Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Kızlar moralim çok bozuk dün gece bi rüya gördüm aslında korunuyoruz ama acaba mı dedim ihtimal vermedim ama test yaptım böyle çıktı kafayı yicem reglime 4 gün var nasıl olur yani acaba hamilelikmi 🥺 buraya yazmam doğru değil hepinizden özür diliyorum ama çok kötüyüm şuan bebeğim daha çok küçük zayıflamaya gayret ederken başıma gelmiş olabilir mi çizgi gören varmı nolur bişey söyleyin ağlamaktan gözlerim şişti 😢
Eki Görüntüle 3265225
Canım benim ne çıktı sonuç
Hayırlısı olsun ama pozitif gördüm ben

Lavinia22 Lavinia22 , BurcuYengec BurcuYengec bayramdan sonra gorusuruz artik, yine de buraya yaziyormus sorumluluguyla beslenin🤗

bayramda daha esnek olacagiz, menu paylasmak isteyenler yine devam edebilir. Kacamak yapsaniz da buraya yazmaniz iyi olacaktir, bir miktar kaloriyi bile azaltsa deger.

3 Haziran Pazartesi kilo bildirimi yapalim,
ne durumlara geldik bakalim.

bayramda cok tatli yemeyin bakkk😃 her tatli ayni sonucta, hepsi agizda anlik bir tat birakiyor 😃

Selam kozlar dünki menüyü yazamadım kusura bakmayın
Bugünki menüm aşağıdaki gibidir 😀 uygulamadan takip ediyorum.
Günlük maks 1000 hedefi koydum kendime 900 kere ulaştım artık durmam lazım diyorum 😀

Eklentiler

• 81F2D7DB-BF8C-478E-B21F-78E7388391DA.png
    81F2D7DB-BF8C-478E-B21F-78E7388391DA.png
    102,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 111712F2-8C80-4FA0-946B-2EB5C5A1E18E.png
    111712F2-8C80-4FA0-946B-2EB5C5A1E18E.png
    114,4 KB · Görüntüleme: 39
Selam kozlar dünki menüyü yazamadım kusura bakmayın
Bugünki menüm aşağıdaki gibidir 😀 uygulamadan takip ediyorum.
Günlük maks 1000 hedefi koydum kendime 900 kere ulaştım artık durmam lazım diyorum 😀
Uygulama bana 1800 filan kalori hakkı verdi bence ama çok fazla

Belki de değerleri düzgün girmedim

Bugünki menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta,10 zeytin , 1 salatalık, 1 dilim peynir

Öğle tavuk sote ve az makarna yedim

Akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 parça çikolata 😅 1 avuç çiğ kuruyemiş , 3 çatal da pişmiş biber (airfryde pişti kızartma saymadım 😅)

Atıştırmalık bölümü var onları da ara öğün olarak yazayım
1 soğuk kahve 1 activa yoğurt 1 dondurma 🥲😬

Aslında bence bugün çok ıvır zıvır yedim ama yine de az porsiyonda tutuyorum kendimi o yüzden sanırım kalori açığı oluyor

Lavinia22 Lavinia22 , BurcuYengec BurcuYengec bayramdan sonra gorusuruz artik, yine de buraya yaziyormus sorumluluguyla beslenin🤗

bayramda daha esnek olacagiz, menu paylasmak isteyenler yine devam edebilir. Kacamak yapsaniz da buraya yazmaniz iyi olacaktir, bir miktar kaloriyi bile azaltsa deger.

3 Haziran Pazartesi kilo bildirimi yapalim,
ne durumlara geldik bakalim.

bayramda cok tatli yemeyin bakkk😃 her tatli ayni sonucta, hepsi agizda anlik bir tat birakiyor 😃
Aynen bak kek var yemedim
Elmalı kurabiye var 1 tane bile yemedim önceden olsa ohoooo
Karpuz yemedim 😀
Browni vardı geçen yemedim bunlar da yemediklerim 😂

Şimdi ben de bayram için tartı olmayan bir yere gideceğim 😅 tartı bildirimimi 1 hafta yapamam olur mu 😅 yani dikkat edeceğim ama sonuç eve dönünce

Şimdi ben de bayram için tartı olmayan bir yere gideceğim 😅 tartı bildirimimi 1 hafta yapamam olur mu 😅 yani dikkat edeceğim ama sonuç eve dönünce
Bu cuma tartilmayacagiz iste.
Haftaya pazartesi tartiliriz.
Cocugun iyilesti mi?
O saydiklarini yemedigine gore stresin bitmis,iyilesmislerdir😃

Saat geç oldu ama evin işi bitmiyor bayramlar bana zor geliyor.
Sabah 2 yumurta 2 kaşık kıyma ile
Domates salatalık

