• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek boşanmak?..Bu adam ne istiyor!..

Değildi benden önce bir kız arkadaşı vardı. Hatta kızla baya gezmiş tozmuş her şeyi yaşamıştı.
E tabi o erkek olduğu için yapabilir,
Ama kadın yaptığında (sizi tenzih ediyorum) ahlaksızlık olarak değerlendiriliyor.
Sizde onun geçmişini takıntı yaptığınızı çok rahatsız olduğunuzu ve hazmetmek için uğraştığınızı ve unutmuş gibi yaptığınızı söyleyin.

Korkmayın, korkutun!

Yurumemis yürümez yürümeyecek alışkanlıkla sevgiyi kariatiriyorsunuz siz . Teyzemin kizi 3 aydır baba evinde ilk ay çok zorlandı şimdi umrumda bile değil diyor alıştı yokluğuna .. sevmek yetmez saygı yok anlayış yok boşanmak en doğrusu . Çocuk hirpalanabilir aranızda yazık gunah

Gecmisinizde ne varsa var sonucta gizli kalmamis ve Kabul edip sizinle evlenmis. Artik siz bir annesiniz bunu yuzunuze vurmasi cok -kusura bakmayin ama- alcakca. Hic utanmiyor mu karisi oldunuz, bir evladiniz var cok ayip yani neredeyse sizin gecmisinizi dusunmekten gizli bir zevk aldigini dusunecegim cunku normali hic bu konulari kurcalamamasi, hadi bi sekilde ogrendi kapatip bir daha acmamasiydi.

Kendisi bilgisayar kurdudur, tutup araştırmış o zamanlar facebook hesabım vardı, oradaki tüm silnen konuşmaları bile geri çıkartmış vs. Sonra sordu ve anlattım dürüstçe her şeyi. Kapatacağına söz verdi hep ama tutmadı sözünü.
Valla yazıyı okuyunca acaba eski eşimle mi evlisiniz diye düşünmedim değil :işsiz: 9 Yıl sevgililik nişanlılık döneminde çektim. Evlenince geçer dedim dizinin dibindeyim nasılsa dedim geçmedi.. Ne geçmişim ne geleceğim kaldı sonunda evlendikten 2 ay sonra boşanma davası açtım. Bi pislikten kurtuldum. Size de tavsiye ederim.

Eşinizin ilk aşkı mısınız?
Tertemiz miydi(!) sizinle tanıştığında?
Eğer sizden önce ilişkileri olan biriyse neden bu kadar takıntılı davranıyor?

Seviyor mu bilemem ama size güvenmiyor bence.

Kızınız büyüdükçe sizin bu gelgitli hallerinize şahit olacak ve mutsuz olacak. O da sizinle beraber bu kararsız hayatı mı yaşasın istiyorsunuz?

Artık önceliğiniz kızınız olmalı. Onu düşünerek davranın ve karar alın.
Tertemiz e gülüyorum cok fenaaaaaaaa hemde
Erkeklerden nefret ettim artik ya bu sitedeki konulari okudukça

Baba evine kocaya naz yapmak için dönülmez en önemli hatanız bu
Çözemediğiniz sorunlar için aileden yardım almak için döndünüz madem ailenize anlatın sıkıntıları oda çağırsın damadını adam akıllı konuşulsun eğer çözülmeyecekse yolunuzu çizin
Geçmişi açıp size hakaret etmesine falan nasıl müsade ediyorsunuz
Yani madem baba evindesiniz Ozaman ay bana çiçek al sevdiğini söyle öyle böyle gibi sözlerle davranışlarla sorunu sulandırmayın
İş ciddiye bindi durumunu bir zahmet adama hissettirin

Öff, su seviyorum adi altinda kendinize yaptiklariniz beni deli ediyor gercekten. Ya size bunca seyi yapan adama nasil hadi canim baska kapiya diyemezsiniz ya allah askina??
Bana sunlarin yarisini anam babam yapsa ben onlarla bile iletisimi keserim ya, ne kiymetli yapiyosunuz şu herifleri valla cildiriyorum.
Siz huyuna gittikce adam normallesecek saniyorsunuz yahu su okuzlere bi höt deseniz bi sen kimsin haddini bil begenmiyosan da cek git deseniz etrafinizda pervane olacaklar haberiniz yok hala seviyorum ediyorum diye geziyorsunuz.
Yapma allah askina kendine bu kotulugu yapma, ne var gecmisinde? Pavyondan mi cekti aldi seni? Ne yani bu bu kadar, adam gecmis de gecmis diyor sen boynunu bukup oturuyorsun, begenmiyorsa evlenmeseymis, begenmiyorsa cocuk da yapmasaymis. Lutfen dik dur taviz verme suna

Eşiniz madem kaldıramayacak sizin geçmişinizi sorgulamayacaktı.. Böyle gelgitler sizi cok yıpratır ve toparlanmaz gibi duruyor..Yine de .Evlilik terapisti denemeden ayrılmaya karar vermemenizi tavsiye ederim.

