Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Selam kızlar, birkaç günlüğüne tatile çıkmıştım. Bir dostumun düğünü vardı, sonrasında da tatili uzattık eşimle. Aktif olamadım iki üç gündür. Geçen haftayı kötü geçirmiştim bu hafta beslenmeme biraz daha dikkat ediyorum, fakat inanılmaz şiş hissediyorum kendimi. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. :)
Bugün kendime egzersiz planı yapmaya çalışacağım, aylık ya da haftalık henüz karar veremedim. Umarım uygulamayı düzenli yapabilirim. Sporsuz olmuyor, hem kaçamak yapıp hem hareketsiz kalınca daha da kötü oluyor.

Kahvaltım:
2 yk yulaf
1 adet muz
1 tk fıstık ezmesi
2 tam ceviz
1 çay bardağı süt

Ara öğün:
200 ml kefir
3 üçgen dilim karpuz
Hepinize mutlu günler :KK36:

asena87 asena87 Merhabalar herkesee ☺️ Meltem ben 23 yaşındayım. Kilo verme sürecim 1-1.5 yıla dayanıyor. 94 kilodan 68’lere düştüm 🥳🎉🎈Şimdi ise hedefim kalan 10 kilomu sizlerle vermek 🥹 Cuma günü tartıldım 68,2 kiloyum. Tartı günlerimiz ne zaman acaba? Ona göre kilo bildirimi yaparım 😍
Cuma

asena87 asena87 Merhabalar herkesee ☺️ Meltem ben 23 yaşındayım. Kilo verme sürecim 1-1.5 yıla dayanıyor. 94 kilodan 68’lere düştüm 🥳🎉🎈Şimdi ise hedefim kalan 10 kilomu sizlerle vermek 🥹 Cuma günü tartıldım 68,2 kiloyum. Tartı günlerimiz ne zaman acaba? Ona göre kilo bildirimi yaparım 😍
Merhaba hosgeldin,ilk mesaji okuyabilirsin once.
Sonra da yaş,boy,kilo yazarsan tabloya ekleyeyim, cuma sabahi fotografli tarti gunu.

Bu güzel tabak 237 kalori. Lor peynirli salata yaptım. Bu akşam yemeği canlar ve 16:45 de yedim :)
Öğlen 1 armuz yarım dilim kavun ve yarım muzla bi karışık tabak yaptım. Haricinde türk kahvesi yanında 1 züber ile gün bitti. Toplamda 951 kalori ile tamamlıcam bakalım. Dediğim gibi 3 gün duygusal yeme dürtüme yenik düştüm ayağa kalkmak için olabildiğince kaloriyi kısıtlıcam 🥰 IMG_7358.jpeg

Merhabalarrrr kızlar 👧
Kayınvalıdemdeyım daha o yüzden spor yapamıyorum 2 gündür yarın akşam evime geçeceğim inşallah çarşamba yine kaldığım yerden devam 🏃‍♀️ sabah 3 kaşık menemen yarım dilim menemen yedim 2 dilim karpuz ve kahve , aralarda su ayran içtim. Akşam sa kuru fasülyeyi 6 kaşık yedım pilav da 2 kaşık günü kapattım

Dün akşamdan beri çok saçmalıyorum. Kendime özel, diyetime uygun bir şey yapamadım bir türlü.
Dün akşam pilav ve bezelye yemeği yedim. Porsiyon fazlaydı.

Bu sabah da ekmeksiz menemen ve peynir yedim. Güzel başladım güne ama daha sonra misafirlikteydik ve hiç dikkat edemedim. Akşam da ekmek arası tavuk sis yedim.
Ben kendimi yalnız hissettiğimde, üzgün veya sinirli olduğumda hep yemek yiyorum. O an aklıma başka bir şey gelmiyor. Misafirlik durumlarında da yememezlik yapamıyorum. Haftasonları benim için çok zor geçiyor.
Malesef bende öyle sınırlı ve üzgün olduğumda kendimi yemek yerken abur cubur yerken buluyorum durduramiyorum işte bu duygusal aclikmis bunu yenmemiz lazımmış 😔

Hosgeldin canım maşallah ne güzel vermişsin boyun da iyi daha niye vercen🤭 darısı bize

Merhabalar kızlar bugün menumu paylaşayım
Sabah omlet 1 dilim tb ekmeği tulum.peyniri 5 zeytin domates salatalık biber
Ogle 2 kabak dolması ve soğuk çorba salata
Ara altinbasak corekotlu kraker 4 tane
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kuru fasulye salata
Su 3 lt
Adım 10000 sabah yürüyüşü yaptım çok şükür

Eklentiler

• 20230821_204241.jpg
    20230821_204241.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu bende de var. Duygusal yeme bozukluğu. Fazlasıyla kilo vermiş olsam da bu hala değişmedi. Hala bir şeye uzuldugumde, stres oldugumda vs kendimi tikanircasina yerken buluyorum
Bunun için terapi almamız lazimm

Malesef bende öyle sınırlı ve üzgün olduğumda kendimi yemek yerken abur cubur yerken buluyorum durduramiyorum işte bu duygusal aclikmis bunu yenmemiz lazımmış 😔

Gerçekten yenmemiz gereken bir durum bu. Moralim bozuksa, kendimi yalnız hissediyorsam tok olmama rağmen yemek yiyorum. Tadını beğenmesem bile yiyorum. Çözmemiz gerekiyor bunu. Ben 1 yılda 13 kilo aldım. Tamemen bu sebepten. Kendimi çok yalnız hissettim. Yedikçe yedim ne yazık ki. Şimdi de diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum. Burada da kontrol etmeye çalışıyorum kendimi.

Bugün genel olarak güzel geçti benim. 45 dk da yürüyüş yaptım. Komşularım akşam kapının önünde sıcacık poğaça ikram ettiler, kibarca geri çevirdim. Insanlık için küçük benim için büyük bir başarı bu. Canım çekti ama yemedim. Aynadaki görüntümden memnun olmak istiyorum.

Eklentiler

• 20230821_094305.jpg
    20230821_094305.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 20230821_122709.jpg
    20230821_122709.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 17
  • 20230821_152924.jpg
    20230821_152924.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 20230821_175212.jpg
    20230821_175212.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 21
KAHVALTI
1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık
1 domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik

AKŞAM YEMEĞİ (17.00)
5-6 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 avuç içi kadar ızgara köfte
1 bardak ayran
Salata

3 litre su

Kol egzersizleri
10 bin adım 😌

günaydın sabah aceleyle çıktım granola süt kahvaltımı gerçekleştirdim iş yerinde
granola stoklarım bitmek üzere, böyle kolay oluyodu besleyici doyurucu
fellas markada indirim görürseniz yazar mısınız?

öğlem yanımda soslu spagetti ve turşu getirdim
şimdi kolajenli kahvemi içeyim önce

aldığım şu şişesi yaradı valla günde 1.5 lt falan su içiyorum

X