Sevdiğim adamı aileme nasıl kabul ettirebilirim ?

whiteswan11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
27
7
1
27
Hep takip ettigim ve zaman gecirdigim bir siteydi burası yorumlar fikir alışverişleri çok hoşuma gittiği için üye oldum ve size danışmak istedigim bir konu var şimdiden teşekkur ederim
1 senedir ciddi bir ilişkim var kendisi 25 ben 22 yaşındayım ve geçen hafta evlenme teklifi aldım kabul ettim kendisi evlenmiş boşanmış ve de bi kızı var eski eşi ve çocuğu yurt dışında yaşıyolar asıl olay şu ki ben hiç evlenmedim etmedim ailemde böyle bir şeye kesinlikle karşı çıkacak biliyorum ben karşımdakini sevdiğim için sorun görmedim ama ailem kesinlikle istemeyecek biliyorum 1 senedir hep beni ailenle tanıştır dedi erteledim kendisine de sebebi açıkça ifade ettim o beni tüm ailesiyle de tanıştırdı ve evlenme teklifi etti ve yüzükte taktığından artık ailen beni bizi bilsin ciddi bi adım atalım artık istiyo doğal olarak
ailemi ben bu duruma nasıl kabul ettiririm ne yapabilirim çok dardayım bunalımdayım lütfen bi akıl fikir verin şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..

Daha çok gençsiniz evlilik için bile çok erkenken bir de üstelik karşınızdaki kişinin çocuğu var. Asla kınamıyorum tabi ki insanlar boşanmak için evlenmiyorlar, çocuğu olan bir kişiyle çocuksuz bir kişi evlenebilir ama iki taraf da olgun veya denk olmalı. Eski karısı her zaman hayatınızda olacak sonuçta çocuk var ortada bunu kabul edebilecek misiniz? Eski karısıyla kocam yalnız görüşmesin diye her dakika yanlarındayım diyen bir üye vardı burda. Yarın bir gün Allah uzak etsin eski karısına bir şey olsa babası olarak sorumluluk şimdiki sevgilinizde sizin olmayan bir çocuğa 22 yaşında annelik yapabilecek misiniz? Karısıyla neden ayrıldılar çocuğuyla ne sıklıkta görüşüyor bunlar hep önemli detaylar. Şimdi size aşktan gözünüz kör olduğundan her şey toz pembe geliyordur ama bir de gerçekler var. Acele karar vermeyin bütün ihtimalleri düşünün derim

22 yaşındasınız ve 1 senedir evlenmiş, boşanmış, çocuklu bir adamla ciddi bir ilişkiniz var ve ailenize hiç bahsetmediniz. Ailenizin ilk soracağı şey hangi ara evlendi boşandı çocuğu oldu? Neden boşandı? Sen neden bize bahsetmedin? Vesaire.. 25 ve 22 yaşlarınız çok küçük.

Öncelikle neden boşandığını mutlaka öğren.
Yaşın çok küçük okuyor musun?
Acele etme iyi tanı lütfen.
Birde çocuğu var seni zor bir yaşam bekliyor haberin olsun.

Nüfus cüzdanını hiç gördün mü gerçekten boşanmış mı? Bunu kötü niyetli yazmıyorum ama 1 senedir görüşüyorsanız o zaman 24müş, hangi ara evlenmiş çocuk yapmış ve boşanmış bana hızlı geldi. Ve niçin boşanmış bu çok önemli bence. Yaşlar genç olmasa bu kadar detaylı sormazdım ama şüpheci yaklaştım biraz. Neden seninle hemen evlenmek istiyor evet 1 yıl demişsin ama sevgilin önceden evlilik yaşamış biraz daha temkinli yaklaşırdı normalde diye düşünüyorum.

