bende onu düşünüyorum cok ugrastım randevu bulamadım bayram sonrasına hemen gıdecegım yemedıgım halde verememek benı strese sokuyorNasıl oluyor anlamıyorum yediklerin çok az bence sadece bu kadar yiyorsan uzun vadede sıkıntı olur sağlığında. Spor yürüyüş yapmasan bile bu kadar az yiyorsan kilo veriyor olmalısın bence
Selam kızlar geldim benEki Görüntüle 3265151
adyas ve D Deltavealfa kilo ve fotograf bildirimi yapmadiniz kizlar.
D Deltavealfa cocugun hastaydi,
nasil durumlar canim?
Kilo veren ve cabalayan herkesi tebrik ederim.
S Spizella ne olmussa guzel olmus canim, sonucun super odem de olsa
bu islerden anlamam ama anlayabiliyorum su anki stresini.sonuc ne ise de aglama lutfen,olacak olan olacak mecbur.Kızlar moralim çok bozuk dün gece bi rüya gördüm aslında korunuyoruz ama acaba mı dedim ihtimal vermedim ama test yaptım böyle çıktı kafayı yicem reglime 4 gün var nasıl olur yani acaba hamilelikmiburaya yazmam doğru değil hepinizden özür diliyorum ama çok kötüyüm şuan bebeğim daha çok küçük zayıflamaya gayret ederken başıma gelmiş olabilir mi çizgi gören varmı nolur bişey söyleyin ağlamaktan gözlerim şişti
Eki Görüntüle 3265225
Çok sağol kuzum iyiki varsın biraz iyiyim şuan kafamı toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri hiçbişe yiyemedim stresten. Tam yeni toparlanıyodum kilom yüzünden eve kapanmıştır markete dahi çıkamazdım asosyal olmuştum tam yeni yeni kendime geldim derken başıma bu gelirse Rabbimin vardır bi bildiği dicem çünkü çok dikkat ediyoduk. Bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallahbu islerden anlamam ama anlayabiliyorum su anki stresini.sonuc ne ise de aglama lutfen,olacak olan olacak mecbur.
Silik cizgi ya testin bozuk yapilmis olabilecegini ya da hamileligin cok yeni oldugunu gosteriyor olabilirmis.
2 gun sonra tekrar deneyin diyor ama sen
2 gun sonra tahlil de yaptirirsin.
Sakinleş biraz canim şu an.
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3265151
adyas ve D Deltavealfa kilo ve fotograf bildirimi yapmadiniz kizlar.
D Deltavealfa cocugun hastaydi,
nasil durumlar canim?
Kilo veren ve cabalayan herkesi tebrik ederim.
S Spizella ne olmussa guzel olmus canim, sonucun super odem de olsa
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.Selam kızlar geldim bençocuklar hasta ilaçlara devam ediyorum ama ilk günlerdeki yoğunluk ateş yok , öksürük devam ediyor.
Ben de diyetime geri odaklanacağım 74,2 ile geri döndümkilo almadım mutluyum
Sanki silik çizgi var gibi geldi ama bu resim olduğu için belki değildir . Hemen üzülme. Sen kendini bilirsin olup olmadığını.Kızlar moralim çok bozuk dün gece bi rüya gördüm aslında korunuyoruz ama acaba mı dedim ihtimal vermedim ama test yaptım böyle çıktı kafayı yicem reglime 4 gün var nasıl olur yani acaba hamilelikmiburaya yazmam doğru değil hepinizden özür diliyorum ama çok kötüyüm şuan bebeğim daha çok küçük zayıflamaya gayret ederken başıma gelmiş olabilir mi çizgi gören varmı nolur bişey söyleyin ağlamaktan gözlerim şişti
Eki Görüntüle 3265225
Canim Allah hayırlısını versin . Her işte bir hayır vardır.Çok sağol kuzum iyiki varsın biraz iyiyim şuan kafamı toparlamaya çalışıyorum sabahtan beri hiçbişe yiyemedim stresten. Tam yeni toparlanıyodum kilom yüzünden eve kapanmıştır markete dahi çıkamazdım asosyal olmuştum tam yeni yeni kendime geldim derken başıma bu gelirse Rabbimin vardır bi bildiği dicem çünkü çok dikkat ediyoduk. Bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah
Şuan bütün bildiklerimi unuttum desem yeridir. Neyse artık bakıcam çözücem Allah büyüktür burayı bu konu için meşgul etmek istemezdim kusuruma bakmayın kızlar. Bugün hiçbişe yemedim sabah türk kahvesi içtim öğlen bi kase yoğurt akşamda dünden kabak haşlama vardı onu tükettim bugünde böyle bitti Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepinizi öpüyorum iyi akşamlarSanki silik çizgi var gibi geldi ama bu resim olduğu için belki değildir . Hemen üzülme. Sen kendini bilirsin olup olmadığını.
Afiyet olsun canım, meşgul olmak da ne demek hayatın içinden paylaşıyoruz herşeyi işte.Şuan bütün bildiklerimi unuttum desem yeridir. Neyse artık bakıcam çözücem Allah büyüktür burayı bu konu için meşgul etmek istemezdim kusuruma bakmayın kızlar. Bugün hiçbişe yemedim sabah türk kahvesi içtim öğlen bi kase yoğurt akşamda dünden kabak haşlama vardı onu tükettim bugünde böyle bitti Rabbim herkesin gönlüne göre versin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
Benim moral motivasyon yerlerde ama diyete devam dün baya aç yattım sporda yapmadım bugünde sabah ayran içtim omlet yaptım yedim o kadar akşam oldu hala bişey yiyesim yok sanırım kafamı toplayamadan kesin sonuç almadan böyle gidecekHerkese selam, nasil gidiyor?
Hafta sonu bozmayin haa diyeti
12.00:1 haslanmis yumurta, 4 kasik lor, karisik salata, 5 zeytin, 1 dilim tam bugday
15.00:1 züber
17.45:haslanmis borulceli salata
Duzenli diyet mantigindan sıkıldım artik,
bir kac gun yogurt ve meyve eklemeyebilirim.
2,5 lt su,1 filtre kahve,2 Turk kahvesi,5 cay
Evden cikmadim, adimim yok, gece yarim saat egzersiz yaparim.
Aaaaa gwrçekten mi yaKızlar moralim çok bozuk dün gece bi rüya gördüm aslında korunuyoruz ama acaba mı dedim ihtimal vermedim ama test yaptım böyle çıktı kafayı yicem reglime 4 gün var nasıl olur yani acaba hamilelikmiburaya yazmam doğru değil hepinizden özür diliyorum ama çok kötüyüm şuan bebeğim daha çok küçük zayıflamaya gayret ederken başıma gelmiş olabilir mi çizgi gören varmı nolur bişey söyleyin ağlamaktan gözlerim şişti
Eki Görüntüle 3265225