- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
Yaniii şimdi de yok niye yemedin yok bunu niye giydin yok kiminle buluşacaksın nerede buluşacaksınBunu seni hamile sanmadan önce düşünecekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaniii şimdi de yok niye yemedin yok bunu niye giydin yok kiminle buluşacaksın nerede buluşacaksınBunu seni hamile sanmadan önce düşünecekti
Sıcaktan o sıcaktan esmiyooorrrrrkilolar insanı tembel ve hantal mı yapıyor yoksa benmi böyle hissediyorum
yok çalışmıyorum canım iş arıyorumUykulu limon sen çalışıyor muydun bende hem kahve h3m kitap çok severim
Hadi bakalım allah gönlün e göre versinyok çalışmıyorum canım iş arıyorum
aminHadi bakalım allah gönlün e göre versin
Gelırım tabi balım sen iste yeter ki tatil dönüşü burdayım :)5816bursa canım biz günlük açtık burda. Buralardayoz sensiz olmaz arada uğrar mısın ya da hep gel çıtır mezunumuzdan kopmak istemiyoruz bizzzz
İvit grubun yerden bitmesi miuSen bziim minnosumuzsun
Yapmaz mı canım hem de nasıl yapıyor yürürken bile rahatlıyor insan kuş gibi hafifliyorkilolar insanı tembel ve hantal mı yapıyor yoksa benmi böyle hissediyorum
YaşasınGelırım tabi balım sen iste yeter ki tatil dönüşü burdayım :)
Aynen tatlı isteyenlere harika bir alternatif hem de bir hippo klasiği1 saat önce tarçınlı muz ve 1 bardak süt içtim kızlar.. açlıktan gözü dönenlere ufak bi ipucu
Minnoş sen leslie yapasın diye uyanma saatini ayarlamış :)Şimdi 2 mil leslie yaptım. . Tam bitti oğlum uyandı. ..