Bu arada Diyetisyen görüşmesini de sizlere aktarayım
Malum bu hafta karpuz gibi yattım paso ve Liste dışına cikmadigim halde 101.7 çıktım
gram fark yok aksine 2.5 kg yağdan almış görünüyorum
Sibelle uzun uzun konuştuk ve benim kesinlikle hem şu kabizlik için bir şeyler yapmam gerektiğini hemde endokrinoloji doktoruna gorunmemi istedi
Hiç üzülme 2.5 kg da ödem var ama yağdan vermen için insülin direncini düşürmek şart dedi ( değerlere göre yine yükselmiş yoksa listeye uyup yağdan almam imkansız dedi
insülin direnci yukselince minik bir şey bile anında sağlıklı da olsa vücut onu yağa cevirirmis
Valla pes etmek üzereyim artık fenalık geldi dedim de yok abla verdin sonuçta yine fazlası da gidecek dedi sağ olsun ♡
Dönüşte yol üzerinde fizik Tedavi Merkezine gittim bilgi almak için onlarda yarın için randevu verdi MRİMLA gidip oradaki doktorla gorusecegim
ona göre tedaviye hemen başlanacak ki bende yine rahat bir hayat sürdürebileyim
Az ötesinde de gitmeyi düşündüğümüz spor salonu da olunca gidip oraya da görüştük ♡ ben bayıldım çünkü aylık 100 liraya adamlar hem sınırsız spor imkanı sunuyor ( hoca eşliğinde ve Extra ücret talep etmiyorlar o destek için ) üstelik beslenme uzmanları varmış oda istersek bize fiyata dahil birde kişiye özel beslenme listeleri olusturuyormus ♡ hani simdiki diyetiyenerek 120 verirken 100 verip birde diledigim kadar spor yapabileceğim
tabi yarınki doktor izin verirse olmadı fizik Tedavi sonrasında başlayacağız
Sabah 7den aksam 22.00ye kadar dilediğin saatte gelebilirim ablacım dedi sağ olsun eleman
eşimde mutlaka git oraya diyor