- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Kız hani ertelemiştinhormonlarima bakilcakprogestron mu oyle biseydi :)
yarin son bebisim bi sorun varsa anlicaz ondan sonra bayram gelyr sonrada memlekete gitcem ertelenmis oliyorKız hani ertelemiştin
Yaş pasta diyirum ve ölü taklidi yapiyriumOlmaz.. ceza söyle bakim..
Neden bakılacak canım bir sebebi mi varyarin son bebisim bi sorun varsa anlicaz ondan sonra bayram gelyr sonrada memlekete gitcem ertelenmis oliyoryatin moralim baya bozulcak sanurim
Aaaa hafi bakalım istediğin gibi sonuçlar gelsin inşallahhormonlarima bakilcakprogestron mu oyle biseydi :)
İyi düşün pozitif ol kötüyü çağırma şimdi kendine.yarin son bebisim bi sorun varsa anlicaz ondan sonra bayram gelyr sonrada memlekete gitcem ertelenmis oliyoryatin moralim baya bozulcak sanurim
Ben bişey demiyorum pazartesi ve sonrası yaş pasta olursa oklavam çıkacak. Ama şimdilik adeta bir meleğimYaş pasta diyirum ve ölü taklidi yapiyrium
Neden bakılacak canım bir sebebi mi var
Bence rahat 2 aylık kotayi doldurdumBen bişey demiyorum pazartesi ve sonrası yaş pasta olursa oklavam çıkacak. Ama şimdilik adeta bir meleğim
bakcaklar hormonlar yerinde mi adetim duzensiz onun icin :)Yaş pasta diyirum ve ölü taklidi yapiyrium
Neden bakılacak canım bir sebebi mi var
ben cagirmasamda yakamizi birakmiyotr kotulukİyi düşün pozitif ol kötüyü çağırma şimdi kendine.
Ben de 1 yıllıkBence rahat 2 aylık kotayi doldurdum
Kız ben 52 olcam hissediyorumKızlar şaka bir tarafa kurban bayramına 20 gün var ve bayrama hafiflemiş girmeyi kim istemez
Hadi bakalım güzel sonuçlar senin olsunbakcaklar hormonlar yerinde mi adetim duzensiz onun icin :)
Nooooo asla böyle demiyoruzben cagirmasamda yakamizi birakmiyotr kotuluk
Bende 59Kız ben 52 olcam hissediyorum
yok goremiyom geriye pek bakamiyom :/Hadi bakalım güzel sonuçlar senin olsun
Bu arada k3ndimi tanıttım canım gordun mu
tamam demiyom ama bisey degismicrkNooooo asla böyle demiyoruz
yok goremiyom geriye pek bakamiyom :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?