- 23 Ağustos 2020
- 4.186
- 7.453
- 34
Salatam Peynirlydi proteini arttırayım dedimBugün de tek öğün yapmak istedim yeni yedim 1 kase etli patlıcan 1 kase salata 1 activia 1 elma
Akşam da badem sütlü kahve içerim diyorum yarına 68 olsam
Aynen 3 gün onu da yapacağımPco bende de vardi ergenligimden 29 yasina kadar.
6 senedir kendiliginden gecti şukur.
ama gobek bolgesi bana kaldi.Anlayabiliyorum durumunu.
Yine de proteinli ve bagisiklik guclendiricili bir program belirle isvecten sonra istersen, aksamlari kabak yogurt yapacaksan da 3 gun zaten yaparsin
Çok geçmiş olsun norolojıye görün bir canımKızlar ben bir süre yokum, geçmeyen bir baş ağrım var günlerdir. İlaç içiyorum ama ekti etmiyor hiçbir şekilde.
Dün Tansiyonumu ölçtüm belki ondandır diye. Gün boyu hep düşük çıktı yükseltemiyorum. Vücudumda ani sıcak basması oluyor, bacaklarım çok şiş. Bazen görüşüm bulanıklaşıyor. Şimdi işten çıktım, direkt hastaneye gideceğim. Hiçbir şey yapacak halde değilim, o kadar halsizim ki kafamı kaldıramıyorum. Hepinizi öpüyorum. En kısa sürede görüşmek üzere.
Ne kadar sürede verdim canım kaç günde78.20 ile başlamıştım
Bu 5 günde ne kadar gittiİSVEÇ DİYETİ 5. Gün
Öğünlerim bu şekilde, kızlar her sabah sirkeli limonlu su içiyorum. Size de tavsiye ederim aşırı iyi şişkinliği çok güzel gideriyor
Kaçamak yapmadım diyetin sonunda before after fotoğrafını koyacağım , şimdiden bile böyleyse sonunda nasıl olacak bilemedim . Bel oyuntum ortaya çıktı resmen göbekten ve basenden çok güzel inceliyorum
Yağdan da gitmiş kilom bu arada
Çok geçmiş olsun ne oldu acaba birden yaKızlar ben bir süre yokum, geçmeyen bir baş ağrım var günlerdir. İlaç içiyorum ama ekti etmiyor hiçbir şekilde.
Dün Tansiyonumu ölçtüm belki ondandır diye. Gün boyu hep düşük çıktı yükseltemiyorum. Vücudumda ani sıcak basması oluyor, bacaklarım çok şiş. Bazen görüşüm bulanıklaşıyor. Şimdi işten çıktım, direkt hastaneye gideceğim. Hiçbir şey yapacak halde değilim, o kadar halsizim ki kafamı kaldıramıyorum. Hepinizi öpüyorum. En kısa sürede görüşmek üzere.
Cuma gününden itibaren canımNe kadar sürede verdim canım kaç günde
Valla süpersin canım maşallahCuma gününden itibaren canım
Devamı gellir inşallah canımValla süpersin canım maşallah
İnşallah canım yeni başladın ya biraz ödem gitmiş olabilir önemli olan devamının gelmesi inşallah tam gaz devamDevamı gellir inşallah canım
3 hamilelik geçirmiş biri olarak yazıyorum canim. Protein ağırlıklı beslen. Ben ilk dört ayda çok güzel kilo veriyorum hamilelikte. Ama sonrasında alıyorumIyi akşamlar kizlarrr menumu yazmaya geldimm
Bugun biraz boşladım sanki şu hamilelik olayı kafamı kurcalıyor
Sabah yarım haşlanmış yumurta 2 tane küçük pisi peynir zeytin domates salatalık
Ogle 1 kase mercimek çorbası ve airfryer da karışık yağsız kızartma
Akşam mantar sote kıymalı 1 dilim tb ekmeği ve salata
Su 3 lt
Yürüyüş de yapmadım yaa adım 8000
Nasıl beslenmem lazım hamile olursam onu da bilmiyorum napcam ben tam da diyetin ortasında
Evet ödem olabilir. Devamı da gelsin hedefe de gideyim yavaştan artık.İnşallah canım yeni başladın ya biraz ödem gitmiş olabilir önemli olan devamının gelmesi inşallah tam gaz devam