- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
İlk hedefimiz 79.. küçük küçük hedefler ile ilerlicez ama hedefimiz büyük
sağol cnm çok dikkat ediyorum işyerinde de bu ne azim diye söylenir duruyorlar çünkü yenilen tatlı pastanın haddi hesabı yoktu şimdi tadına bile bakmiyorumAfiyet olsun cnm güzel menü..
mecbur cnm.. mezuniyet için
tmm canım sağol kaynar suya 2 kuru incir attım sabaha içiçe inciri yicem bakalım ise yarıcakmi ama çok şişti karnım + çıkmam insallahCanım diyetin baslarinda bagirsak problemi genelde olur yeme duzenin degistigi icin.cok zorlanirsan sabahlari hi kasik zeytinyagi da ic
Haklısın kesinlikle tamam 20 kilo vericemmmmm allahimmm insallahh ya bencede hedef büyük olmaliii
merak etme vericeksin beni bile yola getirdi bu hatunlarSem böyle 79 yazınca bir tuhaf oldumm. 70 li rakamları hiç gormedimmmmm yani kendimi bildim bileli hep 90 80 şimdi sırada 79 hedef 79 hadiiiu inşallah
sağol cnm çok dikkat ediyorum işyerinde de bu ne azim diye söylenir duruyorlar çünkü yenilen tatlı pastanın haddi hesabı yoktu şimdi tadına bile bakmiyorum
tmm canım sağol kaynar suya 2 kuru incir attım sabaha içiçe inciri yicem bakalım ise yarıcakmi ama çok şişti karnım + çıkmam insallah
merak etme vericeksin beni bile yola getirdi bu hatunlar
Hos geldin canimAyy inşallah ya bu hatunlar iyiki varlar zatennn
Bende öyle diyordum cnm.. 79 mu?? 75 olsam yeter yaa diyordum .. şimdi 65im.. geçen sene şubatta 102 ile başlamıştım...Sem böyle 79 yazınca bir tuhaf oldumm. 70 li rakamları hiç gormedimmmmm yani kendimi bildim bileli hep 90 80 şimdi sırada 79 hedef 79 hadiiiu inşallah
Patlicanmoru
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/basardim-mi-simdi-ben.1059590/
Senin için buldum getirdim.. bak bakim belki motivasyon olur
Patlicanmoru
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/basardim-mi-simdi-ben.1059590/
Senin için buldum getirdim.. bak bakim belki motivasyon olur
Patlicanmoru canım hosgeldin ben de taze mezun :) 161 boy 85 kiloyla baslamistim simdi 58im tam 6 ayda baybayy :) bu arada ilk 20 kiloyu 4 ayda verdim.
Saol cnm.. istersen önce bi diyetisyene git.. tahlil fln yaptır.. örnek menü alSeni caniii gonuldennn tebrikkk ediyorummm vallahi helal olsunnn kendim zorlayıp o kiloyu vericem inaniyorummmm yaa Bravoooo sanaa
Yedim kız yemez miyim.. akşamları açım ama.. hep sağlam kahvaltı yaptım ben.. ilk 3 ayda 16 kilo vermiştim bileInanamiyorummmm ben şuan tam senin eski halinimmm hemde 6 ay da gerçekten helal olsun ya allahım inşallah yaparimmmm çok istiyorummm siz hicbisey yemedinizmi naptiniz bole
Saol cnm.. istersen önce bi diyetisyene git.. tahlil fln yaptır.. örnek menü al
Gitmişken diyetisyene de git bence..Tahlillerimde bir sorun yok çok şükür sadece 10 yıl boyunca kortizon tedavisi oldum o beni çok etkiledi hatta yarın sabah hastanedeyim üveit hastasiyim da ben
Yedim kız yemez miyim.. akşamları açım ama.. hep sağlam kahvaltı yaptım ben.. ilk 3 ayda 16 kilo vermiştim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?