Seninki de güzel olmuş canımBen de menü vereyim
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmisyumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 12 gibi
Bikac leblebi ve cig badem
Oglen 13.15
Hellim peynirli salata
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 kucuk muz
1 armut
1 kutu süt
Aksam 18.00
1 tabak taze fasulye
Su 2 olmuştur
Kendini tanıt ve katıl...Bende katılmak istiyorummmmmmm
Kendini tanıt ve katıl...
Güzel menu canim afiyet olsunMenümü vereyim bende
Sabah 08.15: sütlü kahve 1 hurma 5 badem
1.5 ceviz ve 2 k.kayisi
Ara sade kahve
Ogle 12.00: 1 servis karnıbahar yemeği
3 kaşık salata
1 kase yoğurt
Akşam 17.00: 1.5 tavuk bonfile kendi yagiyla
Yemyeşil salata
Ara 19.00: türk.kahvesi 6 çiğ fındık ve 1 hurma
Su 3 litre ve bitki çayları
afiyet olsun cnmBende menüyü yazıp yiyeyim
Kalkınca limonlu su
9:30
1 küçük tabak menemen 9 zeytin peynir salatalık yeşillik 1 dilim tb ekmeği
Dışarıda isim vardı öğle yiyemedim 1 bardak ayran ictim
15:00 1 küçük elma 1 incir
18:00
2 veya 3 dilim fırında pırasa yoğurt bi tabak salata yiyecem
Su 2.5 daha içerim
Spor
1 saat tempolu yürüdüm akşam daha yapacağım inşallah
afiyet olsun cnm muz yemesen olurmuş sankiBen de menü vereyim
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmisyumurta beyazi
5 zeytin
Salatalik
Ara 08.45
Sade nescafe
Ara 12 gibi
Bikac leblebi ve cig badem
Oglen 13.15
Hellim peynirli salata
Uzerine yesil cay
Ara 15.15
1 kucuk muz
1 armut
1 kutu süt
Aksam 18.00
1 tabak taze fasulye
Su 2 olmuştur
afiyet olsun cnm az yemissinbugün yinemenü verim bende...
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 12.30da..
1 kaşık kavrulmuş kıyma ile omlet
2 çeri domates
Peynir
Salatalık
5 zeytin
Şekersiz çay
Ara demiyim de 15.30 misafirlikte bi sürü cısss varken ben şekersiz çay ve 1kaşık salata yedim.. özellikle geç gittim herkes yemişti bende evde yedim geldim dedim..
Akşam 18de..
Yarım kerevizden yoğurtlu kereviz salatası
Akşam türk kahvesi ile hurma yerim bi tane 8 gibi..
Afiyet olsun cnm güzel menü..İyi akşamlar kızlar
Sabah aç karna 2 kayisi kurusu yiyip su içiyorum ama bağırsaklar calismiyor 2 gündür tuvalete çıkamıyorum
7de bir haşlanmış yumurta zeytin peynir domates yeşillik
Ara 10 bucukta 1 elma ve türk kahvesi
Öğlen 12dé bir tabak kıymalı kabak yemeği ve yoğurt
Ara 3te bir avuç leblebi
Aksam 7 bucukta dışarda yedik bir porsiyon adana yanında domates ve bol salata ile ayran
Su 3 litre
Spor 50dk yuruyus
mecbur cnm.. mezuniyet içinN
afiyet olsun cnm az yemissinbugün yine
Şaka yapıyorsun.. 14 temmuz oğlumun doğum günü :)) 4 ay var ve 20 kiloyu rahat rahat verirsin cnm.. ayda 5 kiloTamamdır. 27 yaşındayım. 14 temmuz da düğünüm var. 85 kiloyum. 11 yıl kortizon kullandım ama artık kullanmiyorum. Ve tabiki acilen kilo vermem lazim. :) 93 kilodan düştüm ama yarın tekrar sizlerle birlikte başlamak istiyorumm
