Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

içtiğin su miktarını artır canım malum sıcaklar arttı vücut su kaybediyor yudum yudum içilen su hem bağırsaklara faydalı oluyo hem de su depolarını yeniliyor
bende seni gizli gizli takip edenlerdenim kayıt :82:

Malesef benmde çatlakların seebebi kişoşar işte tatlım bu arada tuvaletle alakalı bi durum olabilir aynı kiloda olman metbolizman nasıl çalışıyo?

merys, son zamanlarda pek su içmez olmuştum ki en susuz kalıp çok çok su içtiğim günlerde bile içtiğim su 1 lt yi geçmez. Şimdi 4 gündür her gün 1.5 lt su içiyorum, baya alıştım artık midem bulanmıyor hatta bugün şu ana kadar 1 lt içtim bile, belki bugün 2.5 lt içebilirim. Normal zamanda bile azıcık yememe dikkat etsem 54 ü görürdüm, şimdi 4 gün oldu çakılmış gibi 55 de duruyor baskül.. :44: :95:

minnaksultan, metabolizmam ne hızlı ne yavaş, beni idare ediyor ama normalde hiç kayısı falan yemem ben, arada bir kayısı da yiyorum artık, ne bileyim ne oluyor.. anlamadım ki Acaba dikkat ettiğimi düşünürken çok mu yiyorum ben ya :44: Ama arada atıştırmayı kestim tamamen, acıkırsam da en zararsız şeylerden alıyorum. Öğünlerde mi çok yiyorum ki.. :44: ama o da değil bence.. ooof.. :95:

ama moralimi bozmayacağım, elbet sekiz haftada gidecek bu kilolar.. Takmazken takmıyordum, şimdi uğraşıyorum da verilmiyor ya kızıyorum :95: ama sekiz hafta bitmeden durmayacağım inşaallah, sekiz hafta geçip 3 Eylülde hala kilo vermemiş olursam bırakırım

tatlım suyu arttırıp haftada 1 tartılmayı dene bide sureklı tartılınca morali bozuluyo ınsanın, katı seyleride cok tuketme

slm kızlar ben geldim ama biraz üzgün geldim bende katılmayı düşünüyordum hatta ilk yorum yapıp katılmak isteyende bendim ama sanırım sağlık sorunlarım nedeniyle başalayamıycam kendimi biraz toparlayıp tekrar eşlik edicem size inşallah tabi o zamana kadar hepiniz birer çıtır olmazsanız :))

Dur bakalım hemen pes etmek yok tam 1 hafta olsun neticeyi göreceksin inş. canım. Bazı bünyelerde metabolizma rejimin ilk günlerinde strese giriyor ve kilo vermek biraz zorlaşıyor ama 1 kg verdin mi gerisi tıkır tıkır gider

minnak, dediğini yapayım bakayım, 1.5 lt den 2.5 lt ye çıkmaya çalışayım.. Yoksa beni su mu şişiriyor böyle

superisi hoşgeldin canım Allah şifa versin, bekliyoruz yeniden

simorgh, çok fena inat ettim pes etmeyeceğim, inşaallah dediğin gibi olur, bu arada şu 5 dk meselesine iyi sardım ben dün 2 kez yaptım bugün de 2 kez yapacağım inşaallah, karnım nasıl geriliyor bilsen.. Ama sadece geriliyor şu an geri çekilme yok

O halde haftada bir tartılmaya başlıyorum şu andan itibaren,

17.07.2011'de başladım ben yani geçen Pazar.
24.07.20011'de tekrar tartılacağım, inşaallah güzel şeyler söyleyebilirim sizlere

Bu arada şafak 52 :97:

Bende 3 yıldır forumu takip edip hiç katılmayanlardanım. Ancak bu grupta farklı bir dinamik farklı bir samimiyet buldum Her gün sizin paylaşımlarınızı okuyup bende katılacağım inşallah... Ama bana 8 hafta yetmez 18 28 (( 1.70 boyum ve 78 kiloyum.. işten güçten bir yılda 10 kiloyu nasıl aldım hiç farkedemedim.. canım çarşıya çıkıp bir gömlek bile almak istemiyor..

Hepinize hepimize başarılar..

Sevgiler...

