Hadi hayırlısı inşallahYarin tarti fotografli kilo bildirimi kizlarrrr
Sen artık diyet yapmazsın, sağlıklı beslenirsin di mi?Merhaba kızlar düğünümüz vardı şimdi geldim eve
Menum de sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle patates yemeği kıymalı 3 kaşık kadar vardi ve yoğurt
Öğlen bi arkadaşımla görüştüm disarda bi parça muffin yedim çikolatalı
Akşam 1 tavuk but 3 kaşık patlıcan kızartma airfryer da 1 dilim tb ekmeği
Bide düğünde çerez yedim az.bise
Ne cok yedim yaa bugun
Su 3 lt
Adım 11000
Ben yarın tartilamiycam kızlar Sabah erkenden Dr a gitcem de ertesi gün tartılirim inşallah
Aynen canım tam diyet modunda değil de ara ogunlu şekilde ilerlemek istiyorumSen artık diyet yapmazsın, sağlıklı beslenirsin di mi?
Arada bana da geliyorlar o şekildeBende çok düzensiz besleniyorum bu ara ya öğün atlıyorum ya da geçiştiriyorum dün gece çekirdek yedim moralim bozuktu bi kase vardı yoktu ama suçlu hssettiğim için giremedim buraya yarın eksi görmek niyetiyle akşam yemeği yok düğündeyim
arada öyle oluyor sıkma canınıMerhaba kızlar düğünümüz vardı şimdi geldim eve
Menum de sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle patates yemeği kıymalı 3 kaşık kadar vardi ve yoğurt
Öğlen bi arkadaşımla görüştüm disarda bi parça muffin yedim çikolatalı
Akşam 1 tavuk but 3 kaşık patlıcan kızartma airfryer da 1 dilim tb ekmeği
Bide düğünde çerez yedim az.bise
Ne cok yedim yaa bugun
Su 3 lt
Adım 11000
Ben yarın tartilamiycam kızlar Sabah erkenden Dr a gitcem de ertesi gün tartılirim inşallah
Yürüyüşün etkisi çok büyükGünaydın, hedefimin altındayım :)
47.7
Aslında artık miktar olarak daha fazla yiyorum ve sporu bıraktım ama sanırım yediğim şeyler hep sağlıklı olunca olumlu etki ediyor
Bir de günde 11 bin adım atıyorum minimum