Aminn canım inşallah cok teşekkür ederimişte bu kadar Tebriklerr canımm hayırlı uğurlu olsunn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inşallah cok teşekkür ederimişte bu kadar Tebriklerr canımm hayırlı uğurlu olsunn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
Oyle bir grup mu varmis evet ya diyet miyet artık hak getire iyice sismesem bari
var tabi yaa . orada ssenin gbi minnoş anneler var kilo önemli tabii. kal burada bence devam edebilirsin sende stersen <3Oyle bir grup mu varmis evet ya diyet miyet artık hak getire iyice sismesem bari
Evet yaa durayim burda kontrollü gitmiş olurum hemvar tabi yaa . orada ssenin gbi minnoş anneler var kilo önemli tabii. kal burada bence devam edebilirsin sende stersen <3
aynen canm. tekrardan hayırlı olsun. ınsallah saglıkla kucagına alırsın.. doktora ne zaman gidecen :))Evet yaa durayim burda kontrollü gitmiş olurum hem
Cok teşekkür ederim canım Dr a haftaya gideceğim inşallahaynen canm. tekrardan hayırlı olsun. ınsallah saglıkla kucagına alırsın.. doktora ne zaman gidecen :))
Hayırlı olsun canım darısı bana da olsun , dualarınızı bekliyorumGünaydın kizlarrr hadi bakalım ne yapcaz simdi
Bana doktorum dediki 60 kiloydum eğer 70i geç seninle kavga ederiz 2 kişilik sakın yeme bozuşuruz dedi o korkuyla 70 kiloyla doğuma girdim ikincide ise sede 6 kilo aldımOyle bir grup mu varmis evet ya diyet miyet artık hak getire iyice sismesem bari
Bende dikkat edeceğim inşallah canım bakalımBana doktorum dediki 60 kiloydum eğer 70i geç seninle kavga ederiz 2 kişilik sakın yeme bozuşuruz dedi o korkuyla 70 kiloyla doğuma girdim ikincide ise sede 6 kilo aldım
Indirim gorurseniz soyleyin demistin sanki, Trendyolda 15 li 150 TL su an.Züber noutos kajun baharatlı alın aldırın 55 gr paket 180 kalori falan
Yağı bişeyi de yok öyle
Yarım paket yiyorum 90 kalori temiz temiz
evet gitme gitmeeeeeEvet yaa durayim burda kontrollü gitmiş olurum hem
Tebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah kuzucukGünaydın kizlarrr hadi bakalım ne yapcaz simdi
Ben sana demiştim değil mi sen hamilesin diye. Hadi bakalım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Günaydın kizlarrr hadi bakalım ne yapcaz simdi
İnşallah canım çok teşekkür ederimTebrikler canım sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederimBen sana demiştim değil mi sen hamilesin diye. Hadi bakalım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Tebriklerrr başka çocuk var mıydı:)Günaydın kizlarrr hadi bakalım ne yapcaz simdi
Çok sağol hemen alayım :) ben barları çok sevmiyorum aşırı tatlı geliyorlar banaIndirim gorurseniz soyleyin demistin sanki, Trendyolda 15 li 150 TL su an.
Yine barlarla birlikte alacagim, dayanamayip hepsini yerim herhalde.
Çok sağol hemen alayım :) ben barları çok sevmiyorum aşırı tatlı geliyorlar bana