- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Saol cnm.. diyorum ya doymadım bi türlü.. aslında tam açlık ta hissetmedim ama başım dönünce açım heralde diye yedim işte..Ah geçmiş olsun kıyamam.
Ben ana öğünleri beğendim ama araları beğenmedim. Öğlen kahvaltı akşam çok güzel yoksa
Canım az ama pek sağlıklı gelmedi nedense ya.. ayy bilemedim. .sabah saat 8
1 dilim yumurtali ekmek
2 dilim domates
1 bardk incir suyu
oglen 12
türlü
aksam 7.30
yayla corbasi
salata
hafif yagli biber kizartmasi
İşte böyle menü:)sabah saat 8
1 dilim yumurtali ekmek
2 dilim domates
1 bardk incir suyu
oglen 12
türlü
aksam 7.30
yayla corbasi
salata
hafif yagli biber kizartmasi
Tamam cnm saol yarın öle yapim :)) hurmayı pek sevmem ama lokumdan iyidirBir tane hurma ile şekersiz türk kahvesi çok güzel gidiyor
Acı kahvenin yanında öyle bir seviliyor ki hurmaaaaTamam cnm saol yarın öle yapim :)) hurmayı pek sevmem ama lokumdan iyidir
suyu 1lt anca icmisimdir misafirim geldi 4 gibi o arada karpuz yedim sadece misfirimede kahve yaptim :)İşte böyle menü:)
Güzel gitmiş gün canım. Su içtin mi bolca onu da yazarsan en alta ne kadar içtin?
Kahvaltına zeytin peynir yeşillik ymurta ekle, ekmek tam buğday olursa bi de türlünün yanına yoğurt ya da ayran olursa harika olur tadından yenmez.
Ara yapıyormusun hiç? Aralarada da çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin ya da bir meyve günde. Ohhh gitsin kilolar
dogrudur bebisim virkac gune siz gibu takilitim yumurta zeytin peynir ohhh mis :)Canım az ama pek sağlıklı gelmedi nedense ya.. ayy bilemedim. .
İşte karpuzu da yazıcan kız :) 1 lokma bile olsa yaz..suyu 1lt anca icmisimdir misafirim geldi 4 gibi o arada karpuz yedim sadece misfirimede kahve yaptim :)
karpuz 1 lokma mi olur hic 1 koca tabakİşte karpuzu da yazıcan kız :) 1 lokma bile olsa yaz..
Bu sıcakta 1 lt su musuyu 1lt anca icmisimdir misafirim geldi 4 gibi o arada karpuz yedim sadece misfirimede kahve yaptim :)
Karpuz diyette önerilmez kız.karpuz 1 lokma mi olur hic 1 koca tabak
yarin ola hayrola :)) bnm kafa gitti mi yemeklere dunyaya kusuyim bugun ki gibi normalde cok yerimBu sıcakta 1 lt su mu
Yarın en az 2.5 lt su bekliyorum senden
Su içmezsen kilo veremezsin su çok önemli
Alışma evresi.. bikaç güne yazmamak için yiyemezsin.. hele menüler gelse yarış başlasa o zmn gör..yarin ola hayrola :)) bnm kafa gitti mi yemeklere dunyaya kusuyim bugun ki gibi normalde cok yerim
baslasin artik :)Alışma evresi.. bikaç güne yazmamak için yiyemezsin.. hele menüler gelse yarış başlasa o zmn gör..
Bir gün kaldı kız pazartesiyebaslasin artik :)
oyle :) ay kiz dua et yarin buyuk gun :/Bir gün kaldı kız pazartesiye
Nolmuş yarına? ?oyle :) ay kiz dua et yarin buyuk gun :/
hormonlarima bakilcakNolmuş yarına? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?