Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

asena87 Merhaba. Ben tatildeyim, çok fırsat bulamıyorum kk ya girmeye. Beslenmeme de çok dikkat edemiyorum. Listeden çıkmak da istemiyorum. ☺ iki hafta izinli olup, döndüğümde paylaşımlara devam edebilir miyim? Şu an amacım 2 hafta kilo almadan eve dönmek.

Merhaba ben de gruba katılmak istiyorum acaba mümkün müdür ?

SLMLAR biraz inceledim şartlarınız kafama yattı beni de aranıza alırsanız sevinirim
Ikiniz de hosgeldiniz, ilk sayfadaki mesaji okuyup paylasimlara baslayabilirsiniz tabi ki
Tabi ki olur, sana iyi tatiller canim ama benim gibi cozutma, kilo alip gelme bak

Tamamdır teşekkürler beni de aranıza aldığınız için
o zaman hemen ilk öğünümü yazayım
1 beyaz 1 kaşar peyniri
kibrit kutusu yarısı kadar ikisi de
yarım dilim buğday ekmeği şekersiz çay
çok erken olduğu için fazla bir şey yiyemiyorum şimdilik bu kadar

bu arada boyum 1.57 yaşım 43 biraz yaşlıyım
kilomm 64 malesef hep 57-58 ken bu kilolara gelmek beni bitirdi
sizinle yeniden ayağa kalkmak istiyorum

ne yaşlısı yahu 43 yaşındaki ünlü kadınları gözümde canlandırıyorum da hepsi gencecik. bizler neden olmayalım

Bol tuzlu yiyorum olmuyor, meyve yiyorum şekerim falan düşmüş olabilir mi diye yine olmuyor. Ayak bileklerim, bacaklarım şişti artık ödemden. İyiyim dedigim halim bile şu an berbat yani. Baş ağrım en iyi ihtimalle hafif hafif devam ediyor asla geçmiyor. Napsam bilmiyorum acilden hastaneye mi gitsem randevu mu alsam hangi bölümden randevu almam lazım kızlar?

Eklentiler

• 1000027617.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 26
Geçmiş olsun canım dahiliyeye mi gitsen ki bi

Tesekkur ederim, yarın için randevu bulursam alacağım şimdi. Yok bitki çayı falan içmiyorum uzun zamandır
Tansiyonun normalde kaç
Benim hep 8-5 tir sıcakta biraz düşse halsizlik baş dönmesi yapar.
Ama sen dahiliyeye bi gidip tüm tahlillerini yaptırsan iyi olur bence
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…