Sensin ŞİŞKO

Seninki de güzel olmuş canım

Kendini tanıt ve katıl...

Tamamdır. 27 yaşındayım. 14 temmuz da düğünüm var. 85 kiloyum. 11 yıl kortizon kullandım ama artık kullanmiyorum. Ve tabiki acilen kilo vermem lazim. :) 93 kilodan düştüm ama yarın tekrar sizlerle birlikte başlamak istiyorumm

İyi akşamlar kızlar
Sabah aç karna 2 kayisi kurusu yiyip su içiyorum ama bağırsaklar calismiyor 2 gündür tuvalete çıkamıyorum
7de bir haşlanmış yumurta zeytin peynir domates yeşillik
Ara 10 bucukta 1 elma ve türk kahvesi
Öğlen 12dé bir tabak kıymalı kabak yemeği ve yoğurt
Ara 3te bir avuç leblebi
Aksam 7 bucukta dışarda yedik bir porsiyon adana yanında domates ve bol salata ile ayran
Su 3 litre
Spor 50dk yuruyus

Güzel menu canim afiyet olsun

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm muz yemesen olurmuş sanki

N
afiyet olsun cnm az yemissinbugün yine

Afiyet olsun cnm güzel menü..
N
afiyet olsun cnm az yemissinbugün yine
mecbur cnm.. mezuniyet için

Şaka yapıyorsun.. 14 temmuz oğlumun doğum günü :)) 4 ay var ve 20 kiloyu rahat rahat verirsin cnm.. ayda 5 kilo haftada 1.2 kilo.. yarın menü vererek başla.. boy yazmamışsın cnm..

Canım diyetin baslarinda bagirsak problemi genelde olur yeme duzenin degistigi icin.cok zorlanirsan sabahlari hi kasik zeytinyagi da ic

Şaka yapıyorsun.. 14 temmuz oğlumun doğum günü :)) 4 ay var ve 20 kiloyu rahat rahat verirsin cnm.. ayda 5 kilo haftada 1.2 kilo.. yarın menü vererek başla.. boy yazmamışsın cnm..

Hadi ya yengeç burcu o zaman en iyi anlaştığım burç:) nişanlım da yengeç teşekkür ederim inşallah vericemmm bise kalmadi temmuza yarın menumu atıyorum buraya

Bu arada boy 160 cikk
Cnm vereceğin kilo çok.. ilk günler en hızlı kilo kaybı olan günler.. sıkı tut ucunu da iyi gitsin.. yarın menünü ve sporunu yazda ona göre yardımcı olalım hep bereber.. düğünde 60 kilo olmalısın cnm..

Bak diyet başarı öykülerine baksana.. benim de var :))

Aynen haklısın hemen bakicam. Ya şöyle bişey ben herkese 85 kiloyum dediğimde kimse inanmiyor 75 tamam ama 85 hiç gözükmüyosun diyolar kortizonla ilgili mi bilmiyorum ama 10 kilo verdiğim zaman çok degistirmisti bi 10 kilo daha versem en azından super olucakk ama bu sefer coook coook azimliyimm

20 kilo vereceksin

bunların hepsi kendini kandırma yöntemleri canım ya.. bak benimde boyum 175.. 85 kiloyum diyordum aa hiç göstermiyorsun fln diyolardı.. zayıflayınca eski resimlere bakıyorum gayette şişkoymuşum

Haklısın kesinlikle tamam 20 kilo vericemmmmm allahimmm insallahh ya bencede hedef büyük olmaliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…