo verdim ama geçen kış eve tıkılıp kalınca her ay bir kilo alarak şu an ki kiloma çıktım. 64,5... Şimdi yine diyetisyen yardımı alıyorum ama motivasyonum düşük. Bire bir uygulayamıyorum. Aldığım oksijen bile kilo yapıyor gibi. O kadar meyilliyim ki kilo almaya. Kan tahlillerim de normal ama yeme isteğimin önüne geçemiyorum. Sıkıntı daha çok psikolojik.
Çok iyi yinede canını sıkma 😊 psikolojik açlık işte inşaallah kurtuluruz bu illetten

Kızlar şu an kahvaltı yapıyorum ama normal kahvaltı değil 😂😂 akşama kalmasını istemediğim bi kaselik mercimek çorbası var onu ısıttım zaten yemek hazırlığındayım kahvaltı hazırlamaya da uğraşmak istemedim çorba beni kurtardı bu arada iyi oluyomuş daha önce kahvaltıda çorba içenleri duymuştum

X