Severek boşanmak?..Bu adam ne istiyor!..

siz çok didikliyorsunuz o da çok pişkin..evli bir adam evlendiği kadının geçmişi ısıtıp ısıtıp önenüne koyuyorsa ebey pişkindir
Sizin de kafaınızda hep bir açık bulma, ona karşıbi takıntı var galiba ?Hadi diyelim eskide kalmış birini arattı profiline vs baktı ee ne var bunda? (kim olsa hoşlnanmaz budurumdan ama bukadar büyütmeye de gerek yok ) sadece bu olay illa aldatıyor aldatmaya meyilli demek olamaz .çok pimpiriklenirsen birşeyler illaki bulursun hayatı kendine zehir edecek..

Eşin de formülü iyi bulmuş zora gelince şüphelenilecek brşeyler bulununca ne hikmetse senin geçmişini açıp olayı karmabole getiriyor, olayı çarpıtıyor ki sorgulayan konumunda olma kendini savunana konumunda ol diye...çok kurnaz bir bence.Bu kadar kurnaz adam sevilir mi bilemiyorum.Hep bi hesap kitap benim kafam dayanmaz dı bir süre sonra..Çok değişik bir sevgi anlayışınız var..

Ben pimpirikli değilim aksine telefonu elinden düşmez sadece ona kızarım. Arkadaşlarıyla buluşur gezer rahatsız etmem. Önceki konumu okursanız basit bir profil aratma türünden bir şey olmadığını anlarsınız. Daha önce başka konularda yalan söylediği halde hep güvendim hiç pimpiriklenmedim. Son yaşadığım olayda ise çok rahat davranabilmesi canımı sıktı ve kendine çeki düzen versin yoksa böyle gitmez dedim. Aldattı diyemem ama bir kadınla dışarıda bulykşup bana yalan söyledi. Ben onu iş yerinde zannederken... Size göre pimpiriklilik olabilir ama paranoyaklık ya da pimpiriklilikten değildi. Telefonuna kendi kurduğu arama kayıtlarını kaydeden programdan konuşmalarını dinledim. Hiçbir kadının kaldıramayacağı kadar rahat konuşuyordu karşı taraf.

Iyi de siz de oyle bi anlatmissiniz ki gecmisiniz ne diye sordum bende. Herkes evlenene kadar facebook dan ya da ordan burdan birileri ile konusur ki. Bekar insanmissiniz kime neymis bu kadar buyutulcek ne var anlamadim. Birde evlilik terapistine ne dersiniz. Madem seviyors ancak duygulari kontrol edemiyor kocaniz ?

Annemi bile WhatsApp’tan engellemiş. Hoş zaten konuşmuyorlardı ama bu ne öfke bu ne kin ya!... Ben de onu engelledim annemden. Sabahtan beri gözyaşlarımı tutamıyorum. Kızıma baktıkça ağlayasım geliyor. Avukata gidip en kısa zamanda başlatacağım süreci napıyorsa yapsın! Kendimi suçlayacağım hiçbir şey yok! Fazla bile dayandım...

Geçmişimde ne yaşadıysam hepsini biliyordu, son 1 yıldır açmadı zaten. Mesele ne yaşadığım değil ki... Aile danışmanına psikoloğa gidiyorduk zaten. Ara vermiştik kavga edince yine gittik. Haftaya randevumuz vardı.

Geçmişinde herkesin ilişkileri vardır, onun olmamış mı? Evlenmişsiniz çocuk olmuş, hala geçmişinle ilgili, çiçek göndermişler fln diye laf sokuyor, hiç normal değil psikolojisi. Hemen boşanmak istemiyorsanız ,Biraz ayrı yaşayın bana kalırsa.

Madem geçmişinizden rahatsız olmuş niye evlenmiş niye çocuk yapmış?Bence bu adam üste çıkmak için yapıyor bunları.Seviyorum diye affetmeyin burnunu sürtün biraz sizi cepte görmesin.

Geçmişini sindiremiyorsa niye ilişkiye başladı niye evlendi niye üstüne çocuk yaptı.
Çok anlamsız, bu kadar hakaret ile hayatınızı sürdürebilir misiniz ya da çocuğunuz böyle bir evlilikte mutlu olabilir mi ?
Sevgi ne yazık ki herşeyin çözümü değil, boşanmak çok zor ama saygı olmadıktan sonra evlilik daha zor.

Anladım.peki durumlar bu şekilde ise siz tam olarak neye üzülüyorsunuz ?
veya o her istediği zaman kürkçü dükkanı neden hep açık oluyor ???

