Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Merhabalar canlarım bugünkü menum
Sabah menemen 1 dilim tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık
Ogle yarim.simit peynir zeytin domates salatalık
Akşam tavuklu patates yemeği 1 dilim tb ekmeği salata ve 2 barsak ayran
Su 2.5 lt
Adım 13000 olmuş kizzz disardaydim bugün yürüyüş de yaptım iyi adım atmisim

Iyiyiz iyi P Purple58 hamile hem de ayni mesajda kutlayayim dedim,hayirli olsun canim,saglikla insallah.
Donunce dusunursun kiloyu artik, suyu hareketi olabildigince artir baska yapacak bir sey yok

69.4 oldum ben inşallah veririz çok az verebiliyorum çok canım sıkkın eskiden bir elbiseye girebilmek için 3 günde verirdim. Benim metabolizmam çok çabuk yavaşladı yaa 10 yıldır kağnı gibi ne yazik ki

69.4 oldum ben inşallah veririz çok az verebiliyorum çok canım sıkkın eskiden bir elbiseye girebilmek için 3 günde verirdim. Benim metabolizmam çok çabuk yavaşladı yaa 10 yıldır kağnı gibi ne yazik ki
aynen canım bende aynı dertten muzdaribim eskisi gibi yemeye devam ettiğim halde kilo almaya devam ediyorum doktora mı çıksam bilemedim şimdi diyetteyim verebiliyorum ama bırakınca aynen alıyorum

Günaydın hanımlar. Biz yoldaydik. Acayip sismisim. Muhtemelen ödem. Bugün yine yolculuk var. Yarın sabah varmış olacağız. Bu şişkinlik inşallah yarın olmaz. Yoksa kesin odemden dolayı fazla çıkacağım.

aynen canım bende aynı dertten muzdaribim eskisi gibi yemeye devam ettiğim halde kilo almaya devam ediyorum doktora mı çıksam bilemedim şimdi diyetteyim verebiliyorum ama bırakınca aynen alıyorum

diyeti bırakmak derken birden eski yeme düzenine mi dönüyorsun yoksa diyetteyken atıyorum 2 kaşık pilav yerken diyet bitince 3 kaşık yediğinde mi kilo alıyorsun?

Günaydın kızlar
İsveç diyeti 6 gün sonucum -3,50 kilo
Dün de regl oldum 1 gün ara verdim normal besleneyim dedim ama sadece kahvaltılık bıseyler yedim ağrıdan başka bişey yemedim.
Bugün iyiyim kaldığımız yerden devam.
3 günlük liste yaptım liste şöyle ;

1.öğün
2 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
1 domates 1 salatalık az peynir
Bol yeşillik
Aralar;
2 kupa yeşil çay 1 meyve
2.öğün
Kabak ve yoğurt
3lt su içilecek , güne limonlu sirkeli su ile başlanacak
En az 30 dk bir antrenman yapılacak

6 günde mi 3500 . Tebrikler canım öyleyse.

Yaaa tebrik ederimmmmmm

sabah granola
ara öğün filtre kahve (kolajen+lif takviyesi)
öğlen buğday salatası yedim

3 gibi araöğün olarak çiğ kuruyemiş yiyeceğim 15 adet (5 kaju + 5 badem + 5 antep fıstığı

akşam da yarım çipura yiyeceğim ızgarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…