Sevdiğim adamı ailem istemiyor

Diger insanların hiçbiri onu tanimiyor. Ayrıca kadının bir sürü dosyası var. Bunları da araştırdım. Kendi ailesinde ki insanları bile dolandırmış ve devam ediyorda. O dönemde yaşadığı şoku her şeyi etrafında ki herkesten dinledim. Suçu olmadığına yürekten inanıyorum. Öyle bir insan değil çünkü.
Nasıl araştırdınız kadının dosyalarını tam olarak? Başkasının kovuşturma veya soruşturma dosyalarına hangi sıfatla eriştiniz? Biraz sallıyo olabilir misiniz? Bence siz hiçbir dosya falan okumadınız. Adam ne anlatıyosa onu söylüyosunuz burda. Ya da adamın önünüze koyduğu 2-3 evrakı okudunuz.

Adli durumu biraz açmam gerekiyor sanırım. Çünkü yazdıklarımdan kendisi ve eski eşi arasında geçen bir durummuş gibi yansımış.
Eski eşi diye bahsettiğimiz kişi bir dolandırıcı. Bütün evrakları tek tek kendim okudum. Ayrılma sebepleri başkalarından para istediğini görüyor ve bunun üzerine tartışmalar yaşanıyor. Bu nedenle ayrıldıktan sonra kadının dolandırdığı bir kişi tarafından açılıyor dava. Evlilikleri sürecinde kadın, benim hayatımda ki insan adına kayıtlı bir telefondan bazı işlemler yaptığı için davaya dahil oluyor. Herkesin ifadesinde kimsenin onu tanimadiginı, hatta eski eşinin bile onun bir ilgisi bilgisi yoktur gibi ifadelerini okudum.

Anlayamadım, kadın habire birilerini dolandırırken adam ne yapıyormuş?? Güzel egitimi, iyi işi varmış eee böyle bir adam zorla evlenir mi sence? Bence sen aileni dinle.

Merhaba,
Hayatımın en zor ama belki de en gerçek kararını alma sürecindeyim. 3.5 yıldır hayatımda olan, beni çok seven ve her koşulda yanımda duran bir insanla evlenmek istiyorum.
O, daha önce bir evlilik yaşamış. Aile baskısıyla, sevmeden ve bilinçsizce yaptığı bir evlilik olduğunu söylüyor hep. Bu evlilik sonrası, eski eşinden kaynaklı bir adli sürece dahil olmuş. Bu süreç tamamlandı ve olayla hiçbir ilgisi olmadığı da net bir şekilde ortaya çıktı.

Ben, bu ilişkinin en başından beri her şeyi biliyordum. Tüm süreci bilerek, ona inanarak ve severek bu yola çıktım.

Ben hiç evlenmedim. Aileme her şeyi 3.5 yılın sonunda açıkça anlattım. Ama maalesef, onların bu ilişkiye ve evliliğe bakışı çok keskin ve çok sert oldu.
Geçmişi, onun ikinci evliliği olması, ailesel durumları gibi sebeplerle onu asla kabul etmediler. Denk görmediklerini kendime bunu nasıl yakıştırdığımı ve millete ne diyeceklerini sorguladılar. Bu süreçte ailem tarafından çok kırıcı sözler, iftiralar duydum, tehditlere maruz kalıyorum ve yalnız bırakıldım. Sevdiğim adam her zaman arkamda, bunu biliyor ve hissediyorum.

Ben ne ailemi kaybetmek istiyorum ne de hayatımı kurmak istediğim insanı bırakmak…
Bu yüzden, benzer süreçlerden geçmiş, ailesinin onayını alamamış ama kalbini dinlemiş insanlara seslenmek istiyorum:
Böyle bir durum yasadıysanız nasıl başa çıktınız? Ailemi mi? Neler yapmamı önerirsiniz?
Adli süreçten kastınız ne? Kandırılmış olabilir misiniz, suçsuz olduğuna nasıl bu kadar eminsiniz? Ailenizin bir bildiği var gibi geldi.
Zaten boşanmış, yine evlenmek isteyen erkeklerin klasik cümleleri bunlar. Adamın, ben kadına yalvara yalvara evlendim sonra kadını dövdüm sıkıldım boşandım diyecek hali yok. Ailem zorladı, zaten sevmemiştim, hataydı, kadın deliydi diyecek başka ne diyecek?

