Severek boşanmak?..Bu adam ne istiyor!..

Öfke anı geçtiğinde baş başa kalacağım duyguyu yazdım aslında. Yoksa sevgiden ziyade çok üzgün hissediyorum kendimi. Açıkçası yuva kolay kurüzülmüyor diye diye bugünlere getirdim ama artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Gidip davayı açasım geliyor nolucaksa olsun artık ölmem ya sonunda diyesim geliyor...

Hala seviyorum diyorsunuz ya hayret.
Adam sizi yerden yere vurmuş, çocuğunuzu bile istememiş, aldatmaya kalkmış hayta belki de aldatıyor ama siz sevin ne yaparsa katlanın... Gerçekten hala düzeleceğine inanıyor musunuz? Adamın sizi istemediğini anlatmak için daha ne yapması lazım? Bir kadın kendini bu duruma düşürmemeli ya...

Geçmiş, adi üstünde! Neden sürekli aynı saygisizliklari yaşamak zorunda hissediyorsun ? Bir kere konuşulur, kapatılır, güven ortamı oluşmuyorsa da kırıp dökmeden yollar ayırılır. Devam ettirme cabani anlayamıyorum. Illa da seviyorum ,boşanamam diyorsan tedavi olma sözü almadan geri dönme. Eşinin psikolojik yardıma ihtiyacı var .arada çocuk da yıpranır, bunu ona yapmayın.

Eşinizin ilk aşkı mısınız?
Tertemiz miydi(!) sizinle tanıştığında?
Eğer sizden önce ilişkileri olan biriyse neden bu kadar takıntılı davranıyor?

Seviyor mu bilemem ama size güvenmiyor bence.

Kızınız büyüdükçe sizin bu gelgitli hallerinize şahit olacak ve mutsuz olacak. O da sizinle beraber bu kararsız hayatı mı yaşasın istiyorsunuz?

Artık önceliğiniz kızınız olmalı. Onu düşünerek davranın ve karar alın.

Geçmişinizde ne var bu kadar çok kabul edemeyeceği ?

Ondaki geçmiş artık takıntı halini almış ya bunu yenecekti ya da sizinle evlenmeyecekti.

O ikisinden de vazgeçememiş. Ne sizden ne takıntısından.

Ve en önemlisi sizin geçmişinize saygı duymuyor. Bu olay kıskançlık değil artık hastalık olmuş onda.

Ya tedavi Görsün ya da ayrılın.

Bence adamın hakaretleri devam edecek çünkü geçmişinizi kaldıramıyor. Benim bir tanıdığım tecavüze uğramıştı. Evlenirken bunu bilen eş, bunu sonra kavga ederken yüzüne vuruyordu. Boşandılar sonunda. Bence esiniz değişmez. Nişanlılikta bile ikiskiye saygisi yokmus. Ama benim anlamadığım bu adamdan niye çocuk ilişki böyleyken? Ve çocuğu sizce hic düşünüyor mu?

Kıskançlık ve hakaret olmasaydı bile "pat diye ilişki bitirip, pat diye yeniden başlatan biriydi hep", evlenmeden önce de böyleydi diyorsunuz.

Beyin keyfine göre ilişkiniz son bulsun, her döndüğünde kucak açın siz. Onun gözünde değeriniz kalır mı hiç?

Niye bile bile 5 para etmez tiplerle bir ömür boyu diyerek yolculuğa çıkar ki kadınlarımız....

adamın elinde oyuncak olmuşsunuz. şart mı bu koca? boşanın gitsin. gururunuz yeter yani. boşanmayacaksanız da gururunuzu baba evinde bırakın. sizde de hata var.

adamın elinde oyuncak olmuşsunuz. şart mı bu koca? boşanın gitsin. gururunuz yeter yani. boşanmayacaksanız da gururunuzu baba evinde bırakın. sizde de hata var.
En büyük hata bende zaten! Gurur yapmadım hep bu gel gitlerine olgunlukla yaklaştım. Sonrasında deli gibi pişman oldu diye önemsemedim o sinirle söylediklerini. Ama nereye kadar...

Ayrıl-Barış ilişkilerinden kim hayır görmüş ki?
Genç ve tecrübesiz biri de değilsinizdir. 30 yaşında, çalışan kadınsınız.
Bazen sevginin yetmeyeceğini, nasıl başlarsa öyle gideceğini, bazı şeylerin aşılamayacağını biliyor olmalıydınız.
Bunları göre göre evlilik yaptınız. Siz olgunlukla yaklaştım diyorsunuz, karşı taraf bunu ne haşt yersem yiyim affediyor nasılsa özgürlüğü olarak algılamış.
Boşanın diyemem. Yaşlarınız 20li olsaydı, o zaman zamana ihtiyacınız var, olgunlaşır değişir derdim ama zor...
Madem en son boşanma diye konuşuldu aranızda, başlatın prosedürü. O dur diye yalvarana kadar... sonra da aile terapistinin yönlendirmelerine göre hareket edersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…