evet birtek o öğünde yedim ama yarın tüm gün yemem inşKeşke bugün ekmek yemeseydin.Arada denemeni tavsiye ederim,sulu yemekler hariç insan hiç aramıyor, alışıyorsun.
Herkese selam,grup dagilmis valla
Ben totalde 1,2 kilo aldim ama karbonhidrat agirlikli olduundan bu gorsele 7,8,kiloymus gibi yansidi.hicbir kiyafetim olmuyor ama tartida 63 um.
Yani dusuk karbonhidratli saglikli beslenmek ve egzersiz yapmak harika bir sey.
Ama bu enerjiyi bulamiyorum kendimde.haftalardir yesillik aliyorum bozuluyor,canim istemiyor,hareketim de sifir.
Eski halime donmeyi cok istiyorum cidden ama enerjim sifir ya.
S Spizella sen de iyisindir umarim canim.bir ara ne guzel gazla basladik devam ettik ama modum dustu ve gorsele gayet yansidi
7-8 kilo gibi yansımamıştır yaHerkese selam,grup dagilmis valla
Ben totalde 1,2 kilo aldim ama karbonhidrat agirlikli olduundan bu gorsele 7,8,kiloymus gibi yansidi.hicbir kiyafetim olmuyor ama tartida 63 um.
Yani dusuk karbonhidratli saglikli beslenmek ve egzersiz yapmak harika bir sey.
Ama bu enerjiyi bulamiyorum kendimde.haftalardir yesillik aliyorum bozuluyor,canim istemiyor,hareketim de sifir.
Eski halime donmeyi cok istiyorum cidden ama enerjim sifir ya.
S Spizella sen de iyisindir umarim canim.bir ara ne guzel gazla basladik devam ettik ama modum dustu ve gorsele gayet yansidi
Bu hafta yoktun ama güzel sonuçla gelmişsinGünaydınlarrrTabloyu akşam attığımda geçen haftayı da editlerim Geçen hafta 65,3 bu hafta 64,15 fark:1,15Eki Görüntüle 3313062
tebrikler canımmGünaydınlarrrTabloyu akşam attığımda geçen haftayı da editlerim Geçen hafta 65,3 bu hafta 64,15 fark:1,15Eki Görüntüle 3313062
ayy hemen ekliyorum çok özür dilerimBu hafta yoktun ama güzel sonuçla gelmişsin
Blue cum benim yaş ve boyu da eklersen sevinirim. Bir benim yok listede
165 boy yaş 47
canımsınnnntebrikler canımm