Canım diyetin baslarinda bagirsak problemi genelde olur yeme duzenin degistigi icin.cok zorlanirsan sabahlari hi kasik zeytinyagi da icİyi akşamlar kızlar
Sabah aç karna 2 kayisi kurusu yiyip su içiyorum ama bağırsaklar calismiyor 2 gündür tuvalete çıkamıyorum
7de bir haşlanmış yumurta zeytin peynir domates yeşillik
Ara 10 bucukta 1 elma ve türk kahvesi
Öğlen 12dé bir tabak kıymalı kabak yemeği ve yoğurt
Ara 3te bir avuç leblebi
Aksam 7 bucukta dışarda yedik bir porsiyon adana yanında domates ve bol salata ile ayran
Su 3 litre
Spor 50dk yuruyus
Berna az kaldı bende mezun olucam inş.. 2 haftadır aç geziyorum mezun olmak için...Canım diyetin baslarinda bagirsak problemi genelde olur yeme duzenin degistigi icin.cok zorlanirsan sabahlari hi kasik zeytinyagi da ic
Farkindayim canım mezun ol da rahatla :) gerci sanki ben mezun oldum da rahatladimBerna az kaldı bende mezun olucam inş.. 2 haftadır aç geziyorum mezun olmak için...
Şaka yapıyorsun.. 14 temmuz oğlumun doğum günü :)) 4 ay var ve 20 kiloyu rahat rahat verirsin cnm.. ayda 5 kilohaftada 1.2 kilo.. yarın menü vererek başla.. boy yazmamışsın cnm..
Şaka yapıyorsun.. 14 temmuz oğlumun doğum günü :)) 4 ay var ve 20 kiloyu rahat rahat verirsin cnm.. ayda 5 kilohaftada 1.2 kilo.. yarın menü vererek başla.. boy yazmamışsın cnm..
Bende yengecim ki :)) boyunuzu öğrenemedik :))Hadi ya yengeç burcu o zaman en iyi anlaştığım burç:) nişanlım da yengeç teşekkür ederim inşallah vericemmm bise kalmadi temmuza yarın menumu atıyorum buraya
Cnm vereceğin kilo çok.. ilk günler en hızlı kilo kaybı olan günler.. sıkı tut ucunu da iyi gitsin.. yarın menünü ve sporunu yazda ona göre yardımcı olalım hep bereber.. düğünde 60 kilo olmalısın cnm..Bu arada boy 160 cikk
Tsk ederim canımGüzel menu canim afiyet olsun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm muz yemesen olurmuş sanki
Cnm vereceğin kilo çok.. ilk günler en hızlı kilo kaybı olan günler.. sıkı tut ucunu da iyi gitsin.. yarın menünü ve sporunu yazda ona göre yardımcı olalım hep bereber.. düğünde 60 kilo olmalısın cnm..
Bak diyet başarı öykülerine baksana.. benim de var :))
20 kilo vereceksinAynen haklısın hemen bakicam. Ya şöyle bişey ben herkese 85 kiloyum dediğimde kimse inanmiyor 75 tamam ama 85 hiç gözükmüyosun diyolar kortizonla ilgili mi bilmiyorum ama 10 kilo verdiğim zaman çok degistirmisti bi 10 kilo daha versem en azından super olucakk ama bu sefer coook coook azimliyimm
20 kilo vereceksin
bunların hepsi kendini kandırma yöntemleri canım ya.. bak benimde boyum 175.. 85 kiloyum diyordum aa hiç göstermiyorsun fln diyolardı.. zayıflayınca eski resimlere bakıyorum gayette şişkoymuşum
İlk hedefimiz 79.. küçük küçük hedefler ile ilerlicez ama hedefimiz büyükHaklısın kesinlikle tamam 20 kilo vericemmmmm allahimmm insallahh ya bencede hedef büyük olmaliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?