Ah sorma.. bu kadar uyarıya rağmen yine de bile bile lades diyor insanoğlu sonra da gururundan baba evine dönemiyorlar çok okuduk böyle çok..
Annem 'ana baba sözü dinlemeyen köpek gibi ulur durur' der, gerçekten çokta haklı.
30 yaşında bu böyle mecaraya ne gerek var? Birde ben hiç evlenmemiş kadınların boşanmış erkeklerle evlenmesine de karşıyım

Valla soru sahibi diyelim ki dediğiniz gibi adamın hiçbir suçu yok olaylar hep ondan bağımsız ilerlemiş (nasıl olduysa)

Aklına hiç soru işaretleri gelmiyor mu? Ya adamın dediklerinin zıttıysa her şey. İnsanlar çok güzel rol yapıyor. Ailende sezmiş olabilir.

Adam suçsuz olabilir, söylediği her şey doğru olabilir. Buna rağmen evlenmezdim ben olsam. Hiç evlenmemişsem tüm heveslerini ilk benimle yaşayan birini isterdim. Aile zoruyla evlenen biriyle evlenmezdim, ileride bu aile bana cephe alırsa yanımda durmaz diye. Aile yapısı farklı diyorsun, bu da çok önemli. Şimdi samanlık seyran oluyor, evlenince o perde kalkıyor gözden.

Merhaba,
Hayatımın en zor ama belki de en gerçek kararını alma sürecindeyim. 3.5 yıldır hayatımda olan, beni çok seven ve her koşulda yanımda duran bir insanla evlenmek istiyorum.
O, daha önce bir evlilik yaşamış. Aile baskısıyla, sevmeden ve bilinçsizce yaptığı bir evlilik olduğunu söylüyor hep. Bu evlilik sonrası, eski eşinden kaynaklı bir adli sürece dahil olmuş. Bu süreç tamamlandı ve olayla hiçbir ilgisi olmadığı da net bir şekilde ortaya çıktı.

Ben, bu ilişkinin en başından beri her şeyi biliyordum. Tüm süreci bilerek, ona inanarak ve severek bu yola çıktım.

Ben hiç evlenmedim. Aileme her şeyi 3.5 yılın sonunda açıkça anlattım. Ama maalesef, onların bu ilişkiye ve evliliğe bakışı çok keskin ve çok sert oldu.
Geçmişi, onun ikinci evliliği olması, ailesel durumları gibi sebeplerle onu asla kabul etmediler. Denk görmediklerini kendime bunu nasıl yakıştırdığımı ve millete ne diyeceklerini sorguladılar. Bu süreçte ailem tarafından çok kırıcı sözler, iftiralar duydum, tehditlere maruz kalıyorum ve yalnız bırakıldım. Sevdiğim adam her zaman arkamda, bunu biliyor ve hissediyorum.

Ben ne ailemi kaybetmek istiyorum ne de hayatımı kurmak istediğim insanı bırakmak…
Bu yüzden, benzer süreçlerden geçmiş, ailesinin onayını alamamış ama kalbini dinlemiş insanlara seslenmek istiyorum:
Böyle bir durum yasadıysanız nasıl başa çıktınız? Ailemi mi? Neler yapmamı önerirsiniz?
Zamana birakmalisiniz yada ayrilin , yani ben sahsen evlilik yapmis biriyle evlenmezdim, her ne anlatsa da her ne söylese de dogruluk payi nekadar güvenemezsin. Ayrica ailen senin kötülügünü istemiyor. Yani bence sen evlenmis bosanmis birine laik degilsin. Bikere cok sıkıntı yasarsın hıc evlilik nedir bilgin yok tecrüben yok, eş adayı ise görmüş gecirmiş anında bıkabilir sıkılabilecek bir konumda bence. Yani evlilik çokta kolay bişe degıl..

Ben olsam ayrılırdım tekrar diyorum anneler hisseder gülüm bu dediğime denk geleceksin ama kafanı daglara taşlara sürtmek vurmak isteyeceksin ah anam seni dinleseydim diyeceksin de geç olacak..

Annem 'ana baba sözü dinlemeyen köpek gibi ulur durur' der, gerçekten çokta haklı.
30 yaşında bu böyle mecaraya ne gerek var? Birde ben hiç evlenmemiş kadınların boşanmış erkeklerle evlenmesine de karşıyım
Ben burada aktif üye olmadan önce boşanmış adamları red flag görmezdim. Erkeklerle ilgili birçok şeyin de hiç farkında değilmişim. Hatta eşime de diyorum evlenmeden önce aktif üye olsaydım seninle evlenmezdim iyi yine yırttın diye🤣 Mesela konu sahibi aslında şanslı burada tecrübeli kadınlar yorum yapıyor eğer inat etmezse çok faydasını göreceği bir bakış açısı kazanacak buradan.

