- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
Haftasonu ben de eski kıyafetlerimi denedim. 36-38 bedendi. Hicbiri olmuyor. 40 beden kumaş pantolon ve 40 beden gömlek almak zorunda kaldım. Çok içime oturdu...ben kendime biraz pahalı bir elbise aldım 34 beden
dar kesim olduğundan göbeğimi hemen gösterebilecek yapıda.
şu anki kilomda kalırsam iyi ama kilo alırsam bu elbise bana olmaz.
Yakında tez savunma sınavım var onda giymek için aldım
zinhar kilo almamam lazım
Bu nedenle dikkat edersin işte. İyi olur inşallah.ben kendime biraz pahalı bir elbise aldım 34 beden
dar kesim olduğundan göbeğimi hemen gösterebilecek yapıda.
şu anki kilomda kalırsam iyi ama kilo alırsam bu elbise bana olmaz.
Yakında tez savunma sınavım var onda giymek için aldım
zinhar kilo almamam lazım
Tek öğün beslenme kdonlarda bazı deöbem için önerilmiyor. Sanırım enerjiye çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda. Regl e yakın dörnmlerde. Onu bir araştır . Bir de haftada iki veya üç gün öneriliyordu diye hatırlıyorum. Kadınlarda hormon dengesini bozmamak için.canlar birşey soracağım bu tek öğün beslenme sizce nasıl?
hakkında bilgisi olan daha önce yapan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
güluten var içinde biber dolması ya pirinç ya buğdayla yapılır gluteni çıkarmanız lazım sizin kilo aldıran oMerhaba...yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
Sabah 4 kaşık menemen,1 dilim ekmek,peynir,yeşillik,çay
Öğle 2 biber dolması yoğurt.
Biber dolmasını çok seviyorum evde fazla yiyen yok.akşam da biber dolması yiyeceğim gibi görünüyor.bir daha dolma yapacaksam biberleri sayılı almayı düşünüyorum.yoksa tüm tencereyi bitirebilirimSabah aç karnıma leslie 3 fast mil yaptım.
ne damlası bana d vitamini ayrı ilaç verdiPeki bu değerde tiroid etkiler mi acaba?
Biber dolması pirinçle yapılınca gluten içermez,karbonhidrat olur sadece. Buğday,yulaf,arpa,çavdar gluten içerir.güluten var içinde biber dolması ya pirinç ya buğdayla yapılır gluteni çıkarmanız lazım sizin kilo aldıran o
Neden duymayalim,hoş geldinizMerhaba hanımlar benide aranızda görmekten mutluluk duyar mısınız?
Çok geçmiş olsun kuzuyaGünaydınnnn. Kızımın hastalığı ilerleyince bugün iş başı yapamadım. Sütlü kahve ile güne başladım. Tabi büyük bir bardak su içtikten sonra.
Ben duymadım. Aralıklı oruç başarılı ama, onu çok uzun yıllardır yapıyorum. 2 öğün ve hafif gıdalar sağlıklı bir yaşam tarzı bence.canlar birşey soracağım bu tek öğün beslenme sizce nasıl?
hakkında bilgisi olan daha önce yapan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
O 3 dilimi de yemeseniz harika olur , inanın. Yerine ceviz koyun,fındık koyun taze kırılmış. 1 hafta deneyin farkı görün.selam arkadaşlar, glutensiz (günde 3 dilim ekmek sadece) beslenmeye geçtim ama hipotiroidden aldığım 12 kiloyu vermek istiyorum, birkaç zayıflama iğnesi var onlardan kullanan var mı ? tr gelmedi henüz ozempic i gözlüyorum da
Hepsine en kısa zamanda girmeni dilerimHaftasonu ben de eski kıyafetlerimi denedim. 36-38 bedendi. Hicbiri olmuyor. 40 beden kumaş pantolon ve 40 beden gömlek almak zorunda kaldım. Çok içime oturdu...
Tezinde de başarılar dilerim.
Kendinizi tanıtarak başlayın isterseniz.Ayyhoşbulduum
30 yaşındayım, iki sezaryen geçirdim, boyum 1.60 güncel kilom 80.6 yaklaşık 2 ay önce 72 ye kadar düşmüştüm ve 2 ay içinde 80 e çıktımKendinizi tanıtarak başlayın isterseniz.
Yaş, boy, kilo ,hedef kilo gibi.
Hedef kilodan ziyade incelmek yeme düzenimi kurmak sağlıklı dengeli beslenmeyi hayatıma katmak istiyorum çok yoruldum sıkıldım bu kısır döngüden illa rakam belirtmek gerekirse ilk olarak 69-70 olursam çok güzel olurKendinizi tanıtarak başlayın isterseniz.
Yaş, boy, kilo ,hedef kilo gibi.
Hoşgeldiniz30 yaşındayım, iki sezaryen geçirdim, boyum 1.60 güncel kilom 80.6 yaklaşık 2 ay önce 72 ye kadar düşmüştüm ve 2 ay içinde 80 e çıktımduygusal açlık yeme atakları vs vs derken bu kiloya geldim tekrar
Hoşbulduk teşekkür ederimHoşgeldiniz