Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Hosbulduk öncelikle. Sabah fotoğrafı çekmiştim eklerim birazdan. Küçük bebegim bir buçuk yaşında. Kilo vermek için acımasız olmak lazım aslında. Sert eleştirilere açığım kilo hususunda. Çünkü vermek için burdayiz. Yaz tatili başında gelseydiniz yazmışsınız. Kafa olarak çok uygun değildim açıkçası. Daha yeni yeni toparliyorum kendimi psikolojik olarak.
Menümü ve sporumu yazmıştım tekrar yazmama gerek yoktur herhalde

Yo tekrar yazmaya gerek yok, cok kati kurallarla devam etmiyoruz ama istikrarli ilerleyen yol aliyor, bugunku tabloyu gormussundur.ben haric kilo veren dolu

Iyi akşamlar kizlaarrr sanırım bugün herkes için ödül günü olmuş benim için de öyle oldu
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 tane biber kozu 1 dilim tb ekmeği biraz tulum peyniri zeytin domates salatalık biber
Ogle 1 kase yoğurt çorbası biraz semizotu yemeği
Akşam odul ogunum oldu 1 tane lahmacun ve yeşillik 2 bardak ayran
Su 3 lt
Bugun de yürüyüş yapmadım saldım iyice yaa yürüyüşü yarından itibaren geri çıkmam lazım
Öptüm.hepinizi

Hepinize kolay gelsin, İnşaAllah kolay kilo verir herkes.

Grubunuzda hipotiroid hastası olup, yaptığı diyet ile kilo veren varmı?
Ben 11 yıldır hipotiroidliyim.
Geçen seneye kadar, diyete başladığımda giderdi kilolar, şimdi alıyorum ama bir türlü veremiyorum. Ekmeği kestim, yine de gitmedi
Düşük kalorili beslenmeye çabalıyorum, yok yok yok

Tiroid hakkında çok bir bilgim yoktu benim geçen haftaya kadar. Geçen hafta ben de kan tahlili verdim TSH değerim 0.41 çıkmış. Hızlı mi calisiyor yavaş mi bende çok anlamadım. Doktorda çok üzerinde durması. Ama demirle d vitaminim çok düşükmus. Takviye verdi. Diyetisyene yonlendirdi.Bu iki değer kilo vermenize de engel olur dedi diyetisyen de

Kahvaltı 10:15
-1 krep
-2 salam
-1 üçgen peynir
-Domates salatalık
  • tahin pekmez ( bu ara buna sardım )
  • çay

Ara öğün 15:00
  • 1 elma
  • erik sulu maden suyu

Akşam yemeği 19:45
Taze fasulyenin yanında bir kase karpuz yedim.
Ekmek yok

3 litre ve fazlası su

Eklentiler

• D44CC0C7-31D3-44C9-B534-E6C395451043.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 2CD5B698-CA39-42FF-B821-9A9C234AC397.jpeg
    175,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 134EAF85-CAA1-4F6E-B967-C335383D358B.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 30
Doğru demiş hemşireym bende , hiç yemeseniz bile kilo alırsınız D vitamini eksikliğinde ve tiroid sorununda. Bende de eksikti Şuan damla kullanıyorum iyi geldi , kilo vermem hızlandı.

İSVEÇ DİYETİ 2. GÜN
Benim bugün böyle geçti kızlar , misafirim vardı. Yeşil fasülye pilav yaptım onlara , ben oturmadım ama :) harika kızarmış ekmek ve yemek suyuna baktığımda harıka olmuştu ama tuttum kendimi ve salata yedim sadece
Kahve , limonlu su ile güne başladım
Öğlen yoğurt salam vardı , alışverişe çıkamadım bugün o yüzden sadece yoğurt yedim.
3 lt suyumu içtim.
Çay kahve içtim sekersız
Akşam da salata yedim

Eklentiler

• 733EDA70-E98C-40CB-8B38-4FC3AB2924CF.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 25
  • DF42BCCA-702D-4B8D-94AE-817A667CD621.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 34497825-462E-4156-9C01-3D1C621E1C63.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın kızlar dün ki menümü yazayım önce

sabah 1 yumurtadan omlet, domates salatalık, bir dilim peynir, 4 adet zeytin, 1 dilim ekmek

ara öğün olarak 2 adet kuru kayısı bir bardak kefir içtim

akşam yemeğinde bir adet patlıcan dolması, 5 adet yaprak sarması ve kocaman bir kase cacık yedim.

Bugün ki kahvaltım da dünün aynısı, yumurta haşlanmış olarak değiştirildi. :)

Merhaba odemim düşmüyor
Kiraz saplı misir püsküllü çay neye yazıyordu hiç degismiyorum hep sabit.
Ac karnına tuvalete gidilmiş

Merhaba...yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
Sabah 4 kaşık menemen,1 dilim ekmek,peynir,yeşillik,çay
Öğle 2 biber dolması yoğurt.
Biber dolmasını çok seviyorum evde fazla yiyen yok.akşam da biber dolması yiyeceğim gibi görünüyor.bir daha dolma yapacaksam biberleri sayılı almayı düşünüyorum.yoksa tüm tencereyi bitirebilirim Sabah aç karnıma leslie 3 fast mil yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…