Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Herkese iyi aksamlarr kızlar bugünkü menum
Sabah haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle 1 kase çorba 2 küçük kabak dolması yoğurt
Ara 3 yesil erik bir avuç üzüm
Aksam 3 tane köfte yoğurt salata 2 çatal patates yemeği
Su 3 lt
Adım 9000 de kaldı bugün
Bide kızlar regl im gecikti hic gecikmez normalde acaba hamileyim diye düşünmeden edemiyorum salı 1 hafta gecikmiş olacak bakalım ne olacak 🤭

Sabah haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Su 3 lt
Adım 9000 de kaldı bugün
Bide kızlar regl im gecikti hic gecikmez normalde acaba hamileyim diye düşünmeden edemiyorum salı 1 hafta gecikmiş olacak bakalım ne olacak 🤭
Beklenen bir durum mu

İSVEÇ 4.GÜN

İyi akşamlar güzeller 🥰💃🏻
Bugün full evi topla sil süpür perdeleri yıkamakla geçti. Leslie yapmaya vaktım kalmadı ama tüm gün ayaktaydım zaten . Öğünlerimi koyuyorum hemen aşağıya. 4.günüm bitti 😍
6 gün yapıp sonra kabak detox mu yapsam yoksa İsveç’e devam mı edeyim kızlar, fikirlerinizi yazar mısınız 🥹
Ben sanki İsveç’e devam etmek istiyorum 🙈
Oncelikle elestirim sana degil isvec diyeti tarzi diyetlere canim, yag dokusundan kaybedilmiyor,zararli goruluyor genelde.
Bu arada azmine hayranim o menulerle is de yapiyorsun😊
Ama bu bitince bence bol proteinli, dusuk karbonhidratli, oglen bir c vitamini de aldigin, bagisikligi yukseltmek icin iyi besinlerle birlikte bir menu olustur bence bir sure.

Yani iki detoks gibi olan seyi arka arkaya yapma derim, hem simdi hizlanirsin, dedigim programa gectiginde de kalici bir sekilde vermeye devam edersin diye dusunuyorum🌸
Bazı diyetisyenler önermiyor ya. Neyse bende yarın tartilayim. Belki daha iyi gaza gelirim
Ben kararsiz, istikrarsiz biriyim,
sapik gibi bazen 5 kez tartilirim😊 ama yanlis tabi.
Hayirlisi insallah planladiginiz bir durumsa.
Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.
Haberdar et bizi🌸

Oncelikle elestirim sana degil isvec diyeti tarzi diyetlere canim, yag dokusundan kaybedilmiyor,zararli goruluyor genelde.
Ama bu bitince bence bol proteinli, dusuk karbonhidratli, oglen bir c vitamini de aldigin, bagisikligi yukseltmek icin iyi besinlerle birlikte bir menu olustur bence bir sure.

Yani iki detoks gibi olan seyi arka arkaya yapma derim, hem simdi hizlanirsin, dedigim programa gectiginde de kalici bir sekilde vermeye devam edersin diye dusunuyorum🌸

Haberdar et biziasl

Haberdar et bizi🌸

eleştirebilirsiniz de ya sorun değil🥰 yaklaşık 5 yıldır kilo al ver olayındayım. Neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu biliyorum aslında nasıl beslenmem gerektiğini de. Bu İsveç diyetini çok çok aşırı kilo alıp bir türlü beslenmeyi düzene sokamadıgım zaman yapıyorum. 🙈 ideol kilomdan 25 kilo fazlayım ve tatile gidecegım için süreci hızlandırmam lazım:KK43: bende pcos vardı adet düzensizliği vs vardı hormon bozukluğu ne istersen vardı yani . O süreçte bu kadar kilo aldım maalesef yemesem de sürekli şiş gezıyorum. Çok çok az yemem gerekır ki kilo vereyım . Yani her öğün bi dilim ekmek salata protein yesem de çok yavaş gıdıyor kilo bende . Tümüyle kesmem lazım katı bir diyetle ancak yolumu açabiliyorum :KK43: malesef .. normalde zaten hem iki öğün beslenırım bı 5 kilo versem zaten hemen if düzenine geçeceğim ❤️❤️

