Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İlk gün 25 tane atlayınca bacaklarım tutmadı
Şimdi en fazla 140 atlayabildim ama 2 dk falan sürüyor anca
Çok fena oluyorum

Merhaba yeni geldim katılabilir miyim

Hanımlarrr dünkü mesajım kaynadı arada Kilo verme grubunuza ben de katılmak istiyorum. Bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa kendimi tanıtmaya geçeyim mi hemen
asena87 arkadaşımızı etiketleyerek yaşınız boyunuz kilonuz, günlük menüleriniz gibi bilgileri paylaşır ve devam sağlarsanız listeye eklenirsiniz :) hoşgeldiniz

Merhabalar bende kayınvalidemde kalacağım 2 gün . Dün akşam geldik sabah 2 yumurta 1 domates , Yeşil biber yedim. Aralarda su bitki çayı ve kahve içtim.
Akşam da ciğer şiş ve salata yedim. Ekmek yedim 1 dilim. Bu kadar. Burda spor yapamıyorum. Eve dönünce kaldığım yerden devam edeceğim.

Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım bugün
Sabah peynirli omlet 1 dilim tb ekmeği zeytin domates salatalık
Ogle 2 kabak dolması 2 3 kaşık yoğurt çorbası
Ara 4 tane form bisküvi corekotlu biraz kuru üzüm
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kuru fasulye salata
Su 3 lt
Adım foto şu atamıyorum bileklik kendiliğinden telefon bağlantısını kesip yeniden bağlanmış sıfırlanmış ama en son gördüğüm 12000 adımdı sabah yürüyüşümü yaptım biraz da temizlik filan derken iyi hareketli geçti bugün yine çok şükür

Gunaydin kizlar. Şimdi kahvaltı yapıyorum. 2 haşlanmış yumurta, İzmir tulumu, zeytin, biber, 1 dilim tam buğday ekmek. Kahvaltı sonrası koşmaya cikicam. Bizim burada koşu parkuru var. Verimli bir gün diliyorum
Kahvaltım böyleydi. Ara öğün yapmadım. Akşam yemeğinde 4 biber dolması bir kase yoğurt yedim. Ve minik yuvarlak fındıklı gofret yedim 1 adet. Şimdi arkadasimla dışarda çay icicez yanına bir şeyler alırız hepsinden yerim ama azar azar. Bugunluk boyleydii

Dün akşamdan beri çok saçmalıyorum. Kendime özel, diyetime uygun bir şey yapamadım bir türlü.
Dün akşam pilav ve bezelye yemeği yedim. Porsiyon fazlaydı.

Bu sabah da ekmeksiz menemen ve peynir yedim. Güzel başladım güne ama daha sonra misafirlikteydik ve hiç dikkat edemedim. Akşam da ekmek arası tavuk sis yedim.
Ben kendimi yalnız hissettiğimde, üzgün veya sinirli olduğumda hep yemek yiyorum. O an aklıma başka bir şey gelmiyor. Misafirlik durumlarında da yememezlik yapamıyorum. Haftasonları benim için çok zor geçiyor.

Benimde misafirim var bir kaç gün kalacaklar yine de dikkat etmeye çalışırım

Kahvaltı 11:00
  • çeyrek bazlama
  • kaşarlı yumurta
  • peynir, kaymak, tereyağ, domates, salatalık, biber

Akşam yemeği 18:00
  • iki kepçe tarhana çorbası
  • 3 kaşık taze fasülye
  • 3 kaşık bulgur pilavı
  • bir kaç küçük dilim patatesli börek
  • salata
  • karpuz

3 litre su
5000 adım

Ben kendimi yalnız hissettiğimde, üzgün veya sinirli olduğumda hep yemek yiyorum. O an aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bu bende de var. Duygusal yeme bozukluğu. Fazlasıyla kilo vermiş olsam da bu hala değişmedi. Hala bir şeye uzuldugumde, stres oldugumda vs kendimi tikanircasina yerken buluyorum
Bunun için terapi almamız lazimm

Günaydın
Haftasonlarını hiç sevmiyorum
Düzen müzen kalmıyor

iyi haftalar olsun ben sabaj bayağı iyi bi kahvaltı yaptım

Silikon muffin kabına yumurtayı kırıp 10 dk airfryer da pişirdim haşlanmış yumurtadan güzel oldu

Eklentiler

• IMG_2398.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kızlar bugün extra hafif beslenicem çünkü dün çok değil ama az da olsa kacamakli bir gün oldu.

Kahvalti 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, salatalık, havuç, yarım dilim ekmek

Bugünün hedefi: +10 bin adım

airfry tavsiye eder misin canım ya. Almayan bir ben kaldım çünkü

airfry tavsiye eder misin canım ya. Almayan bir ben kaldım çünkü
Ben çok gereksiz buluyodum
2 ay falan oldu, 1 haftalık tatile giderken yanımızda götürdük
Fırını açmıyorum dün akşam cupcake yaptım mesela kızım istedi 20 dk da faln pişirdi ön ısıtma yok bişey yok
Balık
Mısır
Et
Tavuk hindi sebze patates hepsini yapar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…