Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Haftasonu ben de eski kıyafetlerimi denedim. 36-38 bedendi. Hicbiri olmuyor. 40 beden kumaş pantolon ve 40 beden gömlek almak zorunda kaldım. Çok içime oturdu...
Tezinde de başarılar dilerim.

Bu nedenle dikkat edersin işte. İyi olur inşallah.
canlar birşey soracağım bu tek öğün beslenme sizce nasıl?
hakkında bilgisi olan daha önce yapan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Tek öğün beslenme kdonlarda bazı deöbem için önerilmiyor. Sanırım enerjiye çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda. Regl e yakın dörnmlerde. Onu bir araştır . Bir de haftada iki veya üç gün öneriliyordu diye hatırlıyorum. Kadınlarda hormon dengesini bozmamak için.

Bugün sabah yediklerim
2 haşlanmıs yumurta
2 el kadar yufka ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çay kaşıgı bal
4 adet ceviz

Akşama henüz yemeğim yok eve gidince bakacağım ama kendim için ton balıklı salata düşünüyorum. Unutmaz alırsam ton balığı. Ya da protein ve salata tarzı birşey. Sizin akşama yemek planınız nedir kızlar?

selam arkadaşlar, glutensiz (günde 3 dilim ekmek sadece) beslenmeye geçtim ama hipotiroidden aldığım 12 kiloyu vermek istiyorum, birkaç zayıflama iğnesi var onlardan kullanan var mı ? tr gelmedi henüz ozempic i gözlüyorum da

güluten var içinde biber dolması ya pirinç ya buğdayla yapılır gluteni çıkarmanız lazım sizin kilo aldıran o

güluten var içinde biber dolması ya pirinç ya buğdayla yapılır gluteni çıkarmanız lazım sizin kilo aldıran o
Biber dolması pirinçle yapılınca gluten içermez,karbonhidrat olur sadece. Buğday,yulaf,arpa,çavdar gluten içerir.
Gluten hassasiyeti olduğu için hiçbirini tuketemiyorum. Çok bir eksikligini de hissettiğim söylenemez. GDO lu hiç bir gıdanın vücuda faydası yok zaten.

canlar birşey soracağım bu tek öğün beslenme sizce nasıl?
hakkında bilgisi olan daha önce yapan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Ben duymadım. Aralıklı oruç başarılı ama, onu çok uzun yıllardır yapıyorum. 2 öğün ve hafif gıdalar sağlıklı bir yaşam tarzı bence.

O 3 dilimi de yemeseniz harika olur , inanın. Yerine ceviz koyun,fındık koyun taze kırılmış. 1 hafta deneyin farkı görün.

Arkadaşlar buraya yazıp ayrılan dostların (benim gördüğüm,kısa süre katılanlar)ortak özelliği çok kısa sürede çok büyük kilolar verme amaçlarıydı. Sanki 3 ayda almış gibi 3 ayda 10 kilo vermek tabii ki istenir ama ne ölçüde başarılı olunur,sonuç ortada. Kısa vadeli hedefleri basardikca azim geliyor insana. Yapması mümkün olanı başaralım,arkası gelir zaten. Yoksa gözümüzde dağ gibi büyür ve pes ederiz.

Kendinizi tanıtarak başlayın isterseniz.
Yaş, boy, kilo ,hedef kilo gibi.
Hedef kilodan ziyade incelmek yeme düzenimi kurmak sağlıklı dengeli beslenmeyi hayatıma katmak istiyorum çok yoruldum sıkıldım bu kısır döngüden illa rakam belirtmek gerekirse ilk olarak 69-70 olursam çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…