Geçmişte arkadaşlığı sevgilisi olmayan mı var şu devirde yok diyene inanmasın
Ama uani kinsede kendinden öncesine karışamaz
Ben en başta anlattım eşime ilerde sorun çıkaracaksan hiç başlamasın senden önce bikaç sevgilim oldu diye saygı duydu önemsemedi isimlerini bile sormadı
Bu geçmiş konusu hiçbir şekilde açılmadı en büyük kavgalarda bile

Sevgi yeterli değil eşin sana kusur bulamadığı için sürekli geçmişi önüne suncak insan evladının annesine böyle davranmaz düzelecekmişsiniz gibi durmuyo

Eşin çok gaza geliyo özellikle kendi kendini gaza getiriyo bi laf söylüyo kendi inanıyo ve sinir olup büyütüyo ve büyüdükçe büyüyo konu senin bişey söylemene gerek kalmıyo zaten söylesende o onuda alıp kötüye çekiyodur ......
Tahminimce eşin böyle biri ve katlanması zor sevgi yetmez hazır annenlerdeyken uzun uzun düşün

Size böyle davranan adamın geçmişinde hiç kimse mi olmamış siz ilkmiymissiniz acaba

bıkmayın
annesiniz.. güçülü olmak zorundasınız/ zorundayız

psikoloğa gidip yardım alsın eşiniz bu sorununu anlatsız
ancak o şartla öyle dönersiniz

bu tip bir insanla gecmiste ne yazikki 6 ay boyunca sevgililik donemim olmustu. dediklerini cok iyi anlayabiliyorum. hissettirdigi o agir psikolojiyi de. surekli gecmisi yuze vurmalar, iyiyken birden ani donusler kavgalar bagirislar cagirislar, gecenin korunde online olmasi sorulunca bana gecmisimle saldirmasi ve bunlarla yetinmeyip elindeki tum imkanlari kullanarak gecmisimdeki insanlari arastirip yuzume vurmasi her firsatta...gercekten size diyecegim su. olayin icindeyken o psikolojiyi anlamiyorsunuz ama kurtulunca oh be dediginizde degisiyor hersey. ben gecmisimde boyle bir insanla nasil sevgili oldugumu bile anlayamiyorum. iyi ki kurtulmusum diyorum. hayatimda kendimi fiziken ve ruhen daha kotu hissettigim bir donem olmamisti. paranoyalariyla beni curuttu resmen. sagligimdan olmustum o donem.

sevgiden degil atilan suclamalari laf sokmalari aklama cabasi, sizi ona baglayan bence. gucsuz bir karakter karsinizdaki ve kendince guya sizin aciklarinizdan sizi vurup kendine "baglamaya" degil "bagimli" hale getirmeye calisiyor. bebeginiz var anliyorum. kimsenin haddi degil ne yapacaginizi soylemek ama sizi yurekten anlayan biri olarak kurtulun lutfen diyorum. bu sizin ve bebeginizin gelecegi icin cok onemli cunku. umarim aileniz destektir size.

Anladım.peki durumlar bu şekilde ise siz tam olarak neye üzülüyorsunuz ?
veya o her istediği zaman kürkçü dükkanı neden hep açık oluyor ???
Yaşadıklarıma ve haketmediğim davranışlarına üzülüyorum. Dili çok ağır ve yaralayıcı...

Çok güzel özetlemişsiniz. Gerçekten kendi kendini gaza getiren bir yapısı var. Bir anda silip her şeyi bitirir gibi davranıyor sonra toparlamak için konuşuyor ama beni bitirdi artık. Şu anda da ne düşündüğünü bilmiyorum inanın. Yine kendine gaz vermiş belli ama bu gazla ne yapar ne eder kestiremiyorum. Kendimin de ne yapacağını düşünüp duruyorum ama omuzlarım çöktü!..

Kendisi evlendiginizde bakirmiydi?

Evli bir kadınla flört edip sonra suç bastırıyor, sen bakire değildin şimdi ben intikammı alıyorum diyor?

Bence blöf yapmayın, sizi kaybetmekten o korksun

Eşiniz denen hasta ruhlu insanı bile anlıyorum. Ama sizi anlamıyorum. Çalışıyorsunuz, ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Böyle hastalıklı bir insanı idare etmek için ne gibi sebebiniz var?
Bu adam sizi psikolojik baskı altına almaktan başka ne yapıyor?
Sizi sürekli aşağılayan, geçmiş kisvesi altında aşağılık kompleksini bastırmaya çalışan, sizi aldatan ve dahası size pozitif hiçbirşey katmayan bir adam müsveddesini seviyorum diyorsanız sizde asıl suç kusura bakmayın.
Boşanın gitsin.

Sizin adınıza sevindim yol yakınken vazgeçmişsiniz. Gerçekten ilk yıllar çekilir gibi değildi ama hep sabrettim zamanla azaldı son 1 yılda da yoktu. Yine nereden türedi bilmiyorum. Sanki bir yerde tutmuş geçmiş kayıtları da çıkarıp okuyor gibi hissettim. Belki yanılıyorumdur bilmiyorum. Ama son 1 yılda yokken böyle saldırmasını aklım almıyor. Uzun zaman önce bitirmiştik bu konuları. Aklıma belki de gönlünü oyaladı biriyle sabah 6’da onunla konuşuyordu diye bile geliyor artık... İnsan bu durumda her şeyi düşünüyor.

Bu ilişki yürümez. Daha çok yıpranırsın devam ettirmeye çalıştıkça. Bir adam geçmişini bir kere sorun ettiyse sonuna kadar eder. Ki zaten geçmişi sorun eden adam değildir benim gözümde.

Kendisi evlendiginizde bakirmiydi?

Evli bir kadınla flört edip sonra suç bastırıyor, sen bakire değildin şimdi ben intikammı alıyorum diyor?

Bence blöf yapmayın, sizi kaybetmekten o korksun
Değildi benden önce bir kız arkadaşı vardı. Hatta kızla baya gezmiş tozmuş her şeyi yaşamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…