- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Cumadan cumaya kilo.. her akşam menü su spor .. bi önceki sayfalara bak.. örnek menüler varSen böyle anlattıkça öyle bir hırslanıyorum ki allah razı olsun şimdi her akşam buraya menü paylaşımı yapicam ve kilomu me zaman tarticamm bi hafta snra mi
Gitmişken diyetisyene de git bence..
Cumadan cumaya kilo.. her akşam menü su spor .. bi önceki sayfalara bak.. örnek menüler var
Tamam o zmn.. burda da akşam yemeği örnekleri görürsün..Ben çok doyetisyene gittim verdikleri menüler var zaten bende
Tamam o zmn.. burda da akşam yemeği örnekleri görürsün..
Saol cnm.. bana da zamanında destek olmasalardı bende zayıflayamazdım.. son olarak sporsuz zayıflamıyohippotalamus cooook teşekkür ederim sana ya iyiki varsın
Saol cnm.. bana da zamanında destek olmasalardı bende zayıflayamazdım.. son olarak sporsuz zayıflamıyo
Açım dediğim cok nadir gün oldu hep toktum :)Inanamiyorummmm ben şuan tam senin eski halinimmm hemde 6 ay da gerçekten helal olsun ya allahım inşallah yaparimmmm çok istiyorummm siz hicbisey yemedinizmi naptiniz bole
Zigzag yapıcak mısın??kızlar selamlar. 90 dakika yürüyüş 100 mekik 200 de dağ tırmanışı yaptım. sınav haftam spor salonu veya jillian yapmıyorum..
yarın misafir gelecek ıslak kek ve börek var ölçülü onlardan mı yesem yoksa kendime karnabahar kısırı mı yapsam kafamda deli sorular
Aynen hem araya 5 6 saat koyuyorum Karatay gibi hem de zigzagdaki kalorili uyguluyorum bugün hakkım 1241 olması lazım kahvaltı da yapamadımZigzag yapıcak mısın??
Afiyet olsun menü süper fırında pırasa güzel miErkenden menumu vereyim
Kalkınca limonlu ılık su
9:30
Kıymalı 2 yumurta
Peynir salatalık yeşillik 9 zeytin ince 1 dilim tb ekmeği
12:45
2 dilim fırında pırasa bol salata yoğurt
15:00
Şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 dilim elma
17:30
1 tabak kabak sote yoğurt salata
Su 2:5 daha içerim
Spor
Leslie 1
20 dk egzersiz
Biz begeniyoruz canım eşim bekarken hiç pırasa yemiyormus ben bunu yapınca çok beğendiAfiyet olsun menü süper fırında pırasa güzel mi
Güzel menü cnm ama yarın muhakkak et ye artık.. yada tavuk.. bütün hafta sebze yedin..Erkenden menumu vereyim
Kalkınca limonlu ılık su
9:30
Kıymalı 2 yumurta
Peynir salatalık yeşillik 9 zeytin ince 1 dilim tb ekmeği
12:45
2 dilim fırında pırasa bol salata yoğurt
15:00
Şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 dilim elma
17:30
1 tabak kabak sote yoğurt salata
Su 2:5 daha içerim
Spor
Leslie 1
20 dk egzersiz
Yarın inşallah canim bol etli nohut yapmayı düşünüyorum hafta içi olmuyor malum bende yarına karbon günü yapiyorumGüzel menü cnm ama yarın muhakkak et ye artık.. yada tavuk.. bütün hafta sebze yedin..
Hafta içi et yiye bilirsin cnm.. öğlen sebze akşam pro olabilir..Yarın inşallah canim bol etli nohut yapmayı düşünüyorum hafta içi olmuyor malum bende yarına karbon günü yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?