- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Olmaz.. ceza söyle bakim..Kızlar dışardan geldim kalorili bir şey yedim
Şimdi de arkadaşımın kızına sürpriz doğum günü yaoacam ufak çaplı bugünlük menü vermesem olur di mi
ne menusu kiz
Bak ben yukarda yazdım. . Hem birbirimize örnek olmak hemde hatalarımızı görüp uyarmak içinne menusu kizaksam yemegimi soruyin
cok az yagda kizartilmis biber
cok az yayla corbasi
salata :)
Olur kuzum pazartesiden itibaren menüsüz gün yok ama hergün vericez menü. Bugün vermesen de olurKızlar dışardan geldim kalorili bir şey yedim
Şimdi de arkadaşımın kızına sürpriz doğum günü yaoacam ufak çaplı bugünlük menü vermesem olur di mi
Aralar çok akşam yemeği geç saatte olmuşİkinci menü de benden gelsin napalım :))
Kahvaltı 8 30da..
1.5 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Kk peynir
3 zeytin
1 dilim tt ekmek
1 şekersiz çay
Öğle 13.30
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık Yoğurtlu semizotu
1 dilim tt ekmek
Ara
1 bardak süt
1 taçınlı mız
Ara şekersiz türk kahvesi
Küçük bir lokum
8 badem
Akşam 20de..
1 tabak kabak yemeği
2 parça tavada bonfile
2 kaşık semizotu
Suyu sayamadım ama çok..
Spor
2 mil leslie
50 ip atlama
Pazartesiden itibaren sabah öğle akşam saatleriyle beraber toplu halde yazılcak. Su miktarı yapılan spor yazılcak. Gün boyu ağzına ne attıydan yazıyorsun yani. Tek öğün değilne menusu kizaksam yemegimi soruyin
cok az yagda kizartilmis biber
cok az yayla corbasi
salata :)
Yok kuzumben simdi yarin ki menumu mu yazcam p.tesiyi mi bugunu mu
Hayır cnm her akşam günü kapatınca o günün menüsünü yazıyoruz. . Ne yediysen lokma lokmap.tesi menusunu simdiden mi yazayimhippotalamus menu istemisin
Cnm sabah 7 de uyandım ya bugün hiç doymadım o yüzden. . Normalde öğlen hiç yemem.. akşam yemeğini erken yicektim güya ama akşamüstü başıma ağrı girdi midem bulandı. . Ağrı kesici alıp uzandım biraz.. yarın daha iyi olur inş..Aralar çok akşam yemeği geç saatte olmuş
Lokum gilan olmıcak dimi pazartesiden itibarenHayır cnm her akşam günü kapatınca o günün menüsünü yazıyoruz. . Ne yediysen lokma lokma
Ah geçmiş olsun kıyamam.Cnm sabah 7 de uyandım ya bugün hiç doymadım o yüzden. . Normalde öğlen hiç yemem.. akşam yemeğini erken yicektim güya ama akşamüstü başıma ağrı girdi midem bulandı. . Ağrı kesici alıp uzandım biraz.. yarın daha iyi olur inş..
Bahane gibi olmasın ama çok küçüktü :)) ya şekersiz kahveye tam alışamadım bi türlü. . Alışıcam ama..Lokum gilan olmıcak dimi pazartesiden itibaren
Bir tane hurma ile şekersiz türk kahvesi çok güzel gidiyorBahane gibi olmasın ama çok küçüktü :)) ya şekersiz kahveye tam alışamadım bi türlü. . Alışıcam ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?