Kınasının çerez parasına kadar kavga eden çiftler var sevgilin eski karısına ve çocuğuna yeterince nafaka yolluyor mu? O nafakaları verince siz aile kurduğunuzda geçinebilecek misiniz? Eski karısına vermese bile çocuğunun eğitimi sağlığı her şeyini karşılamak zorunda bence. Hem sizi ve ilerideki çocuklarınızı eksik bırakmayıp hem de önceki evlilikten olan çocuğa eşit babalık yapabilecek mi? Çok önemli sorular bence.

Büyük çılgınlık valla.Herkes cesaret edemez.Dogabilecek her türlü olumsuzlugu kabullenip evlilik teklifini de kabul ettiğinize göre geri adım atmazsıniź herhalde.Bu durumda anne ve babaniza Allah sabirlar ve kolayliklar versin.Evladini düşünen hic bir ebeveyn bunu kolay kolay icine sindiremez.Daha da cok küçüksünuz.Olgun yaşta olsaniz bir derece.

Erkek arkadaşın da küçükmüş,üstelik evlenmiş ve çocuğu bile var. Acele etmeyin,biraz daha tanıyın birbirinizi.

Zamanında genç yaşında evlenmiş 19 karşı tarafta aynı yaşta sevgililik hayatı bile pek fazla diyim yani yaşamadan evlenmişler cahildik o yaşlarda evlendikten sonra birbirimizin huyunu suyunu tanıdık anlaşamadıgımızı farkettik sonra birde çocuğumuz oldu sorumluluklar arttı benimde o sıra düzenli bir işim yoktu anlaşarak boşandık dedi o kişi de yurt dışında kızıyle beraber turkiyede yaşamıyolar 3 sene olmuş boşanalıda 1 senedir hep sordum kendime de eğer çocuk burada olsaydi evlendigimizde kızıyla aynı çatı altında yapabilirmiydim diye hayır yapamazdim ama turkiyede degil eee ileride evlensek doğal olarak babasinin yanina gelir gider o ayrı
İyi Akşamlar. Aileniz istemeyecekse vardır bir sebebi? Bırakın gitsin.
Bırakın gitsin demek çok kolay ya hislerim sevgim ?
Biraz daha bekleseniz zaten cok kucuksunuz. Okuyor musunuz?
Gecen sene universitede sınıfta kaldım daha da gitmedim çalışıyodum satış danışmanı olarak birkaç ay önce bıraktım
Öncelikle neden boşandığını mutlaka öğren.
Yaşın çok küçük okuyor musun?
Acele etme iyi tanı lütfen.
Birde çocuğu var seni zor bir yaşam bekliyor haberin olsun.
Boşanma sebebini biliyorum gecen sene uni okuyodum kaldım birkac ay önce de işten cıktım iyi tanıdığımı düsünuyorum ve seviyorum da
Evet tabikide sorulacak soru bunlar bende kendimi evliliğe hazır hissettim ki evlenme teklifini kabul ettim ben ailemi nasıl ikna ederim oradayım
Evlilik icin acele etme yasin cok genc. Sevgilin neden ayrildi?
19 yaşında evlenmişler bi cahillikle sevgili dönemlerini uzun uzun birbirlerini pek tanımadan evlendikten sonra birbirimizi iyi tanıdık ortak kararla da boşandık daha erken bitecekti çocuğumuz oldu onun için biraz gene sürdü sonra boşandık diye anlattı yaşım genç evet acalem de yok evlilik için ama seviyorum istiyorum da onu ailemi nasıl ikna edebilirim ben oradayım

O çocuğa babalık yapmayan sizinkine de yapmaz o kadın gibi kalırsınız bence, kadın akıllılık edip kaçmış bence adam sorumsuz olduğu için. Kırılmanızı istemem ama bana pek sağlam gelmedi sevgiliniz. Siz de okulunuzu bitirin önce sonra evlenin, kafanızda hala kavak yelleri, ya siz de anlaşamayıp boşanırsanız ne yiyip ne içeceksiniz?

