Sade et yapmıyorum canım tavuk sote hariç eşim yemeklerde olduğu zaman daha çok seviyorHafta içi et yiye bilirsin cnm.. öğlen sebze akşam pro olabilir..
Cnm mesela boş bi gününde köfte yap buzluğa at.. o gün sana uygun bi yemek olmaz mesela 6 tane çıkarır pişirirsin kendine.. yanına salataSade et yapmıyorum canım tavuk sote hariç eşim yemeklerde olduğu zaman daha çok seviyor
Öyle var canım gelenim eksik olmuyor misafire saklıyomCnm mesela boş bi gününde köfte yap buzluğa at.. o gün sana uygun bi yemek olmaz mesela 6 tane çıkarır pişirirsin kendine.. yanına salata
Bu hafta senden süper bi eksi bekliyorum ♡♡♡Menu vereyim
Sabah ılık limonlu su 1 k.kayisi
Kahv 8.15: 1 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1 ceviz ve 1 Dilim domates
Ara sade kahve
Ogle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
1.kepce çorba ve 1 kase yoğurt
Ara 18.15: turk.kahvesi 1 hurma 1 incir ve 7 badem
Akşam 20.30: tarçınlı süt veya pulbiberli yoğurt
Su 3 litre bitki çayları
Spor 55 dakika normal
20 dakika tempolu yürüyüş
Ilk menümKahvalti: ince dilim kaşar peyniri,
5 zeytin,
iki kaşık piyaz,
bir yumurta
bir dilim şu böreği
2 bardak şekerli çay
Öğlen yemedim ama ogleden sonra bir fincan t.kahvesi ve iki kurabiye yedim
Aksam:9 yaprak sarma
2 yemek kaşığı irmik helvası çok şekerli değildi. Bir litrede su ictim
çok Üzgünüm inş yarın daha güzel olacak
Bu da ikinci menüm şaka gibiIyi aks arkadaşlar
Sabah ılık limonlu ballı şu ile başladım
Bir haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 çatal peynir
Bir avuç içi ekmek ve melemen
ara: küçük yerli muz
40 dk yürüyüş yaptım
öğle: (biraz abarttim sanirim)
Bir tabak kısır
bir dilim haşhaşlı tatlı
Aksam: bir kepçe çorba
Bir kepçe pırasa
3 kaşık bulgur pilavı üzerine
3 kaşık barbunya fasulye
1 kase yogurt
Türk Kahvesi yanına 48 KL lik stick çikolata
2 buçuk litre su
NOT: iki gündür çaya şeker atmiyorum (ben çay tiryakisiyim ve hep şekerli icerdim)
Ilk.kilo bildirimim resmen nostalji yaşıyorumGünaydın hatunlar,
Kilo bildirimim
Gecen hafta: 76.8
Bu sabah:75.1
Fark: 1.7 kg
Ödemden dolayi iyi gitmiş inş hep böyle olur. Bende 6 li kiloları görmek istiyorum
Bide bu menülerle kilo mu verdin :))Hu huuuuüu
Az.toplanin hele bir şey gösterecem
@Lunyahippotalamus @MiuLego
Su menülerimin güzelliğine bakin
3 şubat 2016 tarih..
Kk 'ya ilk üye olduğum ve ilk iki menüm şaka gibi
Geçmişe daldım ve kendimededim
Ilk menüme bak hele @Lunya
Bu da ikinci menüm şaka gibi
Ilk.kilo bildirimim resmen nostalji yaşıyorum
Vermişim valla ama son üç gün daha dikkatliymisimBide bu menülerle kilo mu verdin :))
İlk kilolar çabuk gidiyo.. bende öğlen 2 kurabiye yemiştim.. arasam bulırımda uğraşmıyim şimdi :))Vermişim valla ama son üç gün daha dikkatliymisim
Kurabiye kısır su böreği sarmaİlk kilolar çabuk gidiyo.. bende öğlen 2 kurabiye yemiştim.. arasam bulırımda uğraşmıyim şimdi :))
Insan neymisim diyir :))Ben ilk menumde kahvaltida ekmek kuymak ve pogaca yemistim
Aha da her seyin baslangiciBen yeni kisi almiyonuz beni almazsiniz diye hep okuyup hiç yazmiyodum ama beni de alın nolur noluuurrrrr
Vay anammm hikayeye bakkkAktif olacagimdan emin olabilirsiniz.Emziren anneler topigine bakabilirsiniz isterseniz.Emzirmeyi biraktim ama hala oraya yaziyodum da oradaki cogu arkadasin amaci süt azaltmadan zayiflamak o yüzden artik kulvarlar farkli ben daha hizli zayiflamak icin destek ariyorum.
Boy.161 Cuma tarti günüm
Dünkü kilom 82.2
Ilk hedefim hamile kalmadan once gordugum maksimum kilo olan 75 sonra evlendiğim kilo olan 65 sonra ideal kilom olan 58 inşallah :)
Genelde hep kilolu biriydim 2013 yilinda spor diyet yaklasik 15 kilo verip 61 kiloya düştüm 38 bedendim ve baya ince duruyodum 2 yil kadar da korudum sonra bazi ilaclarla 65e ciktim.evlendikten sonra 75i gördüm dur dedim diyetisyene gitmeye basladim 71 kiloyken hamile kaldim 91 kiloyla gecen yilin aralik ayinda doguma gittim.Dogumdan sonra da böyle şişko kaldim neredeyse yil olcak
Ogretmenim ucretsiz izindeyim tayinim eskisehire cikti daha yeni ama gitmedim su an istanbuldayim.
İlk menum.Merdane yemistimKötü bir pazar menusuyle baslayayim
Sabah 11.00
2 kucuk ev yapimi pogaca
2 tatli kasigi kuymak
5 zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
Hemen ardindan yesil cay
Ara 16.00
1 muz
Akşam 18.30
1 kepce corba
Cooookkk salata
Kırmızı biber tursusu
2 kucuk parca cicek ekmek
Veee 5 günde gelinen noktaa.O gun bugundur kahvalti yapiyorum benTa taaaaaa bugünkü kahvaltim :) Kizlar bu sizin eseriniz hepinize teşekkür ederim
HatırlıyorumBen ilk menumde kahvaltida ekmek kuymak ve pogaca yemistim
Ben duygulandım yaa berna... iyiki gelmişsin cnm ya.. helal olsun valla.. çok kısa sürede büyük bi başarı :)) bende ilk 20 kiloyu 4-5 ayda vermiştim ...Aha da her seyin baslangiciaktif katilim sozuyle aldiydi hippo sem35 le beni
Vay anammm hikayeye bakkk
İlk menum.Merdane yemistim
Veee 5 günde gelinen noktaa.O gun bugundur kahvalti yapiyorum ben
hippotalamus önümdeki en guzel ornek
tevafuk55 sayende ben de gecmise gittim
sem35 her ne kadar buralara gelmesen de bu surecin baslangici sensin
O zamanlar olup simdi olmayanlar o zaman aktif olmayip simdi olanlar arada gelip gidenler. .herkesten biseyler ogrendim.
Vee @MiuLegobeni takima bana guvendigin inandigin beni de kendime inandirdigin icin..
Hepinizi cok seviyorum
Ay duygulandim resmen gozlerim doldu valla.Iyi ki varsiniz
Ya telefondan zor olacak bilgisayara da vakit bulamiyorum ki..soyle rahat rahat oturup yazmak istiyorum onumatematik61 başarı öykünü yaz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?