- 26 Temmuz 2019
- 27
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi whiteswan11
Her sey tek tarafli yasanmiyo her seyi dr tek tarafa suc bindirmekle de olmaz diye dusunuyorum karsimdaki insani tanidim karakterini bizim kafa yapimiz anlasiyo iyiyiz anlasiyoruz gulup eglenebiliyoruz beraber ailemde evlenme bosanma olmasa onu cok severlerdi de eminim karakteri gercekten cok duzgun efendi boyle iyi yonleri olmasa tabikide saf degilim kendim gibi evlenmemis biriyle olurdumÖyle biri diyorsan tamam ... Ama kendinden pay bic bir kadın kolay kolay evliliğini yikmaz son ana kadar sabreder dayanır ...adamdan kurtulmak için anlaşmalı bosaniyor hızlıca ve onu çocuğuna dahi göstermek istemiyor ne yasattiysa birde böyle düşün ...hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu olursun, çok mükemmel biri olabilir elbette . Yinede ne gibi kusurları olabilir diye azcik incelemeye calis derim ..mesela kavga anında sınırlı anini yakala sana saygısızlık yapıyor mu...çünkü hayat çok zor bu yüzden bir insanın kötü anında nasıl davrandığını bilmek çok önemli....ailene gelirsek...biraz zor olur ama adam gelip kendini güzelce anlatirsa ikna edersiniz bence ..başta hayır derler sonra yavaş yavaş kabullenirler