• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Sen böyle anlattıkça öyle bir hırslanıyorum ki allah razı olsun şimdi her akşam buraya menü paylaşımı yapicam ve kilomu me zaman tarticamm bi hafta snra mi
Cumadan cumaya kilo.. her akşam menü su spor .. bi önceki sayfalara bak.. örnek menüler var ;)

kızlar selamlar. 90 dakika yürüyüş 100 mekik 200 de dağ tırmanışı yaptım. sınav haftam spor salonu veya jillian yapmıyorum..
yarın misafir gelecek ıslak kek ve börek var ölçülü onlardan mı yesem yoksa kendime karnabahar kısırı mı yapsam kafamda deli sorular :D

kızlar selamlar. 90 dakika yürüyüş 100 mekik 200 de dağ tırmanışı yaptım. sınav haftam spor salonu veya jillian yapmıyorum..
yarın misafir gelecek ıslak kek ve börek var ölçülü onlardan mı yesem yoksa kendime karnabahar kısırı mı yapsam kafamda deli sorular :KK70:
Zigzag yapıcak mısın??

Günaydın.. 2 saattir ayakta sayılırım.. oğlum uyanık ama ben gözümü açamıyorum.. açlıktan öldüm .. şimdi bi incir ile bi ceviz yedim.. bebeği uyutup uyumaya çalışıcam uyuyabilirsem uyanınca kahvaltımı yaparım .. şimdi kahvaltı yapıp yatsam rahatsız eder :KK66:

Kızlar menüm
Sabah buğday patağı
Öğle karnabahar kısırı minicik dilim olarak kek ve börek
Akşam da karnabahar yemeği veya ağır yaşamlar eşliğinde birazdan patlamış mısır yicem ve kalori hakkımı doldurucam

Erkenden menumu vereyim
Kalkınca limonlu ılık su
9:30
Kıymalı 2 yumurta
Peynir salatalık yeşillik 9 zeytin ince 1 dilim tb ekmeği
12:45
2 dilim fırında pırasa bol salata yoğurt
15:00
Şekersiz türk kahvesi 1 incir 1 dilim elma
17:30
1 tabak kabak sote yoğurt salata
Su 2:5 daha içerim
Spor
Leslie 1
20 dk egzersiz

Erkenden menumu vereyim
Kalkınca limonlu ılık su
Kıymalı 2 yumurta
Spor
Leslie 1
20 dk egzersiz
Afiyet olsun menü süper fırında pırasa güzel mi

Erkenden menumu vereyim
Kalkınca limonlu ılık su
Kıymalı 2 yumurta
Spor
Leslie 1
20 dk egzersiz
Güzel menü cnm ama yarın muhakkak et ye artık.. yada tavuk.. bütün hafta sebze yedin..

Back