- 26 Temmuz 2019
- 27
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi whiteswan11
-
Her sey tek tarafli yasanmiyo her seyi dr tek tarafa suc bindirmekle de olmaz diye dusunuyorum karsimdaki insani tanidim karakterini bizim kafa yapimiz anlasiyo iyiyiz anlasiyoruz gulup eglenebiliyoruz beraber ailemde evlenme bosanma olmasa onu cok severlerdi de eminim karakteri gercekten cok duzgun efendi boyle iyi yonleri olmasa tabikide saf degilim kendim gibi evlenmemis biriyle olurdumÖyle biri diyorsan tamam ... Ama kendinden pay bic bir kadın kolay kolay evliliğini yikmaz son ana kadar sabreder dayanır ...adamdan kurtulmak için anlaşmalı bosaniyor hızlıca ve onu çocuğuna dahi göstermek istemiyor ne yasattiysa birde böyle düşün ...hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu olursun, çok mükemmel biri olabilir elbette . Yinede ne gibi kusurları olabilir diye azcik incelemeye calis derim ..mesela kavga anında sınırlı anini yakala sana saygısızlık yapıyor mu...çünkü hayat çok zor bu yüzden bir insanın kötü anında nasıl davrandığını bilmek çok önemli....ailene gelirsek...biraz zor olur ama adam gelip kendini güzelce anlatirsa ikna edersiniz bence ..başta hayır derler sonra yavaş yavaş kabullenirler
O zaman tanıştırın annenize anlatın durumu ne bekliyorsunuz madem onu seveceklerine eminsinizDediğiniz gibi her şeyi gözden geçirdim evlenme bosanma durumları olmasa da aileme desem taniatirsam eminim ailemde onu cok severdi bayilirlardi biliyorum da
Evlenmis bosanmis ve cocugu oldugundan evlenmeye hic hakkı yok mu bu toplumdaki bu önyargı nedir ben anlamıyorum herkes yetişkin bi birey bende kendi kararlarimi verebilecek yaştayım diye dusunuyorum sırf 22 yasındayim daha cok gencim diye olmaz da 30 umda olsaydım yasım daha buyuk oluncami evet denirdi bu işe yani karsimizdaki insanin hic mi karakteri onemli degil
Haklı olan yönlerini savunucam tabikide sanki her şeyi çok iyi biliyorda yanımda benle yaşamışsınız etmişsiniz gibi kesin net yorumlar atıyosunuz neyi biliyorsunuzda ben her şeyi en ince ayrintisina kadar mi yazmam lazimdi 3 4 sayda yazi cikardi o halde benim konu amacım farklı sizin taktiginiz konular farkli
İyi git evlen o zamanEvlenmis bosanmis ve cocugu oldugundan evlenmeye hic hakkı yok mu bu toplumdaki bu önyargı nedir ben anlamıyorum herkes yetişkin bi birey bende kendi kararlarimi verebilecek yaştayım diye dusunuyorum sırf 22 yasındayim daha cok gencim diye olmaz da 30 umda olsaydım yasım daha buyuk oluncami evet denirdi bu işe yani karsimizdaki insanin hic mi karakteri onemli degil
Merhaba canım;Hep takip ettigim ve zaman gecirdigim bir siteydi burası yorumlar fikir alışverişleri çok hoşuma gittiği için üye oldum ve size danışmak istedigim bir konu var şimdiden teşekkur ederim
1 senedir ciddi bir ilişkim var kendisi 25 ben 22 yaşındayım ve geçen hafta evlenme teklifi aldım kabul ettim kendisi evlenmiş boşanmış ve de bi kızı var eski eşi ve çocuğu yurt dışında yaşıyolar asıl olay şu ki ben hiç evlenmedim etmedim ailemde böyle bir şeye kesinlikle karşı çıkacak biliyorum ben karşımdakini sevdiğim için sorun görmedim ama ailem kesinlikle istemeyecek biliyorum 1 senedir hep beni ailenle tanıştır dedi erteledim kendisine de sebebi açıkça ifade ettim o beni tüm ailesiyle de tanıştırdı ve evlenme teklifi etti ve yüzükte taktığından artık ailen beni bizi bilsin ciddi bi adım atalım artık istiyo doğal olarak
ailemi ben bu duruma nasıl kabul ettiririm ne yapabilirim çok dardayım bunalımdayım lütfen bi akıl fikir verin şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..
kesınlıkle oyle..baba olarak ne olursa olsun kızımı gormek ıster zaman harcamak ısterım.dunyanın neresınde olursa olsun gıderım. kızı gostermezse dunyayı yıkarım.adam oh kızım bakılıypr canına mınnet demıs cekılmiş. adam bastan savma baba konu sahibi hala uykuda.Kızına asık baba ,annesi zengin bile olsa bu da benden ,babasindan deyip mutlaka bi seyler yapar,gönderir.Ben erkek olsam ağrima giderdi acikcasi.Kızim büyüyor ve ben bi sey yapmiyorum.
