- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Afiyet olsun.Günaydın, sabah kahvaltımı azıcık ev yapımı az şekerli kek ile yaptım
Kolay gelsin canım bende nevresimleri değişmekle başladım yorganlar çıktı havalar soğudu temizliğe girişecem de kışlıklar çok yordu azar azar artıkİyi akşamlar diliyorum herkese
2 gündür tüm evi kaldırdım,her yer temizlendi,ağır spor yapmış gibi kas ağrıları çekiyorum.
İşim bitti ,artık kilo ve spor işine daha iyi odaklanabilirim.
aaahhh bizim evinde bi elden geçmesi lazımmmİyi akşamlar diliyorum herkese
2 gündür tüm evi kaldırdım,her yer temizlendi,ağır spor yapmış gibi kas ağrıları çekiyorum.
İşim bitti ,artık kilo ve spor işine daha iyi odaklanabilirim.
Biz daha pikedeyiz,ay hemen soğumasın havalar,ben daha yaza doyamadımKolay gelsin canım bende nevresimleri değişmekle başladım yorganlar çıktı havalar soğudu temizliğe girişecem de kışlıklar çok yordu azar azar artık
Aman evin işi biter mi,bugün yap yarın yine yap. Ama düzen olsun deyince elini çekemiyorsun işte. Oda oda yap sevmiyorsan. Camı kapısı perdesi,sonra da sil süpür çık,en fazla bir saat .aaahhh bizim evinde bi elden geçmesi lazımmm
ama nerdeeeee tembelimmm
Birden soğudu ya beklemiyordum hiç ağırdan alıyorum da çamaşır bile kurumuyo dışarda bakalım daha sıcaklar gelir inşallahBiz daha pikedeyiz,ay hemen soğumasın havalar,ben daha yaza doyamadım
Yazın hafif giyinmek en sevdiğim. Kışın ustuste kazak mont bot boğuyor beni sanki.
Ne tatlı bir tartiSabah tartılmıştım. 2 haftada 1 kilo almışım.
Daha da iyi misiniz bari?çok çok geçmiş olsun .gerçekten okullarda keşke zorlasaalr maskeyi çocuk başladı maske tak diyorum anne saçmalama diyor .ama gerçekten bir daha o kemik ağrısını boğazın delicesine acısını yaşamak istemiyorumHanımlar ben bu hafta pek dikkat edemeyeceğim. Korona olmuşumçok aktif de olamam gibi. Ama kilo bildirimi yapmaya çalışıcam dikkat edin kendinize
sonsuz şükürler olsun ki bugün daha iyiyim. Hastayım diye diyeti koyvermemeye çalıştım ama elimden geldiğince vitaminli şeyler de yemeye çalışıyorum. Raporluyum şimdi tüm günüm evde geçiyor sıkılıyorum ama bu halime de şükürler olsun yineDaha da iyi misiniz bari?çok çok geçmiş olsun .gerçekten okullarda keşke zorlasaalr maskeyi çocuk başladı maske tak diyorum anne saçmalama diyor .ama gerçekten bir daha o kemik ağrısını boğazın delicesine acısını yaşamak istemiyorum