SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
---|---|---|
HIIT Cardio | dk | 5 Puan |
Eliptik | dk | 4 Puan |
Koşu | dk | 4 Puan |
Yüzme | dk | 4 Puan |
Jillian | dk | 4 Puan |
Step | dk | 3 Puan |
Bisiklet | dk | 3 Puan |
Zumba | dk | 2.5 Puan |
Stepper | dk | 2.5 Puan |
Leslie/Yürüyüş | dk | 2 Puan |
Bölgesel (mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) | 5 Adet | 1 Puan |
Wallsit/plank vb. | 10 sn | 1 Puan |
İp atlama | 5 Adet | 1 Puan |
Haftaya cuma mi.. immmm peki dikkat edelim cuma günü guzel bir rakamla girelim başlangıç yapalimHoşgeldin kuzumhaftaya cuma başlangıç kilolarını listeleyeceğiz kayıt altına alacağız ona göre
Listemiz şekillensin yeni gelenleri de eklerizHaftaya cuma mi.. immmm peki dikkat edelim cuma günü guzel bir rakamla girelim başlangıç yapalimçok heyecan yaptım
Bende geldim kızlar. .. hayırlı uğurlu bol eksili olur inşSensin ŞİŞKO! Grubunun Fit/Fit Olma yolunda İlerleyen Hatunları
İşte geldik başlıyoruz. Bize kilolu diyen gözlerle bakanlara kocaman bir “Sensin ŞİŞKO!” dediğimiz günleri görebilmek için kilo verme yoluna adım atıyoruz. Beraber bol eksiler görüp, tartıyla aşk yaşamaya var mısınız?
Hadi bakalım start verilsin.
Kurallarımız aşağıdaki gibi:
Her gün akşam saatlerinde o günün menüsü toplu halde yazılacak.
Örnek:
Kahvaltı 08:00
….
Ara 10:30 ….
Öğle 13:00
…..
Ara 15:00 ….
Akşam 18:30
…
Su: … lt
Spor:….
Akşam yemeği saatimiz en en en geç 20:00 dır. O saatten sonra ağza fermuar çekilecek.
Su miktarı günlük minimum 2.5 lt olacak.
Mümkün olduğunca her gün spor yapılacak.
En önemli kısım: BOL KATILIMLI olunacak. Ne kadar çok girer sohbete muhabbete dahil olursak o kadar motive olup kiloları başımızdan def edebiliriz.
Her Cuma kilo bildirim günüdür. Cuma en geç saat 12:00’ye kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur.
Her pazartesi Tartı Kontrol günüdür. Her Pazartesi en geç saat 12:00’ye kadar
Cuma Kilosu/Pazartesi Kilosu7Fark
şeklinde kilo bildirimi yapılacaktır.
Mümkün olduğunca kurallara uyalım, aktif bol sohbetli, destekli-köstekli, itişli-kakışlı, rakipli-ortili, eğlenceli mi eğlenceli bir grup olalım.
Kilo verme serüvenimizde bol eğlenceler.
Üyeler:
1. @MiuLego
2.tevafuk55
3.hippotalamus
4.Sily
5. @eylul7158eylul
Beraber zayıflayalım diyenler varsa buyursunlar
Spor Puanları (Eklenecek kısa süre sonra)
ammmmiiiinnnn olacak çok güzel kilo vereceğizBende geldim kızlar. .. hayırlı uğurlu bol eksili olur inş
vuhuuuuuuu
hamur işine son yakılan yağlara ince bir bacak düz bir karına etraftaki kıskanan bakışlara merhaba demek için buradayım efenimm :)))
Selam kızlar
Pazartesi başlıcam ben menü paylaşmaya. Sen istersen bugünden başlayabilirsin.Bugünden itibaren menü paylaşıyor muyuz kızlar
Tartıyı düşünerek ye bariPazartesi başlıcam ben menü paylaşmaya. Sen istersen bugünden başlayabilirsin.
Pazartesiye kadar azcık yiyim
Kızlar en iyisi ben bugün yaptığım sporu yazim.. 1 mil happy walk 1 mil fast yaptımgünü kapatınca menü de bildiricem inş..
Tartı cuma başlıyor ki.Tartıyı düşünerek ye bari
O zamana kadar spor puanlarını ayarlalımda kapışma başlasın :))ohhh leslie bacı ile yansın yağlar Pazartesi ben de efsane bi spor bildirimi ile gelicem
tamam cnm ye madem napim. Vazgeçiremedim :))Tartı cuma başlıyor ki.
Hem o zamana kadar da yeni arkadaşlarımız gelecek onlarla beraber ilk tartı cuma günü olcak
Ayarlıcaz tabi ki hippoşumO zamana kadar spor puanlarını ayarlalımda kapışma başlasın :))
2 gün yiyim sonra ölümüne diyettamam cnm ye madem napim. Vazgeçiremedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?