Kimligini birbirimizi tanıma doneminde bunlari ilk anlattiginda cıkarıp gosterdi 19 yasında evlenmisler 3 sene once de bitmis ben aşk sevgi evliliği de yapmadım cahilliğimize o dönemler denk geldi dedi aşk sevgiyi de en yoğun ve ilk sende tattım istiyorumda senle yuva kurmak aşk evliliği yapmak dedi ve de gerçekten yaşı 25 evet ama 30 40 yasındaki bi adam olgunluguna sahip kendisi bu arada nafaka yollamıyo ben kendisinden eminim ki 1 sene sürdürdüm kabul ettim ben ailemi dusunuyorum
Bence aileniz sizi nasıl ikna edeceğini düsünmeli.

22 yaş bir cocugu kabullenecek eski esin tavırlarını olgun karşılayacak bir yaş kesinlikle değil.

Cok ama cok pisman olursunuz vazgecin çocuksun birini bulun.
Insan kimi sevip aşık olacagını da seçemiyo bunu bi göz önünde bulunduralım çocukta evlendigimizde bizle yaşıcak olma durumu olsa buraya kadar gelmezdi bu iş yurt dısında annesiyle
Ben onu tanıdıgımı dusunuyorum ne yapayım zaten cıkmazdayım ailem olgun yaşa gelip kabul ettirmek icin 30 yasına kadar bekleyeyim mi
Erkek arkadaşın da küçükmüş,üstelik evlenmiş ve çocuğu bile var. Acele etmeyin,biraz daha tanıyın birbirinizi.
Ustte de yazdıgım gibi tanidigimi dusunuyorum hicbir seyini de gizlemedi benden seviyorum
Daha çok aşık olursunuz. Hayatta tek gerçek paradır.
Para ne alaka
Kısacası zora gelememiş beyefendi!!! O çocuğa yazık değilmi?
Tabikide o çocuğa da yazıkta hemen bu kadar celallenmeyin ilk boşanmak istediğini dile getiren kişi de karşı taraf dilinden boşanmak düşmemiş zaten öyle aşk sevgi yaşayıpta evlenmedik cahilliğimize denk geldi dedi

Bırakın kendisi ailenizi ikna etmek için uğraşsın siz değil
Kendisi de aynisini dedi sen ailene gorustugum biri var tanistirmak istiyorum sizi de bu derin muhabbetlere de girme ben ailenle konusayim edeyim seni zor duruma sokmak iatemiyorum dedi ben reddettim babamin cunku sert bi mizacı var tartısma cıkmasindan korktum
19 yasında ne gibi adam akıllı bir işi olabilirdi lisesi bitmiş pat evlenmis şuan kendisi işinde gücünde ve iyi para kazandigi da meslegi var şuanki hayat standartlariyla o zaman ki hâli bir degil ve de nasıl bu kanıya vardiniz o cocuga babalik yapamayan diye hangi yazımdan dolayı yani benim burda ki sorum caresizlik konum belli ben her seyi bu durumla alakali en ince detayina kadar yazsam 3 sayfa yazi cikacak ben gayet iyi bi baba da eş de olacagından eminim ki onunlayım

Ailenin bir bildiği vardır demeye geldim.
Yaşın daha çok genç evlilik için... Hele ki evlenip boşanmış, çocuğu olan biriyle evlenmek bu yaşta..

Aşk sevgi yaşamadık cahilliğimize geldi ne demek? Hiç anlamadım. Görücü usulü mü evlenmiş? İlk aşkımsın vs hep palavra 19 yaşındaki erkek mantık evliliği yapacak değil herhalde. O çocuğa da nafaka yollamıyorsa yazık onu erkek diye çocuklarına baba yapma sakın sonra sen de ortada kalırsın, 30 40 yaş olgunluğuna sahip erkek çocuğunu yapıp aradan çekilmez. En çok çocuklara çok üzülüyorum yazık orda babasız büyüyen bir çocuk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…