Neden evlenmeden her şeyinizi anlatırsınız anlamam. Geçmişimi kurcalayan bana bu soruyu sorma haddini gösteren adamla asla evlenmezdim zaten. Bazı erkekler ne mal olduklarını evlenmeden gösteriyorlar ama kadınlarımız görmemekte ısrar ediyorlar. Bir de bir erkek haksızsa bağırır, kavga etmeye çalışır. Bir şeyler karıştımış ki siz yakalayınca üste çıkmaya çalışmış.

Çok güzel özetlemişsiniz. Gerçekten kendi kendini gaza getiren bir yapısı var. Bir anda silip her şeyi bitirir gibi davranıyor sonra toparlamak için konuşuyor ama beni bitirdi artık. Şu anda da ne düşündüğünü bilmiyorum inanın. Yine kendine gaz vermiş belli ama bu gazla ne yapar ne eder kestiremiyorum. Kendimin de ne yapacağını düşünüp duruyorum ama omuzlarım çöktü!..
Eşin bu huyu düzeltmedikçe işin zor çok zor hiçbir zaman ne yapar ne tepki verir bilemezsin kafasında kurup inanıp sana patlıyo ne kurduğunu bilmen imkansız ve inan ilerledikçe daha büyük şeyler kurup daha büyük tepkiler verir

Baba evine kocaya naz yapmak için dönülmez en önemli hatanız bu
Çözemediğiniz sorunlar için aileden yardım almak için döndünüz madem ailenize anlatın sıkıntıları oda çağırsın damadını adam akıllı konuşulsun eğer çözülmeyecekse yolunuzu çizin
Geçmişi açıp size hakaret etmesine falan nasıl müsade ediyorsunuz
Yani madem baba evindesiniz Ozaman ay bana çiçek al sevdiğini söyle öyle böyle gibi sözlerle davranışlarla sorunu sulandırmayın
İş ciddiye bindi durumunu bir zahmet adama hissettirin
Haklısınız da ben toparlayacağım dediği için tamam evime döneceğim demiştim. Yok artık nereye varıyorsa varsın işin ucu. Zaten evli kadınla flörtöz konulmasını yedirememişken üstüne bunlar çok fazla! Hatasını anlasa herhalde böyle davranmazdı. Anlamadığı, zerre pişman olmadığı ortada. Hep yüzümün yumuşaklığından kaybettim...

Neden evlenmeden her şeyinizi anlatırsınız anlamam. Geçmişimi kurcalayan bana bu soruyu sorma haddini gösteren adamla asla evlenmezdim zaten. Bazı erkekler ne mal olduklarını evlenmeden gösteriyorlar ama kadınlarımız görmemekte ısrar ediyorlar. Bir de bir erkek haksızsa bağırır, kavga etmeye çalışır. Bir şeyler karıştımış ki siz yakalayınca üste çıkmaya çalışmış.
Sanırım öyle. Yani bu patlama hiç normal değil. Üstelik çocuğu da istemiyorum seni de diyecek kadar ileri gitti! Yarın bir gün kızım büyüse bunu kavga sırasında duysa ne anlatabilirim ki ben kızıma. Yeter yaptıkları... Bana yaptıklarını kimse çekmez.

Geçmişini sindiremiyorsa niye ilişkiye başladı niye evlendi niye üstüne çocuk yaptı.
Çok anlamsız, bu kadar hakaret ile hayatınızı sürdürebilir misiniz ya da çocuğunuz böyle bir evlilikte mutlu olabilir mi ?
Sevgi ne yazık ki herşeyin çözümü değil, boşanmak çok zor ama saygı olmadıktan sonra evlilik daha zor.
Sorsanız hediye etmiş çocuğu bak hayatının en değerli şeyi diyor. Sanki bu ülkede babasız bebek büyütmek kolay gibi! Hayır böyle yapacaksa evlenmeseydik. Lütuf gibi sunuyor onu da, sanki ben yalvardım evlenelim diye. Ne güzel ayrılmıştık nişanlıyken ne diye düştüyse peşime!

Geçmişini sindiremiyorsa niye ilişkiye başladı niye evlendi niye üstüne çocuk yaptı.
Çok anlamsız, bu kadar hakaret ile hayatınızı sürdürebilir misiniz ya da çocuğunuz böyle bir evlilikte mutlu olabilir mi ?
Sevgi ne yazık ki herşeyin çözümü değil, boşanmak çok zor ama saygı olmadıktan sonra evlilik daha zor.
Ben de hep aynısını söyledim, sevgi bir yere kadar ama saygı olmazsa o sevgiyi de bitirir dedim. Ama yok dinlemedi işte! Sonunda bitirdi!..

Çocukla beraber alıp başımı gidesim var... Ne de olsa çocuğunu da istemiyordu ya!..

Eşinizle barışsanız bile bu durum değişmeyecek ayrıca şuan yaptığı hareketler evli bir kadınla buluşması bana garip geldi açıkçası iş için olsa bile geçmişinizi bu kadar kafasına takan bir insan sizden gizli olarak biriyle buluşup veya konuşup içsel olarak sizden kendince intikam almaya çalışıyorda olabilir yani geçmişinizden rahatsız olduğu için başkalarıyla konuşarak psikolojik olarak kendini rahatlatıyordur.Karar sizde bitiyor ömür boyu bu konular açılacaktır ben değişeceğini sanmıyorum.Size yazık.

Back
X