Burdaki herkesin böyle konuşmasina sinirlenmeyin lütfen.Bunları duyun ,alışın.Cunku aileniz ve sizi seven insanlarda bu cümleleri söyleyecekler.Cok küçüksünüz kızım.Bakın kızım dedim haddimi aşmış olmayayim ama kac yaşinda olursa olsun bir hemcinsimi uyarmak ,gercekleri söylemek isterim.Insallah mutlu olursunuz,insallah aileniz ikna olur bunu tüm kalbimle diliyorum.Çünkü siz cok aşık olmuşsunuz...
Yaşım genc olabilir ama sonucta kendi kararım kendi kararlarimi veremeyecek kadar da ufak bir yaşım yok diye dusunuyorum 30 35 yasında mı olsaydım peki evlenmis bosanmis bi adamla evlenecektim bu yaşta diye yazmissiniz ya
Ya allah aşkına nasıl böyle pat diye konusabiliyorsunuz yahu adam karisini cocugunu yolda sokakta birakip arkasina donmeden kacmis mi diyorum ben karsilikli anlasarak bosanma diyorum nafaka da yollamiyo kadin yurt disinda kendi ailesinin de maddi durumu gayet iyi yatlar partiler havuzlu evler gayet luks bi yasam suruyo emin olun bosanir bosanmaz cocugu alip ucmus yurt disinada 2 sene kızı babasına da gostermek istememis pislik yapmış anlaşarak boşanmalarına rağmen şimdi de adam yuzunden kadin gostermemistir demeyin kadınında emin olun suclu yanları var artık konu dısında yorum atmasin kimse lutfen ya
Ben bilmem gereken her şeyi biliyorum gerisini tabikide Allah bilir gözüm kör kulağım sağır değil tabikide gerceklerı goremeyecek degilim ama kendisini taniyan nasil biri oldugunu bilen benim yoksa sevmezdim boyle cok
Eger evlenme bosanma ve cocuk durumu olmasa ailem onu eminim ki cok sever bayilirdi karakteri oturusu kalkisi her seyiyle cok iyi bu saydigim durumlar sorun onun disinda maddi olsun yada baska bir sey bir sorun yok
Evlenme bosanma cocuk durumu olmasa ailem kendisini cok sever eminim bundan insallah hayirlisi neyse o olur
Hepsinin sorularinin cevabini biliyorum mide bulandirici durumda yok yoksa hangi kiz da kabul ederdi saf kör değilim herhalde rahatsiz edici bir durum olmadigindan benim icin beraberim yanii sorumluluktan kastınız ?
3 sene daha mı sevgililik hayatı yaşayayım yani evlenme teklifine evet dedim yuzugu taktım ailemddn gizledigimden evde cikartiyorum daha ne kadar surer de bu gizlilik bekliyim ?
