Eski sevgili derdi sorunu lütfen

Kesinlikle doğru ama işsizdim bir süre bana iş bulmak için oraya buraya çağrı yaptı , yasal bir sürecim vardı avukatlar buldu görüştürdü . İlişki içerisinde ilgisi çok olan birisiydi Sorun yaşadığım taraf için illa ben görüşeyim süreci çözelim dedi yani böyle şeylerde yaptı hep kafamı karıştırdı .
Bu gibi seyleri komsuma soylesem komsum da daha fazlasiyla yapar. Anliyorum biten iliskiden sonra insan heo bir icsel muhasebe yapiyor. Iste aman hastayken bana sefkat gosterdi, su zor gunumde destek oldu falan diye. Elinizde olsa bir durumda sizde yaparsiniz fazlasiyla. Bu bir sekilde iliski icindeki her insanin birbirine yapmasi gereken sey. Asil onemli olan sureklilik ve birlikteligi her kosulds surdurmek.. sizinki ese dosta yapilacak bir kac guzellik yapmis yapmasina ama sizinle gelecek kuracak kadar sizi sevmemis.. boyle kendine acindirarak iliskisini bitiren erkeklere inanmayin. Islerine gelince aslan kesilirler. Sadece sizi basindan atmis bu adam. Yarin birgun birini gercekten severse sizde oralarda olursaniz gorursunuz bakin nasil gercekten sevdigi zaman cabalar, varini yogunu gelecegini insa etmeye harcar. Sizi bu cabaya deger gormemisse, yaptigi diger hicbir seyin degeri yok emin olun. Bana sursdan mesaj atsaniz ben bile yapardim o kadarcigi bobregini vermedi ya sanki alt tarafi bir kac kisiyle iletisim kurmus sizin icin. Gercek bir erkek tarafindan sevilmenizi dilerim. O zaman ne demek istedigimi anlarsiniz.

"mantığımla olmayacağını biliyordum, kalbime söz geçiremedim, güzel sebepler buldum" demişsiniz:

kalbimiz kan dolaşımının önemli bir parçası, karar organı/merkez/söz geçirilebilecek ya da sizi mantığınızla güzel sebepler bulmaya ayartacak bir mevcudiyeti yok.

gel abicim kirli kan çık abicim besinli temiz kan, hop bir iki çarpıyoruz güm güm güm: bknz. bu kalp.

şu zaman diliminde, son çalışmaların da destekleriyle duygudur/düşüncedir/entelektüel fikirdir-teoridir-hipotezdir/kuruntudur/zorlantıdır/alışkanlıktır/korkudur/saygıdır/sevgidir vs. her soyut konseptin kökleri de gövdeleri de beyinde. kalp diye bir şey yok, o bizim karalama defterimizin kenarına çizdiğimiz süs.

eski sevgilinizle geçirdiğiniz zaman (ondan ayrı geçirdiğiniz zaman dilimleri de dahil), bu tutarsız/geçişli/size çoğu zaman mantıksız da gelen ama kendinizle çelişerek-kendinize devam etmek için nedenler yaratarak (hepsini beyniniz yapar) sürdürdüğünüz bu ilişki takdir edersiniz ki size daha önce hiç iyi gelmedi (genel anlamda).

size tatmin edici bir mutluluk yaşatmayan bir ilişkiye özlem duyma nedeniniz bu kez o ilişkiyi arzu ettiğiniz şekle sokabilme inancınızdan geliyor olabilir miydi, kendinize ve sevginize dair böyle bir umudunuz mu vardı bilemiyorum, yalnızca siz kendinizi değiştirerek/siz gayret göstererek bir ilişkiyi rayına oturtamazsınız çünkü kimse oturtamaz.

ona dönmelerinizin, onu geri istemelerinizin nedenlerini düşünün; umudunuz kimdendi, siz mi bu kez daha iyi olmasını sağlayabilirdiniz karşı taraf mı? karşı tarafın nasıl güven vermediğini, ne menem olduğunu artık bildiğinize göre ve yalnız bir tarafın uğraşıyla ilişkinin düzelmeyeceğinde de uzlaştıysak geriye kalan kafanızı toplamak için gerekli olan zamandır.

kendinizi çok suçlamayın, tecrübe olduğunu düşünün ki tecrübeydi ve siz öğrenerek çıktınız içinden. karşı tarafın aklının başında olmadığına eminim.
Çok teşekkür ederim

Yaşlar kaç? Ne bu ayrıl barış iğrenç bir ilişki ya. Neden kendinizi bu hâle sokuyorsunuz? Gururunuzu hiçe sayıp bir erkeğin peşine düşüp ilişki kurmak için yalvarmaya değmez. Hiçkimse için değmez . Çok mu arıyorsunuz böyle dengesiz erkek

