- 26 Temmuz 2019
- 27
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi whiteswan11
-
Ben karakterini kişiliğini seveceklerini biliyorum bazi sebepler yuzunden beklemede oldugumu belirtiyorumda konu aciyorum degil miO zaman tanıştırın annenize anlatın durumu ne bekliyorsunuz madem onu seveceklerine eminsiniz
Velayet anne de ben sürekli bizde yasasa etse gibisinden yapamazdim diyorum gene ileride bu durum degisse gelecek olsa cocukta buyumus olacak zaten onun bi annesi var bana anne demesini de istemem annelikte yapamam ablası gibi olurum ablalık yaparıminsanın 1 yılda bile fikirleri çok değişiyor.
üstelik siz evlendigimizde kizi bizimle yaşasa yapamazdım diyorsunuz.
bunu bu kadar net soylerken nasıl cesaret edebiliyorsunuz? kızın velayetini annesi sevgilinize verirse ne yapacaksınız?
Hep yaştan dem vuruyorsunuz insani herkes buna takmıs durumda bu adam evlendi bosandi diye evlenmek yasak mi 25 yasinda diye 35 40 yasina geldiginde mi okey evlenmesi yada ben daha cok gencim 22 yasindayim diyr hayirda bende 35 40 olsam mi okey bu durum tamamdir yani 22 yasinda boyle biriyle evlensem sorun var 30 40 ımda evlensem sorun yok neden yasım buyuk oyle mi herkes bunu demeye calisiyor herhaldeBiz biseye takmadik bak sen 22 yasindasin hayatta karsina daha nice insanlar cikacak bizim belli bir hayat tecrubemiz var degilmi? Bu yuzden burda insanlar bir suru sey yaziyor sana iyi yonde tavsiye veren varmi yada kac tane var cogunluk bu isin oluru olmadigini anlatmaya calisiyor ama nafile.. adamin iyi yonu vs. Onemli degil 25 yasinda biri bosanmis cocuklu ikinci evliligi yapmaya calisiyor bu adamdan olmazzzz ister anlaa ister anlama nasil olsa yasayip goruceksin bize ne dimi bosuna kendimizi yoruyoruz.
Ne gormezden gelmesi siz yorumlari tek tek okumadiysaniz sizin sorununuz ben belirttim o durumuKac yorumda okul,iş,meslek soruluyor gormezden geliyor.Bence birakin yasasin kendisi gorsun.
Ben sizdej evlenmek icin izin mi istedim ? Evlenebilirmiyim yazdim ? Okuduklarinizi anlayarak okuyun isterseniz benim konu sebebimin ne oldugunu anlayio yazinİyi git evlen o zaman
Niye konu acıyosunki
Allah mutlu mesut etsin
Evlendikten sonra bdv ye konu açmazsın umarım
Tamam sagolunHızlı giden atın çiftesi..
25 yaşında, çocuk sahibi.
Siz 40 yasında olsaydınız olurdu.
Ama 22 yaşınızda bunlar size çok fazla.
Kusura bakma aileniz haklı.
Hayat zaten hep bi deneyim tecrube degil midir bir seyleri yasaya yasaya aci tatli bir sekil de ogreniriz benim kalbim onu istiyo eşim olsun diye ama benim gozum aşktan da kor degil insallah hayirlisi olurBu yaşta kaldırılabilecek sorumluluklar değil bunlar. Boşanmış ve çocuklu kişilerin hiç evlenmemiş biriyle olmasına karşı değilim fakat yaş küçük olunca her şey farklı oluyor, yaşı ilerlemiş ve olgun kişilerin taşıyabileceği bir şey bu. Yaşınızdan dolayı her şeyi toz pembe görüyorsunuz ancak kazın ayağı hiç de öyle değil; sıkıntılı bir evlilik olacağını düşünüyorum. Kararınızı bir daha irdelemenizi tavsiye ederim.
Canım bu taktik bende işe yarayacagini da sanmiyorum onca insan mi kalmadi da denk geldin boyle bi duruma vs vs derler tutmaz bu taktikMerhaba canım;
Taktik şu hemen paylaşıyorum.
Arkadaşlarından kötü evlilik yapan boşanan tipler var mı?
Sürekli onlardan bahset, ben 19 yaşındaydım, birarkadasım 18 ini doldurmadan ipsiz sapsız uyuşturucu bağımlısı bi çocuga kaçtı, başkabirarkadaşım 45 yaşında babasının arkadaşıyla evlendi. Bunların üzerine benim eşim hem okumuş hem para kazanan hem beni seven biriydi, yaş farkımız da yoktu. Bu kadar ters olay üst üste gelmemiş olsa benim annem 20 mi doldurmadan evlilik tarihi almama hayatta izin vermezdi. 2 şartı oldu annemin, biri üniversteyi bitirmem,ikincisi de üniversteyi bitirene kadar çocuk yapmamız. Ben 20 yaşımda evlendim, şuan 32.5 yaşındayım, bir de oğlumuz var. Hersey de yolunda. Daha çok erken diyor bazıları ama hayatın ne getirdiğini bilemezsin. Bi kere evlenip boşandığı için kafanda soru işaretleri olabilir tabi , niye boşanmış mesela? Ama onun dışında benim dediğim taktik bayağı işe yarıyor. Şuan o iki arkadasım da boşanıp tekrar başkalarıyla evlendi. Hatta bitanesi ikinciden de boşandı ve sanırım lezbiyen olduaraştır böyle arkların varsa aaaa annee babaa şu arkadasım var ya şunla evlendi bunla kaçtı gibi örnekler verip aileni şükrettir
Tesekkur ederim hepimizin hakkinda hayirlisiBütün herkesin erken bekle deme sebebi şu bunu şu anda anlamazsın bende anlamazdım...3 yıl sonraki sen ile şimdiki sen arasında çok fark oluyor bu arada neyse zaten bende dinlemedim kendi doğrularımi yaptım acilarimi çektim şimdi yeni dogrularimla hayatıma devam ediyorum .. hayırlısı olsun hakkında