Hosbulduk öncelikle. Sabah fotoğrafı çekmiştim eklerim birazdan. Küçük bebegim bir buçuk yaşında. Kilo vermek için acımasız olmak lazım aslında. Sert eleştirilere açığım kilo hususunda. Çünkü vermek için burdayiz. Yaz tatili başında gelseydiniz yazmışsınız. Kafa olarak çok uygun değildim açıkçası. Daha yeni yeni toparliyorum kendimi psikolojik olarak.Hosgeldin, sayfanin ilk mesajinda yapmamiz gerekenler yaziyor,cuma sabahlari fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.her aksam tum gun yediklerimizi,egzersizi ve suyu bildiriyoruz,diger arkadaslarin menulerine yorum yapiyoruz vs.
Allah bagislasin son cocugunuz ne zaman oldu, ona gore acimasiz olmayalim yorum yaparken
Şakaydi, kimse acimasiz degil
Keske yaz basinda gelseymissin diye aklima geldi ogretmen oldugun icin,
sonra belki yakin zamanda dogum yapmis olabilecegini dusundum de ondan sordum.
HosbuldukHoş geldiniz hoş geldinizzzzz
Yo tekrar yazmaya gerek yok, cok kati kurallarla devam etmiyoruz ama istikrarli ilerleyen yol aliyor, bugunku tabloyu gormussundur.ben haric kilo veren doluHosbulduk öncelikle. Sabah fotoğrafı çekmiştim eklerim birazdan. Küçük bebegim bir buçuk yaşında. Kilo vermek için acımasız olmak lazım aslında. Sert eleştirilere açığım kilo hususunda. Çünkü vermek için burdayiz. Yaz tatili başında gelseydiniz yazmışsınız. Kafa olarak çok uygun değildim açıkçası. Daha yeni yeni toparliyorum kendimi psikolojik olarak.
Menümü ve sporumu yazmıştım tekrar yazmama gerek yoktur herhalde
Evet gördüm elinize sağlık. Umarım yol kat edenler arasında bende yer alırım.Yo tekrar yazmaya gerek yok, cok kati kurallarla devam etmiyoruz ama istikrarli ilerleyen yol aliyor, bugunku tabloyu gormussundur.ben haric kilo veren dolu
HosgeldinizzEvet gördüm elinize sağlık. Umarım yol kat edenler arasında bende yer alırım.
Teşekkür ederim hoşbuldukHosgeldinizz
Tiroid hakkında çok bir bilgim yoktu benim geçen haftaya kadar. Geçen hafta ben de kan tahlili verdim TSH değerim 0.41 çıkmış. Hızlı mi calisiyor yavaş mi bende çok anlamadım. Doktorda çok üzerinde durması. Ama demirle d vitaminim çok düşükmus. Takviye verdi. Diyetisyene yonlendirdi.Bu iki değer kilo vermenize de engel olur dedi diyetisyen deHepinize kolay gelsin, İnşaAllah kolay kilo verir herkes.
Grubunuzda hipotiroid hastası olup, yaptığı diyet ile kilo veren varmı?
Ben 11 yıldır hipotiroidliyim.
Geçen seneye kadar, diyete başladığımda giderdi kilolar, şimdi alıyorum ama bir türlü veremiyorum. Ekmeği kestim, yine de gitmedi
Düşük kalorili beslenmeye çabalıyorum, yok yok yok
Doğru demiş hemşireym bende , hiç yemeseniz bile kilo alırsınız D vitamini eksikliğinde ve tiroid sorununda. Bende de eksikti Şuan damla kullanıyorum iyi geldi , kilo vermem hızlandı.Tiroid hakkında çok bir bilgim yoktu benim geçen haftaya kadar. Geçen hafta ben de kan tahlili verdim TSH değerim 0.41 çıkmış. Hızlı mi calisiyor yavaş mi bende çok anlamadım. Doktorda çok üzerinde durması. Ama demirle d vitaminim çok düşükmus. Takviye verdi. Diyetisyene yonlendirdi.Bu iki değer kilo vermenize de engel olur dedi diyetisyen de
Peki bu değerde tiroid etkiler mi acaba?Doğru demiş hemşireym bende , hiç yemeseniz bile kilo alırsınız D vitamini eksikliğinde ve tiroid sorununda. Bende de eksikti Şuan damla kullanıyorum iyi geldi , kilo vermem hızlandı.
Sizin çok düşük çıkmış, düşüğün sınırında çıkmış TSH düşüklüğü kilo aldırır iştahı arttırır kabızlık yapar vs vs . Doktorunuza danışın tabi en doğru teşhisi o yapar. Çok geçmiş olsun .Peki bu değerde tiroid etkiler mi acaba?
Bu yağ oranı nasıl yüksek olabilir benim %40Merhaba odemim düşmüyor
Kiraz saplı misir püsküllü çay neye yazıyordu hiç degismiyorum hep sabit.
Ac karnına tuvalete gidilmiş
Eki Görüntüle 3291853