- 20 Ocak 2008
- 15.218
- 32.046
- 1.123
- Konu Sahibi whiteswan11
-
Ne gormezden gelmesi siz yorumlari tek tek okumadiysaniz sizin sorununuz ben belirttim o durumu
Siz burada yorum yapan çoğu hanımlara baya bozuk atmışsınız sizin yaşınız çokta ufak değil sorun sizin hiç evlilik yapmamış olmanız bu adamın yapmış olması çocuğu olması hem burada konu açmışsınız insanlardan yorum bekliyorsunuz herkes kendi fikrini söylüyor neden kızıyorsunuz madem sizin bildikleriniz size doğru insanlardan akıl almak istemeyin konu açmayın o zaman söylenenler zorunuza gidiyorsa herkes kendince fikrini söylemişBen karakterini kişiliğini seveceklerini biliyorum bazi sebepler yuzunden beklemede oldugumu belirtiyorumda konu aciyorum degil mi
Velayet anne de ben sürekli bizde yasasa etse gibisinden yapamazdim diyorum gene ileride bu durum degisse gelecek olsa cocukta buyumus olacak zaten onun bi annesi var bana anne demesini de istemem annelikte yapamam ablası gibi olurum ablalık yaparım
Hep yaştan dem vuruyorsunuz insani herkes buna takmıs durumda bu adam evlendi bosandi diye evlenmek yasak mi 25 yasinda diye 35 40 yasina geldiginde mi okey evlenmesi yada ben daha cok gencim 22 yasindayim diyr hayirda bende 35 40 olsam mi okey bu durum tamamdir yani 22 yasinda boyle biriyle evlensem sorun var 30 40 ımda evlensem sorun yok neden yasım buyuk oyle mi herkes bunu demeye calisiyor herhalde
Ne gormezden gelmesi siz yorumlari tek tek okumadiysaniz sizin sorununuz ben belirttim o durumu
Ben sizdej evlenmek icin izin mi istedim ? Evlenebilirmiyim yazdim ? Okuduklarinizi anlayarak okuyun isterseniz benim konu sebebimin ne oldugunu anlayio yazin
Tamam sagolun
Hayat zaten hep bi deneyim tecrube degil midir bir seyleri yasaya yasaya aci tatli bir sekil de ogreniriz benim kalbim onu istiyo eşim olsun diye ama benim gozum aşktan da kor degil insallah hayirlisi olur
Canım bu taktik bende işe yarayacagini da sanmiyorum onca insan mi kalmadi da denk geldin boyle bi duruma vs vs derler tutmaz bu taktik
Tesekkur ederim hepimizin hakkinda hayirlisi
Bütün herkesin erken bekle deme sebebi şu bunu şu anda anlamazsın bende anlamazdım...3 yıl sonraki sen ile şimdiki sen arasında çok fark oluyor bu arada neyse zaten bende dinlemedim kendi doğrularımi yaptım acilarimi çektim şimdi yeni dogrularimla hayatıma devam ediyorum .. hayırlısı olsun hakkında
Teşekkür ederim tatlım şu anki hayatım çok iyi elhamdülillah nikah tarihi aldım öbür aya aşk evlilgi yapicam romantik beyefendi hiç kavga etmediğim bir adamla maşallah nazar değmesin inşallah ..hayırlısı herseyinProfilinize biraz göz attim. Çok zor şeyler yaşamışsınız
Ailenin desteği çok önemli hayatımızın her anında.
Allah yardımcınız olsun. Her işinizi kolaylaştırsın inşaallah.
Teşekkür ederim tatlım şu anki hayatım çok iyi elhamdülillah nikah tarihi aldım öbür aya aşk evlilgi yapicam romantik beyefendi hiç kavga etmediğim bir adamla maşallah nazar değmesin inşallah ..hayırlısı herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?