Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İyi akşamlar diliyorum herkese
2 gündür tüm evi kaldırdım,her yer temizlendi,ağır spor yapmış gibi kas ağrıları çekiyorum.
İşim bitti ,artık kilo ve spor işine daha iyi odaklanabilirim.

Eklentiler

• IMG_20230911_180253.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 35
İyi akşamlar diliyorum herkese
2 gündür tüm evi kaldırdım,her yer temizlendi,ağır spor yapmış gibi kas ağrıları çekiyorum.
İşim bitti ,artık kilo ve spor işine daha iyi odaklanabilirim.
Kolay gelsin canım bende nevresimleri değişmekle başladım yorganlar çıktı havalar soğudu temizliğe girişecem de kışlıklar çok yordu azar azar artık

Kolay gelsin canım bende nevresimleri değişmekle başladım yorganlar çıktı havalar soğudu temizliğe girişecem de kışlıklar çok yordu azar azar artık
Biz daha pikedeyiz,ay hemen soğumasın havalar,ben daha yaza doyamadım
Yazın hafif giyinmek en sevdiğim. Kışın ustuste kazak mont bot boğuyor beni sanki.

Hanımlar ben bu hafta pek dikkat edemeyeceğim. Korona olmuşum çok aktif de olamam gibi. Ama kilo bildirimi yapmaya çalışıcam dikkat edin kendinize
Daha da iyi misiniz bari?çok çok geçmiş olsun .gerçekten okullarda keşke zorlasaalr maskeyi çocuk başladı maske tak diyorum anne saçmalama diyor .ama gerçekten bir daha o kemik ağrısını boğazın delicesine acısını yaşamak istemiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm,akşam yemeğini henüz yemedim ama tasarladım kafamda.
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber36 kcal
4.00 x 1 Adet Sele Zeyti̇n20 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n28 kcal
0.75 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r270 kcal
3.00 x 100gr Karpuz90 kcal
0.25 x 1 Adet (40gr) Ülker Carami̇o Karamel Dolgulu Sütlü Çi̇kolata51 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇)46 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Kuru Fasulye Köftesi̇320 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon Bi̇ber Kavurma80 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)136 kcal

Toplam1105 kcal

0.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)100 kcal

Toplam100 kcal

sonsuz şükürler olsun ki bugün daha iyiyim. Hastayım diye diyeti koyvermemeye çalıştım ama elimden geldiğince vitaminli şeyler de yemeye çalışıyorum. Raporluyum şimdi tüm günüm evde geçiyor sıkılıyorum ama bu halime de şükürler olsun yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…