Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Nasıl oluyor anlamıyorum yediklerin çok az bence sadece bu kadar yiyorsan uzun vadede sıkıntı olur sağlığında. Spor yürüyüş yapmasan bile bu kadar az yiyorsan kilo veriyor olmalısın bence
bende onu düşünüyorum cok ugrastım randevu bulamadım bayram sonrasına hemen gıdecegım yemedıgım halde verememek benı strese sokuyor

Screenshot_20230623_161646_Sheets.jpg

adyas adyas ve D Deltavealfa kilo ve fotograf bildirimi yapmadiniz kizlar.

D Deltavealfa cocugun hastaydi,
nasil durumlar canim?

Kilo veren ve cabalayan herkesi tebrik ederim.👏👏🧡
S Spizella ne olmussa guzel olmus canim, sonucun super odem de olsa 😃

Eki Görüntüle 3265151
adyas adyas ve D Deltavealfa kilo ve fotograf bildirimi yapmadiniz kizlar.

D Deltavealfa cocugun hastaydi,
nasil durumlar canim?

Kilo veren ve cabalayan herkesi tebrik ederim.👏👏🧡
S Spizella ne olmussa guzel olmus canim, sonucun super odem de olsa 😃
Selam kızlar geldim ben 🌞 çocuklar hasta ilaçlara devam ediyorum ama ilk günlerdeki yoğunluk ateş yok , öksürük devam ediyor.
Ben de diyetime geri odaklanacağım 74,2 ile geri döndüm 🥳 kilo almadım mutluyum

Bugünki menümü de paylaşmak istiyorum

Sabah
1 yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Öğle
5 badem , Türk kahvesi ve 1 parça züber toplardan

17:00
1 activia yoğurt sade

18:30 akşam yemeği yerim diye düşünüyorum

4 parça köfte ve salata

Daha da katı yemem 😅

Kızlar moralim çok bozuk dün gece bi rüya gördüm aslında korunuyoruz ama acaba mı dedim ihtimal vermedim ama test yaptım böyle çıktı kafayı yicem reglime 4 gün var nasıl olur yani acaba hamilelikmi 🥺 buraya yazmam doğru değil hepinizden özür diliyorum ama çok kötüyüm şuan bebeğim daha çok küçük zayıflamaya gayret ederken başıma gelmiş olabilir mi çizgi gören varmı nolur bişey söyleyin ağlamaktan gözlerim şişti 😢
IMG_20230623_192628.jpg

Kızlar moralim çok bozuk dün gece bi rüya gördüm aslında korunuyoruz ama acaba mı dedim ihtimal vermedim ama test yaptım böyle çıktı kafayı yicem reglime 4 gün var nasıl olur yani acaba hamilelikmi 🥺 buraya yazmam doğru değil hepinizden özür diliyorum ama çok kötüyüm şuan bebeğim daha çok küçük zayıflamaya gayret ederken başıma gelmiş olabilir mi çizgi gören varmı nolur bişey söyleyin ağlamaktan gözlerim şişti 😢
Eki Görüntüle 3265225
bu islerden anlamam ama anlayabiliyorum su anki stresini.sonuc ne ise de aglama lutfen,olacak olan olacak mecbur.
Silik cizgi ya testin bozuk yapilmis olabilecegini ya da hamileligin cok yeni oldugunu gosteriyor olabilirmis.
2 gun sonra tekrar deneyin diyor ama sen
2 gun sonra tahlil de yaptirirsin.
Sakinleş biraz canim şu an.

bu islerden anlamam ama anlayabiliyorum su anki stresini.sonuc ne ise de aglama lutfen,olacak olan olacak mecbur.
Silik cizgi ya testin bozuk yapilmis olabilecegini ya da hamileligin cok yeni oldugunu gosteriyor olabilirmis.
2 gun sonra tekrar deneyin diyor ama sen
2 gun sonra tahlil de yaptirirsin.
Sakinleş biraz canim şu an.
Çok sağol kuzum iyiki varsın biraz iyiyim şuan kafamı toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri hiçbişe yiyemedim stresten. Tam yeni toparlanıyodum kilom yüzünden eve kapanmıştır markete dahi çıkamazdım asosyal olmuştum tam yeni yeni kendime geldim derken başıma bu gelirse Rabbimin vardır bi bildiği dicem çünkü çok dikkat ediyoduk. Bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah 🥺

Eki Görüntüle 3265225
Sanki silik çizgi var gibi geldi ama bu resim olduğu için belki değildir . Hemen üzülme. Sen kendini bilirsin olup olmadığını.