Eski karısının dosyalarına nasıl eriştiniz? kendi isminin geçmediği2-3 belgeyi gösterip sizi manipüle etmis olabilir. Paravanda eski eşi ama yönlendiren sevgiliniz olabilir. Biriyle evleneceksin ve dolandırıcı olduğundan haberi olmayacak ve bu kişiyle zorla evlendirileceksin. manipüle etmiş sizi 3.5 sene de hangi erkek zorla evlendirilmiş. 30 yaşınızdasınız ve bir ilişkiye 3.5 sene verdiniz diye bir sonuca vardırmak zorunda değilsiniz. Tüm bunları bilerek yola çıkmışsın ama ailenizin değerlerini umursamamışsınız bile bile lades çekmişsiniz. En sağlıklı karar ayrılmak olacaktır ama aldatılmış her zaman yanlışı seçer. hakkınızda hayırlısı olsun

Diger insanların hiçbiri onu tanimiyor. Ayrıca kadının bir sürü dosyası var. Bunları da araştırdım. Kendi ailesinde ki insanları bile dolandırmış ve devam ediyorda. O dönemde yaşadığı şoku her şeyi etrafında ki herkesten dinledim. Suçu olmadığına yürekten inanıyorum. Öyle bir insan değil çünkü.
Madem bu kadın dolandırıcı ailesinde ki insanları bile dolandırmış nasıl oluyorda sevgilinizin ailesi bu kızla zorla evlendiriyor aileden 1 kişiyi bile dolandırsa zaten bu kulaktan kulağa yayılır hangi aile cocugunu böyle biriyle evlendirir.

Dosyada ki tüm evrakları nasıl okuyup incelediniz tek tek dosyaların hepsini nasıl ulastınız hakkında bir sürü dosya varmış ya o dosyalara sadece vekaleti olan avukatlar ulaşır.

Merhaba,

Her zaman aşık bir kadının göremediğini aileler görür ve engellerler bunun sonuncunda aileler hep haklı çıkar. Bunu bize sormadanda sizde mantık çerçevesinde halledebilirsiniz 1. bu adam boşanmış ve sorunlu bir şekilde sizin evliliğiniz olmamış. 2. Adli süreç diyorsunuz buna bulaşmış olması bile bir sorun herkese durup dururken adli bir süreç açılmıyor illaki bir yerden bulaşmıştır birşeylere ki üstüne yapışmış. Siz buna aşk diyorsunuz ama bir adam için bir şüphe bile varsa o yola girilmez bir adam için bir ömrü heba etmemeli kimse.. zamanla unutulur..

Ben burada aktif üye olmadan önce boşanmış adamları red flag görmezdim. Erkeklerle ilgili birçok şeyin de hiç farkında değilmişim. Hatta eşime de diyorum evlenmeden önce aktif üye olsaydım seninle evlenmezdim iyi yine yırttın diye🤣 Mesela konu sahibi aslında şanslı burada tecrübeli kadınlar yorum yapıyor eğer inat etmezse çok faydasını göreceği bir bakış açısı kazanacak buradan.
Bende anamı dinleseydim eşimle evlenmezdim 😂

Merhaba,

Kesinlikle aileni dinlemelisin mutlaka bir bildikleri vardır ve evlatlarının kötü olmasını istemezler. Şimdi herşey toz pembe sevgilin hep haklı ve mağdur bide boşandığı eşinden dinlemek lazım. Aşk dediğin geçer uyum herşey

Maalesef evlat olarak sizin göremediğiniz her şeyi, ebeveyn olarak biz görüyoruz.

Ayrıca adamın anlattıkları da, sizin körü körüne derin bir sadakatle inanmanız da hiç hoş değil.

Merak ettiğim tek şey maddi durumlarınız. Siz mi çok kazanıyorsunuz o mu? Sizin mi malınız mülkünüz var onun mu?

Burada ailelerin karşı çıktığı evliliklerde çoğunluk çok çok pişman. Kimse için ailenizi karşınıza almayın çünkü emin olun değmiyor.

Merhaba,

Çok saçma gelebilir ama boşanmış bi kadınla bekar bi adam evlenebilir büyük ihtimal kadının haklı sebepleri vardır boşanmak için.Ama boşanmış bi adamla evlenmek cesaret ister acaba kadin neden gitti?Dava dosyasına baktınız mı sebep neymis

Back
X