eleştirebilirsiniz de ya sorun değil🥰 yaklaşık 5 yıldır kilo al ver olayındayım. Neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu biliyorum aslında nasıl beslenmem gerektiğini de. Bu İsveç diyetini çok çok aşırı kilo alıp bir türlü beslenmeyi düzene sokamadıgım zaman yapıyorum. 🙈 ideol kilomdan 25 kilo fazlayım ve tatile gidecegım için süreci hızlandırmam lazım:KK43: bende pcos vardı adet düzensizliği vs vardı hormon bozukluğu ne istersen vardı yani . O süreçte bu kadar kilo aldım maalesef yemesem de sürekli şiş gezıyorum. Çok çok az yemem gerekır ki kilo vereyım . Yani her öğün bi dilim ekmek salata protein yesem de çok yavaş gıdıyor kilo bende . Tümüyle kesmem lazım katı bir diyetle ancak yolumu açabiliyorum :KK43: malesef .. normalde zaten hem iki öğün beslenırım bı 5 kilo versem zaten hemen if düzenine geçeceğim ❤️❤️
Pco bende de vardi ergenligimden 29 yasina kadar.
6 senedir kendiliginden gecti şukur.
ama gobek bolgesi bana kaldi.Anlayabiliyorum durumunu.
Yine de proteinli ve bagisiklik guclendiricili bir program belirle isvecten sonra istersen, aksamlari kabak yogurt yapacaksan da 3 gun zaten yaparsin

Su 3 lt
Adım 9000 de kaldı bugün
ayyy hadi inşallah 😍🥰

Eklentiler

• IMG_20230828_131749.jpg
    IMG_20230828_131749.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 37
Selamlar🌸
Boy:162
Kilo:62,63 civari

Bazi gruplara katildim aslinda kilo vermek icin ama birbirimizi daha sıkı takip edecegimiz bir baslikta devam etmek istedim.

1.5 aydir diyetteyim,
son gunlerde bozmaya basladim.

Siz de katilmak isterseniz,
amacimiz birbirimizi motive etmek ve fikir alisverisi ile devam etmek olacak.

*Cuma sabahi fotografli tarti bildirimi yapilacak.

*Her aksam menu bildirimi tam yapilmali,
diger uyelerin menulerine de gercekci yorumlar yapilmalidir.
*menu bildirimine icilen su ve diger iceceklerin miktari, adim sayisi ve egzersizler eklenmelidir.
Farkinda olmuyoruz ama bazen cok cesitli iceceklerden fazla kalori ve seker aliyoruz.
*Yorum yaparken heves kirmaktan,
kaba konusmaktan kacinmaliyiz.
*Ozel durum oldugunda girilemeyecek sure bildirilmeli, yine de her durumda saglikli beslenmeye devam etmeye calisilmalidir.
*Zorunlu degil ama duzenli bir menu ile devam etmeliyiz.
Yani hamur isini azaltarak, tatliyi arada yiyerek bir kac kilo verilse de ideale ulasmak zor oluyor.

*Yine zorunlu degil ama olabildigince paketli gidalardan uzak, dogal yiyeceklerle diyet daha saglikli devam edecektir.

Bir de sonuc guzel olsa da surec de keyifli olmali.diyetteyim diye zehir etmek degil amacimiz hayati.
Ertesi gunun menusu belli olursa,karsimiza cikan ikramlara hayir diyebilirsek kendi yediklerimiz de keyifli gelecektir.

Benim takip ettigim ornek menum:
Aralikli oruc esliginde,
12.00: 3 kasik lor,5 zeytin,1 dilim eksi mayali tam bugday,1/2 yumurta, karisik salata
15.00:3 kasik yogurt, 2 ceviz,1 meyve

18.30: yogurt, salata,1 cesit yemek.

Sabah ve aksam haslanmis maydanoz,
limon suyunu icecegim.

Hizlandirmak icin bazen aksam yemeklerinde sadece rendelenmis kabak haslama ve yogurt da ise yarar.

Sıkı bir takiple katilmak isteyen arkadaslar varsa yas, boy, kilo bildirimi yaparsaniz tablo olusturacagim.
Eki Görüntüle 3285392
Merhaba ben de gruba katılmak istiyorum acaba mümkün müdür ? ☺️

X