Çok sağol kuzum iyiki varsın biraz iyiyim şuan kafamı toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri hiçbişe yiyemedim stresten. Tam yeni toparlanıyodum kilom yüzünden eve kapanmıştır markete dahi çıkamazdım asosyal olmuştum tam yeni yeni kendime geldim derken başıma bu gelirse Rabbimin vardır bi bildiği dicem çünkü çok dikkat ediyoduk. Bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah 🥺
Canim Allah hayırlısını versin . Her işte bir hayır vardır.

Sanki silik çizgi var gibi geldi ama bu resim olduğu için belki değildir . Hemen üzülme. Sen kendini bilirsin olup olmadığını.
Şuan bütün bildiklerimi unuttum desem yeridir. Neyse artık bakıcam çözücem Allah büyüktür burayı bu konu için meşgul etmek istemezdim kusuruma bakmayın kızlar. Bugün hiçbişe yemedim sabah türk kahvesi içtim öğlen bi kase yoğurt akşamda dünden kabak haşlama vardı onu tükettim bugünde böyle bitti Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar ❤️

Şuan bütün bildiklerimi unuttum desem yeridir. Neyse artık bakıcam çözücem Allah büyüktür burayı bu konu için meşgul etmek istemezdim kusuruma bakmayın kızlar. Bugün hiçbişe yemedim sabah türk kahvesi içtim öğlen bi kase yoğurt akşamda dünden kabak haşlama vardı onu tükettim bugünde böyle bitti Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar ❤️
Afiyet olsun canım, meşgul olmak da ne demek hayatın içinden paylaşıyoruz herşeyi işte.

Benim menumde
Sabah 2 yumurta
Domates salatalık
Kaymak
5 ceviz
1 tost keten tohumu ekmek ile

Akşam
Tavuk sote
Büyük kase 🥗 salata

bugun cok yogundu anca fırsat buldum
kahvaltı 2yumurtadan omlet zeytin yeşil cay
öğlen bır bardak cay ceviz
akşam cocuklar bugun hamur işi istedi 1pogaca 1 elmalı kurabıye 2 kaşık makarna salatası
kılo bugun 67.6 cıktı

Benim bugün menümde

Sabah 1 yumurta
1 bardak yesil cay
Peynır domates zeytin

Öğlen 1 sade trk kahve + yanına züber

Aksam 1 bardak limonata ceyrek kepce aksam mebusunden yedim ekmek ile beraber
Bugünde böyle bir gğn oldu :)

Herkese selam, nasil gidiyor?
Hafta sonu bozmayin haa diyeti🫠

12.00:1 haslanmis yumurta, 4 kasik lor, karisik salata, 5 zeytin, 1 dilim tam bugday
15.00:1 züber
17.45:haslanmis borulceli salata

Duzenli diyet mantigindan sıkıldım artik,
bir kac gun yogurt ve meyve eklemeyebilirim.

2,5 lt su,1 filtre kahve,2 Turk kahvesi,5 cay
Evden cikmadim, adimim yok, gece yarim saat egzersiz yaparim.

Herkese selam, nasil gidiyor?
Hafta sonu bozmayin haa diyeti🫠

12.00:1 haslanmis yumurta, 4 kasik lor, karisik salata, 5 zeytin, 1 dilim tam bugday
15.00:1 züber
17.45:haslanmis borulceli salata

Duzenli diyet mantigindan sıkıldım artik,
bir kac gun yogurt ve meyve eklemeyebilirim.

2,5 lt su,1 filtre kahve,2 Turk kahvesi,5 cay
Evden cikmadim, adimim yok, gece yarim saat egzersiz yaparim.
Benim moral motivasyon yerlerde ama diyete devam dün baya aç yattım sporda yapmadım bugünde sabah ayran içtim omlet yaptım yedim o kadar akşam oldu hala bişey yiyesim yok sanırım kafamı toplayamadan kesin sonuç almadan böyle gidecek

Eki Görüntüle 3265225
Aaaaa gwrçekten mi ya

Ben sabah

1 haşlanmış yumurta
Salatalık
5 zeytin
Domates
2 dilim süZme peynir

Öğlen bir nikaha katıldım orada
1 küçücük mayasız poğaça
4 sarma
Küçük bi bardak limonata
Yarım dilim börek yedim

Akşam hindili salata

Öğlen olanları yemesem iyiydi

Doğumdan 8 ay sonrası bir nişan için bir elbise almıştım bugün de onu giyeyim dedim elbiseye giremedim
Doğum sonrası olan elbisem olmadı çok üzgünüm

X