24.07.20011'de tartılmak biraz geç olabilir ben en iyisi 2011'de tartılayım

daisy, gel gel hoş geldin

Demek 1.70 boy öyle mii Maşaallah

Ben 1.70 olsam 80 kilo bile olsam farketmezdi

Ya bana 1.60'tan fazla olan boyları söylemeyin lise yıllarıma döndüreceksiniz beniiii :84:

Yok valla kayıtcım hiç öyle değil bıngıl bıngıl sarkıyo etçiklerim yağlarım..hele akşama kadar bilgisayar başında otur geceleride kitaplar içinde boğul basende genişliyo.. bir yıl önceki kiloma dönsem olmayan elbiselerim olsa yeter bana... sağlıkla inşallah.. su içiyorum sabahtan beri yudum yudummm..

ben uzun zamandır annemdeyim hiç tartılamıyorum burda tartı yok.bir tartılsam acaba süprizle karşılaşırmıyım :)belkide 1 kilocuk vermişimdir.50 filan gelsem ne gzüel olucak.ama benim asıl derdim kilo değil ki göbek.ve ben o kadar tembelimki o kadar zor geliyoki bana spor off ya(

bravo daisy, başlamak bitirmenin yarısıdır demişler (söyleyene bak )

jelyb, benim de odamda var ama hergün tartılınca hakkaten morali bozuluyor insanın boşver

Hadi bakalım ilk kimden gelecek "bir kilo verdim" müjdesi

Gerçi en önce ben başladım hala çizgi aynı yerde duruyor ama

canım dediğim gibi benim bir kilo verdimden çok bir cm. inceldimi görmem daha iyi olucak.şu anda göbeğimi bir şey giydiğimde pantolonun içine sokuyorum ya varmı böyle bir şey off.

şu anda göbeğimi bir şey giydiğimde pantolonun içine sokuyorum ya varmı böyle bir şey off.

var tabi olmaz mı hiç

ya sen bi de doğum yapmışsın güzelim, hiç stres yapma bence, anneliğinin tadını çıkar, ne kadarlık bebeğin bilmiyorum ama hareketlenince sende cm ler onar onar gitmeye başlar merak etme

her ne olursa olsun can sıkmak yok ama egzersiz olmadan da incelmiyor insan o yüzden azıcık azıcık egzersiz yap.. Bak ben de hiç sevmiyorum ama başladım 5 dk ile... Sen ona da dayanamam diyorsan 1 dk ile başla Gerçekten. 1 dk da ne yapılır deme, zaten bir iki gün içinde 5 dk yaptığını farketmezsin bile Hadi bakalım bugün "1 dakika" bir şey yap ve bize yaz tamam mı bekliyoruz

ilk mesajlarına tekrar baktım da sen zaten spor yapıyormuşsun önceden yahu :44: çabuk alışırsın yeniden merak etme

kızlar, suyu çok içiyoruz tamam da, ben deliler gibi light kola içiyorum, günde 1-1,5 litre kadar. diyetime bi zararı olur mu? yılların alışkanlığı :/

nee
diyetini bilmem de mideni bi görmek gerek şimdi senin :26: Bende de bazen yedigün/fanta krizi tutar ama iki gün 1-2 bardak içerim o kadar... Şu anda kaç gündür evde var içmiyorum ama.. Diyetine de zararı olur gibi çünkü hiç bişey yoksa da katkı maddeleri var.. Bence nette bi arama yap ve detaylı oku..

Bir de kolaların tamamının (bütün markalar) kola özütü amerikadan alıp sadece işleyip (asit basma, sulandırma gibi) satılıyor. Ve özütünün içinde ne olduğu belli değil. Dediğim gibi ben siyah içmesem de sarı seviyorum ama çok çok canım istemezse içmiyorum onu da. Günde 1-1.5 lt çok fazla gerçekten canım, alışkanlık deyip geçme, sigaradan alkolden uyuşturucudan kurtuluyor insanlar, bence bırakmalısın..

kirmizzi cim kolayı gıda mühendisleride doktorlarda uzak durulması gereken bir şey olarak nitelendiriyorlar. sen sadece zayıflamak için değil, aynı zamanda zararlı bir maddeyi kendinden hayatından uzaklaştırmak için azalt biraz bence
birde kızlar ben bu 5 dk lık spor videosunu bulamadım :((

sevgiyle kalın..

Kızlar merhaba,
bugün 1 dilim ekmekle yarım kırmızı biber, yarım domates, maydanoz,yumurta ve 3 zeytinle kahvaltı yaptım. Yanında da şekersiz çay.
Öğle yemeğinde de 6-7 kaşık bamya yemeği, 1 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurt.

Şimdiii 1kg vermek için 7000kcl. yakmamız gerekiyor.3500'ünü egzersiz ve yürüyüşle, 3500'ünü de günlük ihtiyacımız olan kaloriden kısarsak haftada 1kg vermiş oluruz.Haftada 3500kcl daha az yemek demek günde 500kcl az yemek demek oluyor.Bunun için günlük kalori ihtiyacımızı hesaplayıp 500 çıkardığımızda günde tüketmemiz gereken kaloriyi buluyoruz.Gelelim günde 500 kalori yakmaya..500 kalori extradan yakmak için egzersiz olarak ne yapmak lazım? Ne kadar yürürsek kaç kalori harcarız? var mı bilen?.. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…