Yaşlar kaç? Ne bu ayrıl barış iğrenç bir ilişki ya. Neden kendinizi bu hâle sokuyorsunuz? Gururunuzu hiçe sayıp bir erkeğin peşine düşüp ilişki kurmak için yalvarmaya değmez. Hiçkimse için değmez . Çok mu arıyorsunuz böyle dengesiz erkekleri!
Ben 29 yaşındayım oda 30 yaşında

Ayrıca şuana kadar hiç uzun ilişkisi olmamış , hep 3/4 ay sürmüş bırakmış . O bile bende hep soru işaretiydi ama bile bile girdim yola

Lütfen yargılamayın :( 5 aya giren ilişkim geçen hafta bitti . İlk ayda gitmek istedi olmuyor dedi ertesi gün konuşmaya gittim barıştık , 1 ay geçti bu sefer asla bizden olmaz dedi geleceğimiz yok seni seviyorum ama imkansız dedi ikigün üst üste ayağına gittim bakmadı . Bir hafta sonra ben laf attım görüşleim dedim derken yine barıştık. 14 gün geçti sevgiler gününü kutladık hediye aldı güzel gidiyor derken bir gün sabah seviyorum diyip akşamına olmuyor ben ayrılmak istiyorum dedi. İyimdüşün dedim yalvarmadım. O sürede bi engelledi bi engeli kaldırdı .Kendi hayatıma bakayım dedim dışarıya çıktım falan derken bir gün bana kiminle kahve içiyorsun diye yazmış bende sana ne biz ayrıldık isteğimle görüşürüm kendi hayatınıza bakıyoruz dedim . Güya kendini nadasa çekmiş düşünüyormuş ama benim bu hareketlerim kıskandırmam ondaki son kırıntıları bitirmiş . İmkansız diyip ayrılan adam da son kırıntı varmış da ben bitirmişim . Neyse o gün yeniden konuşunca bende dayanamadım yeniden yalvarma moduna geçtim . Hayır dedi yazma dedi wp tan engelledi instharamdan yazdım ordanda engelledi . Ve normalde engel kaldırır yapardı ama 5 gündür beni engellediği gibi . Bu arada ayrılık sebepleri beni çok seviyormuş ama gelecek yokmuş evlenirsek boşanırmışız .severek ayrılıyormuş. Maalesef kendimi cepte yaptım. Birsz tıplarlandım akışa bıraktım ama bunun yeniden hortlamasından korkuyorum yeniden kafamın kurcalanmasından . Bir yanım gelmez artık tamam diyor bir yanımda korkuyor acaba gelir karıştırır mı yeniden diyor :(
Sen de engelle.

''prenses erkek sendromu'' dediğimiz erkekler var ya. Konu sahibi gibi kadınların eseri tam olarak. Bunlar, erkekleri PRENSES yapıyor.

Lütfen yargılamayın :( 5 aya giren ilişkim geçen hafta bitti . İlk ayda gitmek istedi olmuyor dedi ertesi gün konuşmaya gittim barıştık , 1 ay geçti bu sefer asla bizden olmaz dedi geleceğimiz yok seni seviyorum ama imkansız dedi ikigün üst üste ayağına gittim bakmadı . Bir hafta sonra ben laf attım görüşleim dedim derken yine barıştık. 14 gün geçti sevgiler gününü kutladık hediye aldı güzel gidiyor derken bir gün sabah seviyorum diyip akşamına olmuyor ben ayrılmak istiyorum dedi. İyimdüşün dedim yalvarmadım. O sürede bi engelledi bi engeli kaldırdı .Kendi hayatıma bakayım dedim dışarıya çıktım falan derken bir gün bana kiminle kahve içiyorsun diye yazmış bende sana ne biz ayrıldık isteğimle görüşürüm kendi hayatınıza bakıyoruz dedim . Güya kendini nadasa çekmiş düşünüyormuş ama benim bu hareketlerim kıskandırmam ondaki son kırıntıları bitirmiş . İmkansız diyip ayrılan adam da son kırıntı varmış da ben bitirmişim . Neyse o gün yeniden konuşunca bende dayanamadım yeniden yalvarma moduna geçtim . Hayır dedi yazma dedi wp tan engelledi instharamdan yazdım ordanda engelledi . Ve normalde engel kaldırır yapardı ama 5 gündür beni engellediği gibi . Bu arada ayrılık sebepleri beni çok seviyormuş ama gelecek yokmuş evlenirsek boşanırmışız .severek ayrılıyormuş. Maalesef kendimi cepte yaptım. Birsz tıplarlandım akışa bıraktım ama bunun yeniden hortlamasından korkuyorum yeniden kafamın kurcalanmasından . Bir yanım gelmez artık tamam diyor bir yanımda korkuyor acaba gelir karıştırır mı yeniden diyor :(
Yav aşk böyle bir şey değil. Yapmayın hayatınıza yazık

Back