Günaydın canım ise yarıyormu baya bende deneyim o zamanGüne yarım limonlu toz zencefilli su ile başlıyorum. Bunu içerek güzel kilo vermiştim
Bunu düzenli içtiğim de 50 kiloyu görmüştüm. Aynen yine böyle beslenerekGünaydın canım ise yarıyormu baya bende deneyim o zaman
Omleti neredeyse her şekilde yapmış biri olarak domatesli hiç denemediim. Enfes gözüküyor. Afiyet olsunHafta sonuna güzel başladım11:30
- Yarım domatesli kaşarlı yumurta
- salatalık
- biber
- ekmek yok
1 saat sonra az bence 2 saat sonra yapınSabah kahvaltimi 10 gibi yaptım.
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık, ceviz, bir dilim tam buğday ekmek, ekmeğin son lokmalarina şekersiz fıstık ezmesi üzerine biraz bal.
1 saat sonra kadar ara öğün yapicam 1 tane şeftali yiyecegim
DenemelisinOmleti neredeyse her şekilde yapmış biri olarak domatesli hiç denemediim. Enfes gözüküyor. Afiyet olsun
Aksam yemegini erken yiyorum o yüzden tam ortasına denk geliyor ara öğün Şöyle kahvalti 10 ara 14 akşam 181 saat sonra az bence 2 saat sonra yapın
Kızlar bu arada ben 73ten indim bu kiloya. Yani diyet sürecimin sonlarında katılmış oluyorum size, ama sonlari kesinlikle daha zormuş
Ben sabahları geç uyandığım için zorlamıyor aslında. Her fırsatta ağzıma bişeyler atıyordum ağzım boş durmuyordu. O yüzden tek öğünle önce bir midemi küçültmeye gittim7 günlük bir liste yaptım zaten, bugün 5.gün
Çok iyi zaten kilon kalmamış.Kızlar bu arada ben 73ten indim bu kiloya. Yani diyet sürecimin sonlarında katılmış oluyorum size, ama sonlari kesinlikle daha zormuş
Evet ama 73e 51den çıktığım için 59 kilo hala bana bir tık fazla. 55te sabitlemeyi dusunuyorumÇok iyi zaten kilon kalmamış.
Bende hep sabit 51 de kalmak istiyorum ama yok inip geri çıkıyorum 4 senedir böyleyimEvet ama 73e 51den çıktığım için 59 kilo hala bana bir tık fazla. 55te sabitlemeyi dusunuyorum
Yapariz yapariz pes etmek yokBende hep sabit 51 de kalmak istiyorum ama yok inip geri çıkıyorum 4 senedir böyleyim
bardak ne guzel duruyor ya açıdan mı su bardağı cok hosuma gittiLimonlu su ile güne başlıyorum, iştahımı kapattı baya, sonra ardından tarçınlı kahvegünde 1 saat spor yapıyorum kızlar.
Leslie ve p90x3 yapıyorum fikir olsun sizede.
3 lt suyu akşama kadar bitirmeye çalışıyorum.
Arada bitki çayı içiyorum öğün öğün atacağım . Aktif olmak moral veriyor bana .iyi ki denk geldim bu gruba
Evet hoş buldukbardak ne guzel duruyor ya açıdan mı su bardağı cok hosuma gitti
bu arada aktiflik geçekten basarma duygusyla ıyı geliyorrr
yen katıldınız sanırım aramıza hosgeldınız yenı gelen arkadaslar, ben bır sure aktif degıldım
Hosgeldin gruba.Kızlar bu arada ben 73ten indim bu kiloya. Yani diyet sürecimin sonlarında katılmış oluyorum size, ama sonlari kesinlikle daha zormuş