Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım kısa zamanda hepsinin üstesinden gelirsiniz Allah yardımcınız olsun Anlatmak ister misiniz pekii?merhaba hanıımlarr
bu ara duzenli takip yaapmadım belkı ama yine de aktifliğimi krumaya calıstım bazı bazı...
bıldırımm yapmayacagım bır sure arka planda farklı durumlar mevcut..
ama elimden geldıgınce bildiri yapabilirim. asena87 cıgım <3
kotu gıden duygusal anlamda hafta geçirdim.. daha daha yasıyrum bazı belırtılerını su bile cok zor içiyorum diyebilrm
hepınıze sevgiler diyorum.
Eki Görüntüle 3291335 Eki Görüntüle 3291336
ek loarak: tartımın pılı bıtıyor ve kapak alanı cok kotu yapılmıs acılmıyor, sabah ogunumde 2 omlet yaptım ama yarısı çöpe gitti yiyemedim. yanında az cevız ve pekmez + fişne suyu
Bence de yapmalisin maşallah ne güzel vermişsinBen bugün biraz saldım diyeti Minnak bi ödül günü veriyorum kendime çok abartmadan
yaa cok tatlısınız, çok tesekkur ederım duanızı istesem yeterli.. Allah razı olsunUmarım kısa zamanda hepsinin üstesinden gelirsiniz Allah yardımcınız olsun Anlatmak ister misiniz pekii?
ahahahhahahaha yaaa çok mutlu oldum yorumunaaa iyi ki katılmışım şu gruba diyorum bi kez dahaBence de yapmalisin maşallah ne güzel vermişsin
18 ağustostaki geçici bi artışmış benceEki Görüntüle 3291360
Herkese selam işteyim,yogunluktan dolayi tablo hazirlamadim.
11 agustos 62,7
18 agustos 64,7
25 agustos 62,5
Sacma bir kilo grafigim var anlayamadim hic.
Haftaya da regl var 65 cikar herhal
Neyseki aldiklarimi verdim haftaya bol eksiler goreyim inşallah
Kullanıcı Adı : sibel_84Eki Görüntüle 3291420
Bu haftaki degisim tablömuz
Kilo veren herkesi cani gonulden tebrik ederim.
RhieraN canim umarim guzel bir hafta gecirirsin ve her sey yoluna girer.Burayi boşlama cunku az az farkinda olmadan kilo gidiyor bu sekilde,salarsan alabilirsin
S Spizella Hem kiyafet hem de yurumenin sisligini sayarsak en kotusu 48 in başisindir valla cok guzel...
C cileklilink canim boy ve yaş ters yazmisim,haftaya duzeltirim.
Gruba yeni katilan kizlar genellikle bildirim yapmamislar, devam etmeyecekseniz bildirebilirsiniz.
Hosgeldin, sayfanin ilk mesajinda yapmamiz gerekenler yaziyor,cuma sabahlari fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.her aksam tum gun yediklerimizi,egzersizi ve suyu bildiriyoruz,diger arkadaslarin menulerine yorum yapiyoruz vs.Kullanıcı Adı : sibel_84
İsim :sibel
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir: Erzurum
Boyunuz : 1,58
Kilonuz:78.20 bugün tartıldım
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : doğum ve sonrası emzirme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı bir yaşam için. Özgürce hareket etmek için
Hoş geldiniz hoş geldinizzzzzBende bugün ki menümü paylaşayım o zaman
Kahvaltı
1 adet yumurta
7 adet zeytin
Küçük bir dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay
Ara öğün
1 porsiyon karpuz ve bir bardak süt
Akşam yemeği
8 kaşık taze fasulye
1 kaşık pilav