Miusum ben omuzu alamam kiCuma da tartındığımızda başlangıç kiloları boy hedef kilo tablosuna giricem herkesi gruptakihee bi de cuma vücut ölçüleri almayı unutmuyoruz kızlar
Mezurayla
Omuz
Kollar sağ ve sol
Bel
Basen
Üst bacaklar sağ ve sol
Napim miucan. . Diyet topiğinde aç olunca gözümüz dönmesin :))Hahahaha
Ya hippo sen çok alemsin hahahha
Ölsem aklıma gelmez
@Kahve_sever de adını şekersizkahvesever yapsın o zaman di mi
Vaaay en sevdiğim yemeklerden ikisi de afiyet olsun işte bu örnek menü çalışsın bağırsaklarŞu an kabak yemeği ile semizotlu yoğurt yiyorum :))
En mantıklısı hippo iyi yapmışsınBen aslında öğlen yemiyorum ama bugün bebek çok erken kalktı 9 da kahvaltıyı yapmıştım.. acıktım dedim tam bi öğün yiyim de etrafa abuk subuk saldırmıyim :))
Tamam canım aldığın ilk gün ölçersin sen de :) bi de belki konşularda falan olabilir sor isterseneşim haftalık alınca isteyeyim
Ayyy ne güzel isim olmuşAdın hayırlı olsun şeker
Tamam canım alabildiklerini al. Doğru göbüş de alalım o bizşm için çok önemliMiusum ben omuzu alamam kibirde gobus de alalım canım oranın azaldığını görmek de insani çok motive ediyor
Harikasın bebişim şimdi de eşin manken sanıyodurBen kendimi tanitacaktim değil mi
2016 yılının başlarında subat ayında gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm tam tamına 77 kiloydum
ben şok diyetler araştırırken 100. diyet denememde başarısız olmuşken bir gün eşim beni hamile sandı
O gün dedim ki tamam bitti, kendine gel ve kadınlar kulübünde diyet grupları ile tanıştım. Aynı gün üye oldum ve başladım. burada çok candan dostlar tanıdım2016 temmuz da ben 67 kiloydum boyum 172 bu arada
Ondan sonra hem koruyarak hem dikkat ederek işin içine sporu da katarak 62 63 kilolara düştüm yine kk sayesinde tabive sunu hic yapmadım sagliksiz beslenmedim sadece un ve sekeri hayatimda yok saydim ben saglikli beslenmeye basladiktan sonra kas oranim artti yag oranim hizla azaldi ve kan degerlerim bi erkekle boy olcusecek kadar artti( kuru meyvelere bagliyirum bunu). su an hedefim 58
Oraya kadar düşüp ömür boyu korumak istiyorum
Bilgilerime gelince
Yaş 31
Boy 172
Kilo 63
Meslek öğretmen
Evlat 2 tane
Birbirimize destekle güzel günler göreceğiz sevinçli günler
KıskanıyoooorrrrHarikasın bebişim şimdi de eşin manken sanıyodur
Bunu seni hamile sanmadan önce düşünecektiKıskanıyoooorrrr
canım ben tatildeyim hala tartılamadım daha salı çıkıorum oteldenMarselindacığım
Bu diyet günlüğü kuzum. Biz takımda değiliz ya artık buradan kendimizi motive edelim devam edelim dedik. Takımlar arası yarış yok kendi aramızda yarışacağız bizim diyet günlüğümüz olsun dedik
Var mı eksiler tartı bildirimin neydi bugün? Haberler sende sen söyle
darısı başımaaa bende 173 cm im 65 olsam raziyim hemen 2. bebeği yapıcamBen kendimi tanitacaktim değil mi
2016 yılının başlarında subat ayında gördüğüm en yüksek kiloyu gördüm tam tamına 77 kiloydum
ben şok diyetler araştırırken 100. diyet denememde başarısız olmuşken bir gün eşim beni hamile sandı
O gün dedim ki tamam bitti, kendine gel ve kadınlar kulübünde diyet grupları ile tanıştım. Aynı gün üye oldum ve başladım. burada çok candan dostlar tanıdım2016 temmuz da ben 67 kiloydum boyum 172 bu arada
Ondan sonra hem koruyarak hem dikkat ederek işin içine sporu da katarak 62 63 kilolara düştüm yine kk sayesinde tabive sunu hic yapmadım sagliksiz beslenmedim sadece un ve sekeri hayatimda yok saydim ben saglikli beslenmeye basladiktan sonra kas oranim artti yag oranim hizla azaldi ve kan degerlerim bi erkekle boy olcusecek kadar artti( kuru meyvelere bagliyirum bunu). su an hedefim 58
Oraya kadar düşüp ömür boyu korumak istiyorum
Bilgilerime gelince
Yaş 31
Boy 172
Kilo 63
Meslek öğretmen
Evlat 2 tane
Birbirimize destekle güzel günler göreceğiz sevinçli günler
Aaaa bebek planın mı vardııııı bilmiyodum kızdarısı başımaaa bende 173 cm im 65 olsam raziyim hemen 2. bebeği yapıcam
eweeet kardeş istiorum oğluşum ama bu kiloda da hamile kalıp iife ekleyerek gitmek istemiorum zaten ilkinde de doktorum kilo wermeden 2.de ben bakmam ona göre die takılmıştı gayet fit we hoş bi hatundu kendisiAaaa bebek planın mı vardııııı bilmiyodum kız
E hadi inşallah o zaman hemen 65 olcaksın
İyi tatiller kuzum
Aaa hadi bakalım sen su an bilinclisin canim yaparsindarısı başımaaa bende 173 cm im 65 olsam raziyim hemen 2. bebeği yapıcam
Hele bak bakKızla güzel bir kahvaltı yaptım çok mutluyum diyette bu kahvaltıyı düşünüp doyarım artık :)
Yarın son pazartesi yeni başlangıç
Sen bziim minnosumuzsunUzun uzun insanların arasında kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?