Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İyi aksamlar ballar
Bugun 1 yumurta 1 domatew 5 zeytin
Pekmez
Öğlen 1 pizza 3 dilim
Aksam yarım kase menemen
9 bin adım attık bakalım hayırlısı

Bi daha test yap diğeri bozuk gibi de görünüyor
Üzme kendini, bebeğin küçük haklısın ama büyük ihtimal test yanlış. Benim de aklım gitti bu ay, spiral olmasına rağmen regl 4 gün gecikince çok aşırı korktum ama neyse ki sadece gecikmiş

En son 52.4 tun.
Dogumdan once 50 alti miydin ki olmadi elbise.
Bize ütopik bir sayi tabi bu
Vucut tipini tam hayal edemiyorum ama hem yaşimiz ilerliyor hem de dogum yaptiysan spor gerekiyordur artik.

Kızlar bugün bahçedeydik, yorulduk. Oğlanı uyuyacağım. Yarın yazisiriz iyi geceler.

Herkese merhaba
Bugünkü menümü hemen yazayım.
Türk kahvesi
ilk öğün : 1 omlet , 1 dilim süzme peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates , salatalık
Ara öğün yaptım. Yeşil çay yanına çiğ fındık
Son öğün : çorba , 4 adet fırında köfte , salata ve ayran
Bu aralar yoğun geçtiği için çok giremiyorum . Ama yine 3 litre suyumu içtim. Yarına görüşmek üzere

Afiyet olsun, guzel bir gun olmus senin icin

Günaydın kızlar,

Dünkü yediklerim
Sabah 3 küçük yumurta
Domates salatalık

Aksam
Keten tohumu ve susamli ekmek( 2 yuvarlak )
Üzerine sosis sucuk biber ve kaşar ile birlikte pizza olarak yedim.

Kızlar bana bir süre müsade edermisiniz rica etsem asena87 canım ben bayramdan sonra yazsam olurmu kafam çok karışık bayramda biraz sağa sola gidip kafamı dağıtayım düşündükçe strese giriyorum ama yediklerime dikkat edicem. herşey kesinleşip netleşir bayramdan sonra inşallah daha motive olup ve kafamı toparlayıp dönerim olurmu

Canim Allah kolaylık versin . İyi bayramlar şimdiden .

Gunaydin, müsaade senin tabi topla kafani.
Yazmak istediginde gel yine de arada.
Sonucuna gore sonra devam edip etmeyecegine karar verirsin

En son 52.4 tun.
Dogumdan once 50 alti miydin ki olmadi elbise.
Bize ütopik bir sayi tabi bu
Vucut tipini tam hayal edemiyorum ama hem yaşimiz ilerliyor hem de dogum yaptiysan spor gerekiyordur artik.
hamile kalmadan önce 48 kg idim
doğuma gireceğim gün 64 kilo olmuştum
doğumdan sonra hızlı veremedim ama elbise 34 beden ve gayet üstüme oluyordu

hamilelikte bende diastazis recti ismi verilen alt göbekte kaslar arası açıklık oluştu. o yüzden karnım çok dışarıda. göbekliyim yani ama alt kısımda bu göbek. özel egzersizleri var da ben yapmadım.
vücudum armut tipinde. kiloyu bahsettiğim gibi göbeğime kalçama ve üst bacağa aldım üstüm 34 altım 38 gibi olunca orantısız ve alta doğru genişleyen bi hale geldim :)

kilo olarak söyleyince insanlar bu kiloda diyet mi yapılır tepkisini veriyorlar ama kemik ağırlığım az olduğu ve spor yapmadığım için var olan kilom yağ olarak depolanmış

her şey gönlüne göre olsun

Yo ben seni anliyorum.
KIlo vermek istemen normal ama sen de biliyormuşsun ancak duzenli egzersizle duzelir bu dediklerin.

Bir arkadasim var fizigi cok duzgun, o kadar yorulur gunduz gece gelir chloe videolarini yapar mutlaka.
Cok faydasini gordu ozellikle karın kisminda.
Hamileyken de hep egzersiz yapiyordu, bu ayri bir kafa ben bir turlu ulasamadim

ayy nasıl motivasyon var insanlarda
spordan egzersizden o kadar nefret ediyorum ki :)
elimde olsa evin içinde bile yürümüycem
bilmiyorum henüz o motivasyonum gelmedi
belki ideal kiloma düştüğüm halde vücudum hala hoşuma gitmez halde olursa (ki olacak) o kadar hafif tempolu spor yaparım

Sorma, mumkunu olsa ben de koltuktan kalkmam.
Hic sevmiyorum, o arkadasim bir ara chloeyi yaparken bana da yazip zorluyordu da anladi yapmayacagimi
Motive oldugun zaman 5 dk isinip,15,20 dk belli bolgenin videolarini yaparsin.bu isin mantigi aslinda cok yapmak degil de duzenli yapmak.(haftada 4,5)
Dusununce gunde yarim saatte ne var ki? Ama ben de asla yapamiyorum iste.

Herkese selam

12 30:1 dilim tam bugday, 4 kasik lor,
karisik salata, 1 haslanmis yumurta,
5 zeytin, 1 tatli kasigi keten tohumu

15.00: 1 züber

17.45: Börülceli bol salata.

Su iciliyor, egzersiz su an yok hala.

Hafta sonu salataya doydum resmen,
hafta ici yogurt, balik ve meyve ekleyecegim menulerime.

Sabah 1 yumurta ile yaptığım 2 ince krep domates peynir
Öğlen 1 dilim karpuz 5-6 yeşil erik
Akşam 3 sıkım çiğ köfte ve incecik bir lavaş

Lütfen zayıflayayım allahım işim sana kaldı artık :)

İyi akşamlar herkese
İlk öğün : 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir , 1 dilim tam buğday ekmeği , domates ,salatalık ,yeşilllik ,2 adet ceviz
yeşil çay
Son öğün : çorba , bulgur pilavı ve nohut yemeği
Suyumu ve kahvemi eksiksiz içtim.

Her şey gönlünüzce olsun. Umarım bu stresli günlerinizi bir an önce atlatırsınız .

İyi akşamlar hanımlar ,
Ben bayramda burada olamayacağım. Ailemin yanına gidiyorum 1 haftalığına . Tabi yediklerime dikkat edicem bu süreçte.
Bayramdan sonra daha sıkı devam etmek istiyorum.
Şimdiden hepinizin bayramını kutlarım. Birlikte nice sağlıklı güzel bayramlara görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…