Hala olmadım da test yapmak için erken diye bekliyorum yapsam mı yarın 8. GünVar mı bir gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala olmadım da test yapmak için erken diye bekliyorum yapsam mı yarın 8. GünVar mı bir gelişme
Regl geceli mi 8. gün oldu. Eğer öyle ise kız kese bile görünür tabiHala olmadım da test yapmak için erken diye bekliyorum yapsam mı yarın 8. Gün
Bence sen hemen bir test al yapiver. Ona göre doktora git ilaçlarına başla canım. Bekleme bence. Eğer yoksa da ilaçla sökümünü gerçekleştirir drAy bide acayip depresif hissediyorum kendimi neden ki yaa hiç bise yapasim yok bilinmez bise beni çok yıpratıyor sanırım herseyin net olması gerekiyor
Evet ya regl gecikeli 8 gün oldu yapim o zaman yarın bi test bakalım hayırlısıRegl geceli mi 8. gün oldu. Eğer öyle ise kız kese bile görünür tabi
Yarına kadar nasıl sabredeceksin. Ben olsam meraktan şimdiye kırk kere yapmıştım.Evet ya regl gecikeli 8 gün oldu yapim o zaman yarın bi test bakalım hayırlısı
Ayy ne bilim yaa int de 10 gün yazıyor korktum erken olur diye yapmadımYarına kadar nasıl sabredeceksin. Ben olsam meraktan şimdiye kırk kere yapmıştım.
İnternette her yazana inanma. Ben hep regl olacağım gün yapardım testi ve çıkardı barizAyy ne bilim yaa int de 10 gün yazıyor korktum erken olur diye yapmadım
Heyecanlandım valla gece nasi uyuyacaksamİnternette her yazana inanma. Ben hep regl olacağım gün yapardım testi ve çıkardı bariz
Bence hamilesinHeyecanlandım valla gece nasi uyuyacaksam
Hayırlısı olsun hem istiyordum oğluma bir kardes hemde herseyi en baştan yaşamak cok zor geliyordu bakalım nası olacakBence hamilesin
Hayırlısı olsun. Bende hep derim tek çocuk, çocuğa yapılan en büyük haksızlıktır bence. Bir kardeşi olmalı herkesin.Hayırlısı olsun hem istiyordum oğluma bir kardes hemde herseyi en baştan yaşamak cok zor geliyordu bakalım nası olacak
Alışırsın.Hayırlısı olsun hem istiyordum oğluma bir kardes hemde herseyi en baştan yaşamak cok zor geliyordu bakalım nası olacak
Aynen öyle sırf onun için cidden kardessiz kalmasın diyeHayırlısı olsun. Bende hep derim tek çocuk, çocuğa yapılan en büyük haksızlıktır bence. Bir kardeşi olmalı herkesin.
En güzeli canım inan eve yeni nefes yeni ses yeni neşe geliyor çocukla beraber. Yaşım az küçük olsa dördüncüyu de düşünürdüm de. Yaş aldı gitti başını. Allah'ım isteyen herkese versin.Aynen öyle sırf onun için cidden kardessiz kalmasın diye
Aminn canımEn güzeli canım inan eve yeni nefes yeni ses yeni neşe geliyor çocukla beraber. Yaşım az küçük olsa dördüncüyu de düşünürdüm de. Yaş aldı gitti başını. Allah'ım isteyen herkese versin.
Çok geçmiş oldun randevu bulabildin mi?Tesekkur ederim, yarın için randevu bulursam alacağım şimdi. Yok bitki çayı falan içmiyorum uzun zamandır