Gayet iyi gezdim tozdum eglendim her seyden tat aldım Allah karsima cikardi iste sevdim ne yapabilirim
Cocuguna gonderdigin nafaka belgelerini mi cikart diyim gondermiyo kadin yurt disinda kral gibi bi hayat yasiyo suruyo pek paraya ihtiyaci olan insan degil ailesinden dolayi istememis de kadin
Ya cok pardon da siz neyin kafasındasınız ya ne bilip ne konusuyorsunuz emin emin burada kadini mi cekistirecegiz boyle bu kacinci yorumdur allah askina kadin ac sussuz kizla yolda sokaktami kaldi zannediyosun ? Kadin yurt disinda bi yedigi onundd bi yemedigi arkasinda ral gibi hayat suruyo yahu ben her detayi size yazmam mi lazim benim sorum ne sizin takildiginiz ne kadinda para su gibi kalkip o yollasin valla kadin on nafakayi cebinden cikartir
Ne alaka nasil akillanirmis anlatsana biraz
Emin ol karşıdaki kadın mağdur değil kadın cebinden on nafaka parası çıkartır kadının durumu çok iyi nafaka gibi bir şeye ihtiyacı yok kızıyla alakali bir sey olsa etse hadi maddi bir sey diyelim tum parasini her seyini de kızına feda eder yani kadın hic mağdur degıl emin olun benim konu sebebim baska bu konular baska her seyi anlatacak halim yok sonucta konu sebebi bu degil cunku
Bence de yaşı küçük konu sahibinin. Acele karar almasa keşke. Benim eşim de boşanmış ve çocuğu var. Çocuk annesi ile yaşıyor. Ben de esiminilk gün ki gibi seviyorum. Ama maalesef bazi şeyleri istemsiz bir şekilde içine attım.. Yani içten içe kıskançlıklar yaşadım. Adamın haberi bile yok :) ha ben mutluyum. Konu sahibi de olur inşallah. Ama ben evlendigimde 30 esim 40 yaşındaydı. Biz evlilik kararı almak için 6 yıl bekledik. Konu sahibi evlenmek için acele etmesin derim. Zaman her şeye ilaç. Iyice tanırsın. Ben 6 yıl da bilmediğim ne huyları çıktı karşıma. Ama artılar fazla sukur ve saygısız değil sukur. Sadece baskın karakter bendeki. Ben de onat olsam ohooo çoktan bosanirdik. Sukur sevgisinden eminim kendi sevgimden de.Kadın kraliçe olsa bile çocuğu için insan birşey yapmak ister.
Bu kadar emin ve cesursun
Inşaallah hiç pişman olmazsın.
Bence de yaşı küçük konu sahibinin. Acele karar almasa keşke. Benim eşim de boşanmış ve çocuğu var. Çocuk annesi ile yaşıyor. Ben de esiminilk gün ki gibi seviyorum. Ama maalesef bazi şeyleri istemsiz bir şekilde içine attım.. Yani içten içe kıskançlıklar yaşadım. Adamın haberi bile yok :) ha ben mutluyum. Konu sahibi de olur inşallah. Ama ben evlendigimde 30 esim 40 yaşındaydı. Biz evlilik kararı almak için 6 yıl bekledik. Konu sahibi evlenmek için acele etmesin derim. Zaman her şeye ilaç. Iyice tanırsın. Ben 6 yıl da bilmediğim ne huyları çıktı karşıma. Ama artılar fazla sukur ve saygısız değil sukur. Sadece baskın karakter bendeki. Ben de onat olsam ohooo çoktan bosanirdik. Sukur sevgisinden eminim kendi sevgimden de.
Bence de yaşı küçük konu sahibinin. Acele karar almasa keşke. Benim eşim de boşanmış ve çocuğu var. Çocuk annesi ile yaşıyor. Ben de esiminilk gün ki gibi seviyorum. Ama maalesef bazi şeyleri istemsiz bir şekilde içine attım.. Yani içten içe kıskançlıklar yaşadım. Adamın haberi bile yok :) ha ben mutluyum. Konu sahibi de olur inşallah. Ama ben evlendigimde 30 esim 40 yaşındaydı. Biz evlilik kararı almak için 6 yıl bekledik. Konu sahibi evlenmek için acele etmesin derim. Zaman her şeye ilaç. Iyice tanırsın. Ben 6 yıl da bilmediğim ne huyları çıktı karşıma. Ama artılar fazla sukur ve saygısız değil sukur. Sadece baskın karakter bendeki. Ben de onat olsam ohooo çoktan bosanirdik. Sukur sevgisinden eminim kendi sevgimden de.
Sırf durum iyi nafaka yollamiyo etmiyo diye hicbir sey yapmadigini nerden cikardiniz ben hicbir sey yapmiyo kizina diye bir sey yazmadigim halde ?Kadın kraliçe olsa bile çocuğu için insan birşey yapmak ister.
Bu kadar emin ve cesursun
Inşaallah hiç pişman olmazsın.
