- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi leslie zamanı haydiii hoppaaaa
Bu şelil yazım tarzıyla nasıl alabiliyorsun canım?İyi akşamlar arkadaşlar
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık22 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber24 kcal
5.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n25 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r180 kcal
2.00 x 100gr Kavun68 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon Kıymalı Pırasa Yemeği̇293 kcal
1.00 x 1 Paket (67gr) Eti̇ Form Mısır Ve Pi̇ri̇nç Patlağı229 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal55 kcal
Toplam959 kcal
1.00 x 1 Adet 2 Mi̇l Lesli̇e200 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)100 kcal
Toplam300 kcal
Kopyalayarak panoya atıyorum,sonra da sayfaya panodan yüklüyorum.Bu şelil yazım tarzıyla nasıl alabiliyorsun canım?
evet yaa benim ilk girdiğim zaman çok aktifti herkesler yeme içmeyle meşgul gibime geliyorSelamlar arkadaşlar
Nerelerdesiniz,çok boş kalıyor burası.
Selamlar ben hastanedeyim ameliyat oldum dün yarın taburcuyum inşallahSelamlar arkadaşlar
Nerelerdesiniz,çok boş kalıyor burası.
aa canım hayırdır neydi hastalığınn Allah acil şifalar versin inşşSelamlar ben hastanedeyim ameliyat oldum dün yarın taburcuyum inşallah
Rabbim şifa versin Çok geçmiş olsun,iyisindir inşallah.Selamlar ben hastanedeyim ameliyat oldum dün yarın taburcuyum inşallah
Sağol canım göbek fıtığı amin inşallahaa canım hayırdır neydi hastalığınn Allah acil şifalar versin inşş
Çok sağolasın dünden daha iyim teşekkürlerRabbim şifa versin Çok geçmiş olsun,iyisindir inşallah.
SelâmYeni günümüze Bismillah
arkadaşlar nerelerdesiniz kendi kendime yapıyorum diyetimiii
Keşke bugün ekmek yemeseydin.Arada denemeni tavsiye ederim,sulu yemekler hariç insan hiç aramıyor, alışıyorsun.öĞLE YEMEĞİM PEYNİR VE ZEYTİNLİ SALATA
ve yarım dilim ekmek