Universiteden donem arkadasiniz bu adamin evli oldugunu soylemedi mi size?Evet. Evliyken değil sevgiliyken aldatmis karısını yani ikisi de Üniversite ogrencisiyken. Üniversitelerinde dönem arkadaşları olan arkadaşım da tasdikledi durumu. Facebook duvarında da o dönem diger kizlara yazılan göndermeli şeyler var.
Ben de uzun süren evliliğimi bitirdim zerre kadar üzülmeden, ama 6 ay herşeyin daha taze olduğu kötü anların çok fazla yaşanmadığı bu nedenle karşılıklı soğuma duygularının oluşmadığı bir süre. Uzun yıllar ilişkiyi de yıpratıyor zaten duygu da bitmiş olunca boşanılıyor konu sahibi adamı severken onun evlendiğini öğrenmiş o yüzden boşanma ile bu durumu kıyaslayamayız.
Micheal Newton ruhların yolculuğu ve ruhların kaderi kitaplarını alıp okumanı öneririm , bayılacaksın. Benimle aynı inanca sahip birisine çok nadir rastlıyorum , mutlu oldum
İlişkilerinin başında öğrendiğine dair bir açıklaması yok tam tersi konuyu açmadan iki gün önce öğrenip ilişkiye son verdiğini yazmış.Konu sahibi severken evlendiğini öğrenmemiş, adamın ZATEN EVLİ olduğunu öğrenmiş ilişkilerinin başından beri.
Senin duygularını yaşayacak, analiz edecek, ruh halini yoluna koyacak zamanın oldu güzelcim. Zaten teoride bitmiş bir evliliği pratikte bitiriyorsun.
Konu sahibi aniden yaşamış her şeyi, duygularını analiz etmeye çalışıyor şimdi.
Bana göre de konuda anlatılmayan, oturmayan, eksik kalan ve konu sahibinin hatalı olduğu noktalar var ama kadının yaşadığı da en az senin yaşadığın kadar hatta belki daha zor bir durum.
İlişkilerinin başında öğrendiğine dair bir açıklaması yok tam tersi konuyu açmadan iki gün önce öğrenip ilişkiye son verdiğini yazmış.
Alıp okuyacağım mutlaka :)Micheal Newton ruhların yolculuğu ve ruhların kaderi kitaplarını alıp okumanı öneririm , bayılacaksın. Benimle aynı inanca sahip birisine çok nadir rastlıyorum , mutlu oldum
Tamam da konu sahibi bunu aniden öğreniyor ve henüz cicim aylarında adamla kötü bir olay yaşayıp adamdan soğumanışken anlıyor, biz boşandık çünkü eşlerimizle kötü şeyler yaşadık ve aylarca yıllarca ayrılık ihtimaline karşı hazırlıklı olduk, konu sahibinin durumu öyle değil, herşey güzel giderken bir anda öğreniyorEvet sonradan öğrenmiş ama adam başından beri evliymiş, anlatmak istediğim bu. Yani ilişki içerisindeyken başkasıyla evlenmiyor, halihazırda evli.
Ee karisi nerde bu adam, geceleri niye gelmiyor demiyormuymus?Kapısının önündemi yatmış adam cidden.
Tamam da konu sahibi bunu aniden öğreniyor ve henüz cicim aylarında adamla kötü bir olay yaşayıp adamdan soğumanışken anlıyor, biz boşandık çünkü eşlerimizle kötü şeyler yaşadık ve aylarca yıllarca ayrılık ihtimaline karşı hazırlıklı olduk, konu sahibinin durumu öyle değil, herşey güzel giderken bir anda öğreniyor
Ee karisi nerde bu adam, geceleri niye gelmiyor demiyormuymus?
Sonuçta evlilik sürecinde yaşanan kırgınlıklar bir nebze de olsa eşe karşı duyguları azaltıyor sevgililikte ise herşey güllük gülistanlık, kötü yüzünü insanlar pek göstermiyor duygular daha yoğun oluyor böyle duygular yoğunken de ayrılmak çok çok zor olmalıYooo ben de aniden eşimin boşanmak istediğini öğrendim, tamam sıkıntılarım vardı ama boşanmak isteyeceği aklımdan dahi geçmemişti; hatta ve hatta bir ara düzeldi sanıyordum; ailemle görüşmüyorum diyordu sandım ki düzelecek.
Kötü bir kavga laf söz de yaşamadım. Yani aniden öğrenmenin verdiği şoku az çok anlıyorum aslında, ama burda durum farklı.
Sevgililik bana çok ciddi gelmiyor bilmiyorum, evlilik farklı bir kurum.
Bunda da aldatma var konu sahibi de aldatildi haberi olmasa da bu ahlaksizliga istemeyerek ortak edildi. Farkli acilardan bakmaya calisan Konu sahibine unutmak zor vs denildikce o farkli bakma istegi gecmiyor ve yanlis oldugu bilindigi halde hala cvb yazarak konuyu kapatip yoluna bakmaya unutmaya odaklanmiyor. Sizin dediginiz de dogru ama 10 yillik bir evliligi bozmak 6 aylik iliskiden daha zor olmaliBen de uzun süren evliliğimi bitirdim zerre kadar üzülmeden, ama 6 ay herşeyin daha taze olduğu kötü anların çok fazla yaşanmadığı bu nedenle karşılıklı soğuma duygularının oluşmadığı bir süre. Uzun yıllar ilişkiyi de yıpratıyor zaten duygu da bitmiş olunca boşanılıyor konu sahibi adamı severken onun evlendiğini öğrenmiş o yüzden boşanma ile bu durumu kıyaslayamayız.
Sonuçta evlilik sürecinde yaşanan kırgınlıklar bir nebze de olsa eşe karşı duyguları azaltıyor sevgililikte ise herşey güllük gülistanlık, kötü yüzünü insanlar pek göstermiyor duygular daha yoğun oluyor böyle duygular yoğunken de ayrılmak çok çok zor olmalı
Konu sahibinin aldatıldığı konusunda hemfikiriz ve kendisi de durumuna böyle bakabilirse adamdan soğuyacaktır, umarım kendini kötü durumlara düşürmez ben konu sahibinin doğru yolu seçeceğine inanıyorum yoksa böyle bir konu açıp bizden destek beklemezdi.Bunda da aldatma var konu sahibi de aldatildi haberi olmasa da bu ahlaksizliga istemeyerek ortak edildi. Farkli acilardan bakmaya calisan Konu sahibine unutmak zor vs denildikce o farkli bakma istegi gecmiyor ve yanlis oldugu bilindigi halde hala cvb yazarak konuyu kapatip yoluna bakmaya unutmaya odaklanmiyor. Sizin dediginiz de dogru ama 10 yillik bir evliligi bozmak 6 aylik iliskiden daha zor olmali
Olabilir, hepimiz farklı konulara farklı bakabilir, farklı hissedebilirizKonu kafamda oturmuyor bir türlü, kusura bakmayın.
Sonuçta evlilik sürecinde yaşanan kırgınlıklar bir nebze de olsa eşe karşı duyguları azaltıyor sevgililikte ise herşey güllük gülistanlık, kötü yüzünü insanlar pek göstermiyor duygular daha yoğun oluyor böyle duygular yoğunken de ayrılmak çok çok zor olmalı
Burada kararın çok doğru senin gibi geleceğin Kadın hakimine yakışır davranmışsın. Bu gün karısından vazgeçen yarın senden de vazgeçer öbür gün senden vazgeçtiğinden de vazgeçer .. ay tekerleme gibi olduAlıp okuyacağım mutlaka :)