Akşam bir keten tohumu ekmeği ile pizza dünden kalan
3 kaşık ciğer domates salatalık
Bol su içtim spor bugün ev işi yapmaktı

merhabalar herkese
ben dun ıstıkrar sağlayamadım kızlar cok uzgunum kesın tartıda tuksek cıkıcam ya off
bır de cok zor kılo veren bırıyım

dun aksam saat 9 da yedım yemegımı sonrasında dondurma derken bayagı astıgım bır gun oldu bence :KK43:(
gun ıcı sarmalar borekler ıle doldu malesef ki

bugun sabah kahvaltım 2 haslanmıs yumurta
1 bardak yesıl cay
5 zeytin
1 pogaça :KK43:((((((

Bug
merhabalar herkese
ben dun ıstıkrar sağlayamadım kızlar cok uzgunum kesın tartıda tuksek cıkıcam ya off

dun aksam saat 9 da yedım yemegımı sonrasında dondurma derken bayagı astıgım bır gun oldu bence :KK43:(

1 bardak yesıl cay
5 zeytin
Bugün bol su iç hareket etmeye çalış canim. Bir de mısır püskülü çayı da içebilirsin. Sana yardımcı olur ödem tutmazsin. Akşama karbonhidrati az tut. Yokmuş gibi.

merhabalar herkese

1 bardak yesıl cay
5 zeytin
Ben 1.5 ay tum ikramlara,karbonhidratlara hayir demistim.
Bu surecte yanimda tatlilar yendi,2 eglenceyi iptal ettim gidip yememek icin,geceleri aciktim...vel hasili bozmadim minik bir sekilde de.
Cunku oncesinde uzun yillar neredeyse, surekli diyetteyim diyorum ama asla gram vermiyorum. Cunku pogaca yiyorsam az yiyorum,borekten biraz aliyorum diye dusunuyordum herhalde.

4.5 kilo verdim 20 gundur yine eski halime dondum,ozendikce azicik yiyorum.asla kilo veremedim.
Bu isin özü biraz nefsi koreltmek,biraz da surdurulebilir yemek tarzi.
Yani sabah pogacalari,arkadas ikramlari,almazsan küserim,bir daha da gelmem muhabbetleri bitmeli, gerekiyorsa bazi yerlere gitmemeli bir sure.

Uyacaksan menu onerileri yapabilirim istersen

Saat geç oldu ama evin işi bitmiyor bayramlar bana zor geliyor.
Sabah 2 yumurta 2 kaşık kıyma ile
Domates salatalık

Akşam bir keten tohumu ekmeği ile pizza dünden kalan
3 kaşık ciğer domates salatalık
Bol su içtim spor bugün ev işi yapmaktı
Nasil gidiyor canim?
PIzza disinda kalori cok az gibi duruyor, tartildin mi hic cumadan sonra?

Ben 1.5 ay tum ikramlara,karbonhidratlara hayir demistim.
Bu surecte yanimda tatlilar yendi,2 eglenceyi iptal ettim gidip yememek icin,geceleri aciktim...vel hasili bozmadim minik bir sekilde de.
Cunku oncesinde uzun yillar neredeyse, surekli diyetteyim diyorum ama asla gram vermiyorum. Cunku pogaca yiyorsam az yiyorum,borekten biraz aliyorum diye dusunuyordum herhalde.

4.5 kilo verdim 20 gundur yine eski halime dondum,ozendikce azicik yiyorum.asla kilo veremedim.
Bu isin özü biraz nefsi koreltmek,biraz da surdurulebilir yemek tarzi.
Yani sabah pogacalari,arkadas ikramlari,almazsan küserim,bir daha da gelmem muhabbetleri bitmeli, gerekiyorsa bazi yerlere gitmemeli bir sure.

Uyacaksan menu onerileri yapabilirim istersen
kesınlıkle cok haklısınız.kılo verebiliyorum ama cok zorlarsam mete. cok yavas cunku :KK43: sımdı yaz gelince de insanın canı istiyor herseyi daha fazla dikkat etmee calısıcam ınsallah basarırırım ne de olsa tartı gunu 3 temmuz :)))
20 gun sonrasında dogum gunum olacak

kızlar 2gundur esımın kuzenı kaza yaptı onun için rast gele yedıkdikkat ettım ama paylaşılacak gıbı degıldı paylaşmadım yarın tekrardan dıkkat etmeye başlayacagım

Sabah 1 haşlanmış yumurta
3-4 cherry domates
2 küçük dilim peynir
Salatalık
1 dilim pastırma

Öğlen 2 yemek kaşığı kadar airfryer da pişirilmiş kabak patlıcan havuç kızartması ve yoğurt

Arada 1 mangolu içecek var starbucks

Akşam yine aitfry da pişirilmiş azıcık patates kızartması
Salata

Son düzenleme:
X