Ee sonuc neymis 5 6 sene daha sevgili hayati da yasansa gene evlenince de ne huylari cikiyomus insanin dimi ben hemen adamla pat diye de aileme desem nikahlanmicam yaBence de yaşı küçük konu sahibinin. Acele karar almasa keşke. Benim eşim de boşanmış ve çocuğu var. Çocuk annesi ile yaşıyor. Ben de esiminilk gün ki gibi seviyorum. Ama maalesef bazi şeyleri istemsiz bir şekilde içine attım.. Yani içten içe kıskançlıklar yaşadım. Adamın haberi bile yok :) ha ben mutluyum. Konu sahibi de olur inşallah. Ama ben evlendigimde 30 esim 40 yaşındaydı. Biz evlilik kararı almak için 6 yıl bekledik. Konu sahibi evlenmek için acele etmesin derim. Zaman her şeye ilaç. Iyice tanırsın. Ben 6 yıl da bilmediğim ne huyları çıktı karşıma. Ama artılar fazla sukur ve saygısız değil sukur. Sadece baskın karakter bendeki. Ben de onat olsam ohooo çoktan bosanirdik. Sukur sevgisinden eminim kendi sevgimden de.
Guzel dilekleriniz icin cok cok cok tesekkurler okul isi suan askıda belki tekrar donerim uniye de ama calisma hayatim var birkac aydir bostayim sadeceEvlilik için o kadar erken bir yaştasın ki.. Dilerdim ki her hemcinsim okuyup iş sahibi olabilsin. Bence tekrar üniversiteye başlayıp iyi bir iş sahibi olabilirsin. Emin ol o zaman çok başka olacak her şey. Olur da şu anki sevgilin ya da herhangi bir erkek seni yüz üstü bırakırsa kendi ayakların üzerinde dimdik durabilirsin. Aynı zamanda da kendini geliştireceğin için daha doğru seçimler yapabilirsin. İnan çok erken. Umarım üzülmezsin
Kusura bakmayinda karsisinizdaki insanin yavasligindandir o zaman sizde cesaret yok o oyle durum vahimmis sizde de sizlere de bol cesaretler dileriiimmmAllah im daha çok mutlu ve huzurlu etsin.
Valla mutlu evlilik görünce umut oluyor bana.
Ben de 31 yaşındayım 5 yıllık birlikteliğimiz var evlilik kararı aldık..
Daha yolun başına bile gelmedik isteme falan olmadi konu sahibinin cesareti ben de olsaydı oohhhooo çoktan evlenip çocuğumuz bile olmuştu
Bazi sinir bozucu yorumlarda verdigim tepkiler mi cocuksu yapiyo beni ? Neyse herkesin hakkinda hayirlisidüşünün işte siz 30 yaşındaymışsınız. Konu sahibi 22 yaşında sadece üniversiteyi, giyeceklerini, makyajini filan dert edinecek yaşta ve farkında değil üzerine alacağı sorumluluğun.
Ki burada kendisini uyarmak isteyenlere verdiği tepkilerden çok çocuksu olduğu anlaşılıyor.
İnsallah evlendikten 2 3 ay sonra çok mutsuzum diye konu açmaz buralara.
Benim babam da 2. evliliğini yaptı hic evlenmemiş bir kadınla. Kadın yıllar önceden beri seviyormuş ve evlenmemiş babamdan başkasıyla. İlk etapta bize karşı çok iyiydi, bana çeyiz yapıyordu kardeşime hediyeler gorseniz.
Sonra kendi çocuğu oldu bize tavır aldı, babamız ufak tefek para gönderdi diye kavgalar hakaretler.
Ki biz farklı şehirlerde yaşıyorduk. Babamıza herhangi bir yükümüz yoktu yani. Annemizle gayet mutluyduk. Ne annem ne biz nafaka almıyorduk, babam içinden geldiği için ufak ufak harçlıklar yolluyordu sadece. Sonra onu da kabul etmedik zaten.
Kadına da kızdım ilk basta ama sonra onu anlayışla karşıladım. Kim bilir onun içinde ne fırtınalar kopuyordu. Kolay değil çocuklu biriyle çocuksuz birinin evlenmesi.
Ben herkesin tecrubesine fikirlerine saygi duydugum ve onemsedigim inandigim icin uye oldum da konu actim ben sanki adam kiziyla eski esini 5 cocukla magarada yolda sokakta birakmis yazmisim gibi yprumlar muammeler geldi de sinirlendim sadece empati lutfenPeki ailen neden istemez diye düşündün mü peki bazen cvp yazarken sinirlenerek yazmışsın evlensende el bebek gül bebek geçmeyecek bence insanların neden yazdığını düşün ve sor derim burdaki herkesin ayrı ayrı tecrübesi vardır ve yaşca büyükler benim 22 yaş.la 33 yaş arasında dağkar kadar fark var...
Kusura bakmayinda karsisinizdaki insanin yavasligindandir o zaman sizde cesaret yok o oyle durum vahimmis sizde de sizlere de bol cesaretler dileriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?