Doğru diyorsun ben dikkatliyim bugün bakalım ama 2 gün yedim içtimHerkese iyi geceler
Motivasyon katılım olmadıkça düşüyor maalesef kızlar. Hayat akıp gidiyor. Herkesin bir koşuşturmacası, meşgalesi var. En güzel yıllarınızı olmak istediginiz bedende geçirme fırsatınız da var. Sağlık engeli yoksa kilo vermek nedir ki. Biz kadınlar dünyayı taşıyoruz sırtımızda. Yarın yaparım, haftaya, olmadı bir dahaki ay dediğimiz her şey emin olun sürünüp duruyor. Yarın diyete başlayacağım demek bile kendini kandırmak aslında.En doğru an şu an.
Kendini sev ama lafta değil en değerlini sever gibi özen göstererek sev. Kıymet bilerek, şükrederek sev. Yaşadıkça o hor kullandığımız vücudumuz bizimle olacak. Ona saygı göstermek zorundayız.
Selâmcanlar selamlar nerelerdesiniz ben yazamadım baktım sizde yazmamışsınız?
ben diyorum ki yarından veya öbür günden itibaren ne zaman hazır olursanız 21 günlük bir arınma programı yapalım herkes nasıl istiyorsa öyle kimi unu keser kimi şekeri kimi açlık orucu kime ne uyarsa ona göre devam ederiz. hem topiğimiz aktifleşsin hem bizde biraz daha kendimize gelelim
ne dersiniz?? yarın veya en geç çarşamba? VAR MISINIZ???
olabilir bende farkettim kendimdeki yavaşlığı ondan hızlanalım istiyorumSelâm
Bence de harekete ihtiyacımız var. Mevsim geçişi diye mi bilmem herkes saldı biraz.
bana yine 63 yazarsan sevinirim canım