- 17 Haziran 2015
- 4.520
- 8.973
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de gruba katılmak istiyorum acaba mümkün müdür ?
Ikiniz de hosgeldiniz, ilk sayfadaki mesaji okuyup paylasimlara baslayabilirsiniz tabi kiSLMLAR biraz inceledim şartlarınız kafama yattı beni de aranıza alırsanız sevinirim
Tabi ki olur, sana iyi tatiller canim ama benim gibi cozutma, kilo alip gelme bakasena87 Merhaba. Ben tatildeyim, çok fırsat bulamıyorum kk ya girmeye. Beslenmeme de çok dikkat edemiyorum. Listeden çıkmak da istemiyorum. ☺ iki hafta izinli olup, döndüğümde paylaşımlara devam edebilir miyim? Şu an amacım 2 hafta kilo almadan eve dönmek.
Ay teşekkür ederim canım3 hamilelik geçirmiş biri olarak yazıyorum canim. Protein ağırlıklı beslen. Ben ilk dört ayda çok güzel kilo veriyorum hamilelikte. Ama sonrasında alıyorum .ilk aylar bulantılar yüzünden yiyemezsin zaten
ne yaşlısı yahu 43 yaşındaki ünlü kadınları gözümde canlandırıyorum da hepsi gencecik. bizler neden olmayalımTamamdır teşekkürler beni de aranıza aldığınız için
o zaman hemen ilk öğünümü yazayım
1 beyaz 1 kaşar peyniri
kibrit kutusu yarısı kadar ikisi de
yarım dilim buğday ekmeği şekersiz çay
çok erken olduğu için fazla bir şey yiyemiyorum şimdilik bu kadar
bu arada boyum 1.57 yaşım 43 biraz yaşlıyım
kilomm 64 malesef hep 57-58 ken bu kilolara gelmek beni bitirdi
sizinle yeniden ayağa kalkmak istiyorum
Var mı bir gelişmeAy teşekkür ederim canım
aynen yaa dimine yaşlısı yahu 43 yaşındaki ünlü kadınları gözümde canlandırıyorum da hepsi gencecik. bizler neden olmayalım
Bende 39 yaşındayım. Arada dört yaş var. Bu kadar karamsar olmayalım. Daha genciz gençaynen yaa dimi
bence de
sağol varol
bu yorum bana iyi geldi
ay iyiki gelmişim topiğinize kendimi çok iyi hissettimBende 39 yaşındayım. Arada dört yaş var. Bu kadar karamsar olmayalım. Daha genciz genç
Ben de anlamadım bir haftadan fazladır halsizdim zaten. Geçmeyen baş ağrım olunca da ölçüm yaptım belki ondandır diye, normalde düşük tansiyona sahip biri de değilim. Yemek yedikten sonra bile 9 a 6 çıkıyor anlamadım gitti.Çok geçmiş olsun ne oldu acaba birden ya
Teşekkür ederim canım, daha önce gitmiştim migrenim var zaten ama Tansiyonum ilk kez bu kadar uzun süreli düşme yaşıyor onun için nereye gitmem lazım bilmiyorum ama bakalımÇok geçmiş olsun norolojıye görün bir canım
Geçmiş olsun canım dahiliyeye mi gitsen ki biBol tuzlu yiyorum olmuyor, meyve yiyorum şekerim falan düşmüş olabilir mi diye yine olmuyor. Ayak bileklerim, bacaklarım şişti artık ödemden. İyiyim dedigim halim bile şu an berbat yani. Baş ağrım en iyi ihtimalle hafif hafif devam ediyor asla geçmiyor. Napsam bilmiyorum acilden hastaneye mi gitsem randevu mu alsam hangi bölümden randevu almam lazım kızlar?
Tesekkur ederim, yarın için randevu bulursam alacağım şimdi. Yok bitki çayı falan içmiyorum uzun zamandırGeçmiş olsun canım dahiliyeye mi gitsen ki bi
Tansiyonun normalde kaçTesekkur ederim, yarın için randevu bulursam alacağım şimdi. Yok bitki çayı falan içmiyorum uzun zamandır